Yetişkin bir akpli şu hareketten 10 yıl mağduriyet üretebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mecliste Dayak var! (4. sayfa)
-
-
El hareketi el hareketi... Oğlum siz milletin anasını ağlattınız bundan öte hareket mi var yahu ? Millet artık açlık sınırında yaşam mücadelesi verir oldu lan. Markete gittiğimizde reyonlara, etiketlere bakıp dakikalara düşünür olduk alıp almamak konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her haliyle güzel şarkıymış. Bulgar şarkıları zaten çok güzel. Nağmeleri olsun kıvrak gırtlakları olsun.Göndermede tam yerini bulmuş.
bu şarkı sırpça. bulgarlar ve yunanlar o kelimeyi bizdeki anlamıyla kullanırlar ama bosna, sırbistan gibi eski yugoslavya ülkelerinde "kaybol" "git işine" "uza" gibi küfür olmayan bir anlamda kullanılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 7 Aralık 2021; 10:37:12 > -
Demekki kökeni aynıymış Balkan müziği. Tarz hoşuma gidiyor.
Birdahaki Dunya ekonomık forumunda Kılıçdaroğlu'nu görmek isterim :D
-
Bunlar zaten namus timsali görünüp en namussuz insanlardır.Yerli milli görülüp ülkeyi satarlar.Gitmiş buyur abi ne varsa al götür demeye gittiler katara para için.sansar esnaflar gibi..Gelmişler bide utanmadan savunmaya çalışıyo aklına tükürdüklerim.
Şarkı birilerine fena koymuşki şikayet etmişler, ve kabul edilmiş. Ne yarası vardı acaba!
Alın bunuda o yarası olana veya olanlara hediye ediyorum. Sıkter Sıkter Bye Bye
Zvezde GrandayoutubeSubotom u 21h TV Prva, Nova BIH, Kanal 5 🎵Muzika: Aleksandar Milić Mili 📜Tekst: Aleksandar Milić Mili/Jelena Trifunović 🎹Aranžman: Aleksandar Milić Mili/Dee Markus 📸 Follow Zvezde Granda: Instagram👉 https://www.instagram.com/zvezdegrand... Facebook👉 https://sr-rs.facebook.com/ZvezdeGran... Twitter👉 https://twitter.com/Zvezde_Granda Zvanični portal👉 http://grand.online/ Menadzment: +381 63 1509 888 , +381 64 11 76122 ©️Label and copyright: GrandProduction Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited! #ZvezdeGranda #GrandProductionhttps://www.youtube.com/watch?v=rRCqQf4owME -
Hadi hadi anca gidersiniz...
-
Vay terbiyesizler. Silmeleride ayrı bir ayıp.Onlar sildikçe sen ekle biz dinleriz.tey tey tey tey1
Kılıçdar resmen tokat manyağı yaptı adamları. Yeliz göndermesi de çok sağlamdı. Öyle keyifle izledimki anlatamam... Hahahahaa...
-
@por favor ananı alda git.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçmalamayın arkadaşlar şu hareketin savunulacak hiç bir tarafı yok.
Yeliz göndermesi yüzyılın kapağı olabilir de el hareketi çekmek nedir? Ak partisinden zerre haz etmem. Hayatımda oy vermedim, verirsemde elim ayağım kırılsın. Karşındaki düşman bile olsa mecliste o hareket yapılmaz. TBMM nin geçmişine saygı duyulmalı. Orası meclis. Sende ana muhalefet partisinin başkanısın. 70 küsür yaşındaki adamın yaptığı harekete bak.
Ak partililere diyoruz takım tutar gibi parti tutuyorsunuz diye ama bu ülkenin muhalefetide çok farklı değil. Herkes vizyonsuz. Geçmiş olsun ne diyelim. Kaçabilen kaçıp kurtarsın kendini bu topraklardan. Umudum yok benim. Yazılan yorumlara bak nasıl seviniyorlar yazık.
-
Bu ülkede ne normalki muhalefetten sağduyu bekliyorsun?"A evet yakışmamış falanmış fişmanmış "ları geçiniz artık.Böyle fütursuz gözü kör insanlarla mücadelede elden gelen yapılmalıdır. Kubilayın resmini koymuşsun ve aynı onun gibi davranıyorsun.Durun yapmayın ateş etmeyin deyip öldürülmeyi bekliyorsun.Ülke tamamen yok olmadan kurtarmak lazım.
Karşıdaki yanlış yapıyor diye aynı yanlışı yapamayız hocam. Ak partisinden hiç bir farkımız kalmaz o zaman.
Mansur Yavaş'a bakın, adam ne kadar efendi. Tam devlet adamı. Sözde milliyetçilerin liderinin o kadar tehdidine cevap dahi vermedi. Muhattap almadı.
Keşke hepimiz Kubilay gibi olabilseydik. Ruhu şad olsun.
-
Ben size katılamayacağım. Ülkeme hainlik yapanlara tahammül gösteremiyoruz.Muhalefetin %90ı inanın bana kültürlü nezih sağduyulu insanlar.Ama insan. Herkesin tahammül sınırı var Kılıçdaroğlu nun iddialarını size söyleseler sıkılmaz mısınız.Bunlar sıkılmıyor. Katara gittiler ne yaptıkları belli değil Neleri verdiler ne tahütlerde bulundular.Sizin evinizi yetki verdiğiniz birisi sizin bilginiz dışında satsa ve parasını cebine atsa onunla normal mi konuşurdunuz?
Ben tabiki konuşmam hocam ama benim bir ünvanım bir vasfım yok. Ben sıradan bir vatandaşım. Kemal Kılıçdaroğlu devlet adamı. Ana muhalefet partisinin lideri. Yapmaması gerekiyordu o hareketi. O hareket dışında herşey mükemmeldi.
-
Özgür özel in yaptığı açıklama tam "çok güzel hareketler bunlar" da insanları yerlere yatıracak kıvamda.
"bir eliyle diğer elinin sırtına vurmak suretiyle anlamı kuvvetledirici bir..."
Bunu söylerken kıvranarak gülmediği için kendisini tebrik etmek lazım. Zaten o anda meclisde kahkaha tufanı koptu.
İnanın bu cümleyi kılıçdar kendisi gülmeden söyleyemezdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X