2/16'ya bu fiyatı isteyenler 4/64 varyasyonuna ne kadar ister kim bilir. Ülke iyice batakhane oldu. |
BİTTİ ! Mecool Km2 Plus Lisanslı 4K Android Media Player Nays ile 1579 TL (2. sayfa)
-
-
Sepet indirimi bitmiş.
-
Çok bir bilgim olmamak ile birlikte , dreamstar’da Dolby atmos desteği yok diye biliyorum . Kontrol edilmesi uygun olur . Ayrıca bahsettiğiniz senaryoda 2 gb tam yeterli olacaktır . Tabi gelecek neyi gösterir bilinmez. Tavsiyem başlıkta belirttiğim cihazı almanız olacaktır , işlemci yönünden her türlü daha üstün bir cihaz . Tekrar bu fiyatlara ne zaman düşer ? Böyle bir fırsat gelir mi bilinmez ?
-
Hocam sizin bahsettiğiniz cihazdan ip tv izlenir mi ? -
İzlenir neden izlenmesin ? İp Tv üyeliği alırsanız rahat izlenir . Canavar gibi cihazı çok güzel fiyata alabilirdiniz .
-
Tek bildiğim xiaomi mi box 4k hocam onu da arada donuyor diye hatırlıyorum. Kasımın sonuna kadar bekleyeyim :) uyguna düşerse alayım -
2 gb ram düşük.
perfomans olarak , yine aynı S905X4 işlemcili , 4 gb ramli;
www.hepsiburada.comTechstorm X96 Mpu Amlogic S905X4 Işlemcili 4gb Ram 32GB Rom Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/techstorm-x96-mpu-amlogic-s905x4-islemcili-4gb-ram-32gb-rom-8k-android-media-player-p-HBCV00003B95IW
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 13 Kasım 2023; 0:48:13 >
-
2 gb artık kalmadı en az 4 gb olması lazım 32 gb hafıza bile yeterli değil eski atıl 1 nesil 1156 yada ne bileyim 775 pin bir pcniz bile olsa dandik 3450 bir ekran kartı ile daha iyi işler çıkıyor bende var.
2 yıl önce 4 gb 32 gb hafızalı media player var 1 kere bile kulanmadım pc her zaman iyidir çok ucuzdu 300tl almıştım şuanki fiyatlar ucuyor onun yerine 2 el pc daha iyi
-
Bitmiş -
dremstar nova nın sitede Audio: Optical S/PDIF, AV, digital audio via HDMI;Codec – AAC & HE-AAC; Dolby Digital & Dolby Digital Plus & MS12; Dolby Atmos, DTS HD yzıyor dolby atmos var gibi duruyor. Bende bakınıyorum fena durmuyor cihaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X