Şimdi Ara

Med Style'ciler Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarınızı okudum.Tabii ki bunlar sizin düşünceleriniz fakat zaten ben uzun zamandır gunz oynamıyordum.K-Styleden bıkmış bir halde zaten laptop var kasıyor.Ne yapayım yani med styleyle oyuna döndüm

Şimdi söyleyeceklerim uzun;isterseniz gözlerinizi kapayıp veya sayfayı kapatarak önemsiz bulduğunuz med styleci yorumlarımı okumayabilirsiniz.

Mince'den başlamak istiyorum bana en çok tepkiyi veren kişiden:

Gunzdan anlayıp anlamadığımı tahmin etmek sana kalmış iş mi de "Gunzdan anlamadığın belli" diyorsun.En az senin anladığın kadar anlarım gunzdan.

Med atılmıyor yazısını neden yazdım biliyor musun?Çünkü ben şu ana dek hiç TDM portal görmedim de onun için.Gördüğüm portalların tümü Stairway Team Gladiatordü.

Bir de inanır mısın duvarda yürürken spaceye basıyorum ya.Ne kadar ilginç değil mi?

Şimdi gelelim TheKinQ'e sonradan gelmiş fakat çok tepki veren bir isim :

Yaptığım işi küçümsemek kendini küçültmektir.Med styleye: "Yaptıkları tek şey wall run,wall jump" demişsin Bu kadar kolaysa gel oyunda bana bu hareketlerden yapabildiklerini göster,lütfen göster.Adım KGT_beekoo eğer bulamazsan PM'yi ChibiLobby'e at.

"Kstyle yapamıyom ama duvarda koşup zıplayabiliyom diyelim?" mi?A-aaaa çok ayıp.Kalbimi kırdın şimdi.Evet Kstyle yapamıyorum nedenini sorarsan "bilgisayarım" sözünü çekinmeden söyleyebilirim.Neden çekineyim ki yalan değil...Öyle bir laptopum var ki Vista olduğundan FIFA08 bile oynatmıyor.Kasıyor ha kasıyor.Temizliyorum bişeyler yapıyorum düzelmiyor.Bu olay gunzu da etkiliyor haliyle.Bırak Dbf'yi Bf'yi bile zor yapıyorum.Şimdi sen böyle bir bilgisayarda alternatif aramaz mısın Allah aşkına?Benim de alternatifim Med Style işte...

Gelelim Med Style Clanının puanına.Bunun için ChineseMafia clanına bakmanı öneririm.

Gösterdiğin videoya değineyim.Oradaki tricklerle benim yaptıklarımın arasında dağlar kadar fark var.Hazır girmişken şu konuya da değineyim:med stylede proluk buradan anlaşılıyor.Yaptığın trickler pro olup olmadığını kanıtlıyor.Basit trickler yapanlar henüz pro değil zor trickleri yapabilenler pro sayılıyor.

Gelgelelim JrChesta'ya:

Onu elime kılıç alıp yaparsan vs'den kaçan runner olurum.Fakat med veya bomba varken yaptığımda zaten vs yapamayacağımdan vs'den kaçmış sayılmam.

Sanırım en az sözüm sana oldu.

Bu dalgacı tavırları bırakın artık.Biraz sıyrılın da etrafınıza bakın daha sürüyle style var.Yeni düşüncelere açık olun.Veya bunları atın bir kenara beni rahat bırakın.Çünkü oyunda med style öğrenmek isteyen sürüyle insan görüyorum.Bu Styleyi onlara öğretmek iyiliktir unutmayın.Siz istemiyorsanız veya bu duruma karşıysanız Anti Med Styleciler buraya adlı bir başlık açın ve orada med styleyi kötüleyin,gidin orada K-Styleyi yüceltin.Benim görüşüm sizinki ile bağdaşmıyor olabilir.Bu gerçek hayatta da böyledir,Ben Sağcıyımdır sen ise Solcu.Fakat bunlar kavga etmeye değecek şeyler değiller.Bunu bilin ona göre hareket edin.Lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KGT_Beekoo -- 7 Eylül 2008; 12:46:18 >

