Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Mecool M8S Android Media Player 2GB Android 7.1.1 Satın Al 17 Ağustos 2017 08:07 1 1 Mecool M8S Android Media Player 2GB Android 7.1.1 GeekBuying sitesinden aldığım ve 16.08.2017 tarihinde elime ulaşan Android Media Player cihazını satıyorum. Hiç kullanmadım, zaten dün elime geçti, Apple TV alacağım için satıyorum.Ürünün linki aşağıdadır.En son Android versiyon yüklü ve 2GB Ram, 16GB Hafızası var.http://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-Plus-4K-TV-Box-381461.htmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mecool M8S Android Media Player 2GB Android 7.1.1 Satılık 12 Adet PSN Oyunu Satılık 2 Adet PSN Hesabı (Rayman ve fazlası...) Satılık 2 Adet PSN Hesabı (Rayman Origins ve fazlası)