• 1.si Fikirlerimizin bağdaşmaması demek fikirlerimizi söylüyemeyiz demek değil.
    2.si Kötülemek? Bana wall run ve wall jump dan baska yaptıgın bişey söyle bütün Med Style olarak? Sadece belirli yerlerde belirli trick dediğin 10 lvl hariketleriyle zıplıyosun..
    3.sü Hangi hareketin kolay hangisinin zor olduğunu kim belirliyo (Yani pro vs vs olayını)
    4.sühttp://gunz.ijji.com/myclan/myclan.nhn?name=ChineseMafia Burda aşırı güzel bişey göremedim? Hatta Members Board a yazılanları biraz eziklik diyebilirim?
    5.si Run yapıp yapmadığın elindekine göre anlaşılıyosa Vs deyken run yapan bi adam med alıp kaçarsa run yapmıyo mu olcak? Med Style oluyo sonuçta dimi?
    6.sı TDM görememen doğaldır, cünkü TDM de silahı cektilermi Med style orda biterde o yüzden olsa gerek..
    7.si öğretmeye çalışman fln taktir edilebilir, ama ne yapcan ki? Kaç sn sonra zıplayama bascağını mı göstercen? wall jump yapmayı mı? yoksa belkide multi wall run? Uzun lafın kısası, bunu öğrenmek isteyen adam zaten wall run ve jump biliyorsa açar training i çalışır zamanlamasına, örenir olur biter... O çok güzel yaptığın havada dash alarak sabit kalma olayları (Superman vb.) hepsi KStyle den geliyor, yani buna özel bişe değil gerçi biliyorsundur sanırım..
    8.si de Biz burda kavga etmiyoruz, sadece bunun gerekiz ve saçma birşey olduğunu söylüyoruz.. Ki açıkçası Anti Med Style diye konu açıcak kadar bile önemli bişey değil sanırsam? Dediğin gibi sen solcuysan biz sağcıysak, bizim görüşlerimizi düzgün bi şekilde değerlendirmen gerekir, burası bi forum konuyu açan sen olabilirsin ama konudan kimseyi kovalayamazsın..
    konuyu açarken ilgili pozitif ve negatif yorumlara hazırlıklı olarak açarsın umarım bi dahaki sefere....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 7 Eylül 2008; 14:05:54 >

• Ben açıkçası böyle saçma bir şey görmedim ve uydurmasyon olduğuda apaçık ortada.
  • quote:

jrchesta minicler nasıl slahlar uzun menzilli deil m? saçmalama lütfen sen bundan once bi konuda da yerde slash attın mı adam hareket etmez demiştn gozun kapalı mı oynadın sen bu oyunu anlamıyorum acıkcası

Med style oynuyor adam.Demekki zıplıcak kacıcak.Aim i ne kadar iyi olursa olsun tek seferde o adamı vuramıyıcak demi?
    +
    Hangi konu bakalım o yerde vurunca ilerlemiyo dediğim.

Acc değiştirip kendini savunan bi adam bunları bana söyleyebiliyorya helal olsun

@KGT_Beekoo
    Benim makinamda kasıyor.Ben oynamıyorum en iyisi sende öyle yap.
    +
    KinQ'in dediği gibi o zmn elimize med alıp kaçalım runner diyene med style diyelim?

• quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta
    quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

Bi sürü taktik var mesela slowfall yapabilrsn.İnsta yaptıktan sonra oldugun yerde slash block yaparsan adamı yere düşürmeden uzun süre havada tutablrsin oldukça basittir.Zamanlama ister biraz o kadar slash block arası zamanı faln ayarlaman gerekir yada adama instayı iyi yaparsan ve adamda hızlı davranıp düzelmezse adam yere düşmeden massive biriktirebilrsin zaten massive toplamaya baslarken adama bir hit atıcak ve adamın yere düşmesini gecktrmiş olcaksın o kalkana kadar elinde massive olacak.Bu sekilde bi seri de yapabilrsin ama hızlı oyunculara pek yediremezsin bunu

Sadece lash blok ile olmaz o iş,adam duvar dibinde değilse tabi...
    Azda olsa ileri gitmen gerekir slash blok attıkça adam ileri gider çnkü olduğun yerde yapamazsın.

Ne bu?

• asdasdhxcjasdhzjxczcxzxczxc

Tam konunun linkini ver bana.

Ben bu mesajı instayı havaya yapdığını farz ederek yazmışdım.Havada ileri gitmeden 2 slash atsana adama bakalım ileri gitmeden düşüyormu düşmüyormu ez_?
  • ez mi wow ben orada farklı bi move'dan bahsediorm eger anlayablcek kapasiten warsa.. dbf insta deil anladın mı ? yanlıs anlayıp bana ez diosun komiksin
  • Link koysana şuraya.

O postun olduğu linki
  • quote:

Orjinalden alıntı: s4hin_

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

Bi sürü taktik var mesela slowfall yapabilrsn.İnsta yaptıktan sonra oldugun yerde slash block yaparsan adamı yere düşürmeden uzun süre havada tutablrsin oldukça basittir.Zamanlama ister biraz o kadar slash block arası zamanı faln ayarlaman gerekir yada adama instayı iyi yaparsan ve adamda hızlı davranıp düzelmezse adam yere düşmeden massive biriktirebilrsin zaten massive toplamaya baslarken adama bir hit atıcak ve adamın yere düşmesini gecktrmiş olcaksın o kalkana kadar elinde massive olacak.Bu sekilde bi seri de yapabilrsin ama hızlı oyunculara pek yediremezsin bunu

Sadece lash blok ile olmaz o iş,adam duvar dibinde değilse tabi...
    Azda olsa ileri gitmen gerekir slash blok attıkça adam ileri gider çnkü olduğun yerde yapamazsın.

Ne bu?

Onun anlattığı şeyi bilmiyorsun galiba ki böyle yazıyorsun onun anlatmak istediği şey adama normal en basit insta yaparsın sonra zıplamadan yerde slash block yaparsın adam yere düşmeden vurabilirsin ve çok iyi yapıyorsan o adamı yere düşürmeden bütün canını götürebilirsin.

@kgt_beekoo o zaman tdm mesajına team gladiator karşılaştırarak ne kadar bildiğini gösterdin ve pro dediğin adamlara bakarsak ve takıldığın yerlere bu oyunu pek iyi bilmediğin çok açık..

• quote:

Onun anlattığı şeyi bilmiyorsun galiba ki böyle yazıyorsun onun anlatmak istediği şey adama normal en basit insta yaparsın sonra zıplamadan yerde slash block yaparsın adam yere düşmeden vurabilirsin ve çok iyi yapıyorsan o adamı yere düşürmeden bütün canını götürebilirsin.

Bizde onu söyledik ya.
  • Adam anlayamıyor amacı polemik yaratmak olmuş resmen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

Adam anlayamıyor amacı polemik yaratmak olmuş resmen..

Burdaki polemik de bi garip hani, İlk başta sadece slash ile gitmez diyen chesta, ama şimdi burda öle demedim link diyo :D

Adam bi tarafından mı yazıcak bunların hepsini? Demişsin işte bari arkasında dur.. + orda yanlış anlayan Vadjet değil gibi..

Her neyse bence alakasız alakasız post atmasak konuya iyiydi?
  • link koysun diyorum.
    Ben o postu hatırlıyorum adam ez instadan diil normal istadan bahsediodu.
    Havada slash blok diyodu.Yada en azından ben öyle anlamışım.Böyle anlarsan bak bakalım bnm post dorumu yanlışmı.

Siz ikinizde bi taraflarınızdan uydurduğunuz şeylerle savunma yapmayın.Yok öyle anlamış,yok öyle yazmış.
    Ben öyle anladım öyle cvp yazdım.Benim anladığım gibi anla mesaj yanlışsa o zaman gelip burada öt...
  • Ben orada o insta dısında baska bi taktik daha var demiştim ve acıklamstım polemik yaratmakla falan alakam yok link burada uzatmaya da gerek yok zaten ilk cümlede de belrtmişim bi sürü taktik war demişim o cümle sizin için yok sanırım?
    http://forum.donanimhaber.com/m_25629501/tm.htm
  • Mince49 TheKinQ ve s4hin_
    Altta yazdığım yorumu okursanız(okuduysanız) zaten ben ez insta değilde insta atıp dbf ile tutmakdan bahsettiğimi anlayabilirsiniz.

quote:

Senin ileri gitmen için 1 slashı yerde atman gerek.Başka türlü gidemezsin.

O yüzden gereksiz mesaj attığınızın farkına varın daha çok atmayın.

linkde burada zaten kendisi vermiş.Sondan 1 önceki mesaj.
    İyi okuyun ama,ne olur ne olmaz sonra değiştirdin fln demeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 9 Eylül 2008; 22:50:14 >
  • quote:

Mince49 TheKinQ ve s4hin_
    Altta yazdığım yorumu okursanız(okuduysanız) zaten ben ez insta değilde insta atıp dbf ile tutmakdan bahsettiğimi anlayabilirsiniz.

quote:

Senin ileri gitmen için 1 slashı yerde atman gerek.Başka türlü gidemezsin.

O yüzden gereksiz mesaj attığınızın farkına varın daha çok atmayın.

linkde burada zaten kendisi vermiş.Sondan 1 önceki mesaj.
    İyi okuyun ama,ne olur ne olmaz sonra değiştirdin fln demeyin...

Neyse sende iyi oku bence biraz + Dediğin gibi çok uzatmaya gerek yok..

quote:

Bi sürü taktik var mesela slowfall yapabilrsn.İnsta yaptıktan sonra oldugun yerde slash block yaparsan adamı yere düşürmeden uzun süre havada tutablrsin oldukça basittir.Zamanlama ister biraz o kadar slash block arası zamanı faln ayarlaman gerekir

• Ben sana adam şunu anlatıyormu diyorum?Hyr...

Olduğu yerde slash blok dediğini olduğu yerde zıplayarak havada 2 lash atıo anladım...
    Yanlış anlamışım sizin gibi okumadan mesaj atmamışım hiç olmazsa
  • Bırakın med style ı en güzeli doggy style
  • quote:

Ben sana adam şunu anlatıyormu diyorum?Hyr...

Olduğu yerde slash blok dediğini olduğu yerde zıplayarak havada 2 lash atıo anladım...
    Yanlış anlamışım sizin gibi okumadan mesaj atmamışım hiç olmazsa

Benimde demek istediğimi anlamadın, yanlış anlayan tek kişi sensen sorun sendedir, bizde değil?
  • Yanlış analadığımı bilip mesaj atıyorsun,o zaman sende oluyor sorun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.