Şimdi Ara

Med Style'ciler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda Med Style bilen varsa yazıversin.Bilmeyenler de öğreniversin bi zahmet çünkü geyet eğlenceli bir iş.

Nedir med style?

Genellikle portaldan stairway gladiator'e girip elinde sadece medical kit veya bomba bırakanlardır med styleciler.Vuramazlar ama vurmaktan beter ederler;adamla dalga geçerler :)

Adam kovalar medder kaçar.Tips Trickleri var bunun.İşte benim de bu konuyu açma sebebim tips ve trickleri öğrenmek isteyenlere öğretmek.Diğer med style bilenler de buraya öğretmen olarak kaydedilecek.Bilmeyenlere öğretecek.

Öğretmenler:
    ChibiLobby veya KGT_beekoo

Med Style videom için Buraya tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KGT_Beekoo -- 3 Eylül 2008; 18:05:49 >

• Çok saçma birşey oynamayı beceremeyenlerin diğer kişilerin oyunlarını bozmak için yaptıkları saçma sapan şeyler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

Çok saçma birşey oynamayı beceremeyenlerin diğer kişilerin oyunlarını bozmak için yaptıkları saçma sapan şeyler..

Bu Güseldi:D
  • quote:

Çok saçma birşey oynamayı beceremeyenlerin diğer kişilerin oyunlarını bozmak için yaptıkları saçma sapan şeyler..

ayni fikirdeyim kasamayip abuk subuk seyler yapanlarin uydurdugu seyler bunlar(tabi bazilari sadece 2-3 arkadasiyla oynarken eglence icin yapiyor ama oyle yapmayip sirf yabancilari gicik etmek icin yapanlar var...)

• quote:

Herşeye muhalefetsin sanırsam :)

Oynamayı gayet iyi beceriyorum hatta 1 tane 54 level 1 tane de 41 level adamım var.Fakat med styleyi ne için yapıyorum bilmeni isterim.

Normal bilgisayarlarda çok iyi k-style de oynayabilirim fakat benim şu an evimde kullandığım bilgisayar vista laptop ve bırakın dbf yi bf bile zor yapılıyor.Çok kasıyor çünkü.Fakat med stylede kassa bile yanlızca kaçıyorsunuz,kılıç sallamıyorsunuz.Med styleyi seçme amacım bu yoksa emin olun masaüstü bilgisayarım olsa med styleyle işim olmaz.

Ayrıca abuk subuk görüşü yanlızca senin görüşün.Med style clanları bile var artık.Çoğu med style yapamayanlar med styleye saçma diyor.Ne diyelim "Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş".Eminim ki sen de med style yapamıyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KGT_Beekoo -- 1 Eylül 2008; 12:00:34 >

• Zaten senin oyundan anlamadığın şu şu levelım var demenden belli.. Med style yapmak hiçte zor birşey değil ayrıca gir stairway bırak med run bunun neresi zor ben med style yapmaya gerek duymuyorum ve böyle saçma birşey içinde "kedi erişemediği ciğere mındar dermiş" lafı çok saçma bence.. Saçmalık bence ve başkalarının oyununu bozuyor bundan başka birşey değil..
  • Hala bence diyorsun.Dar görüşlü olmamak gerek.Ayrıca med stylenin eğlenceli yanı kaçma değil,trickler.
  • Tabi çok eğlenceli ben zaten kaçmaya eğlenceli yazmadım ki hayal mi görüyorsun ben herşeyi eğlencesiz, saçma, milletin oyununu bozuyor diyorum..
  • Bu saçma diyaloğu daha fazla devam ettirmek istemiyorum.Med style sevmiyorsan ne işin var konuda?
  • zevkler ve renkler tartışılmaz bunu biliyorsunuz mince arkadaşım niye sen her konuda muhalefet olmaya çalışıyosun anlamıyorum.. adam demekki öyle eğleniyor onun eğlenmesi sana batıyorsa uğraş et banlat ozaman egosun bunu bil 4 gün uzaklaştırma yesem bile bunları söylemek istedim
  • Bu eğlenmek değil başkalarının oyununu bozmak ayrıca burda egolukla alakalı olan hiçbirşey yok gereksiz laflar söyleme bak bakalım her konuya muhalefet mi olmuşum ? Gereksiz, illegal, saçma vb. bütün konulara muhalefetim ciddi ve düzgün konulara hiçbir lafım yok..
  • yoo adamın oyununu bozmak istemiyoki sadece kendini eğlendiriyo bi nevi sen nasıl adam kesmekten zevk alıyosan oda kendini kovalatarak zevk alıyo bütün olay bu bende med style yapıyorum ve mutluyum ayrıca istediğim illegal işe girerim kimse karışamaz...
  • Açıkca fikirlerimi sunmak istedim

Ben bu kadar saçma bir teknik görmedim.Üstelik sanırım bu teknik değil,biri sallamış desem aşırı kaçmaz umarım?

Ama işin birde şu tarafı var.Pc kasıyorsa gunzdan vazgeçemiyorsan sadece bu şekilde oynayabilirsin burasıda bir gerçek.

(Nerden biliyorsun diyenler olabilir,Benim makinada her yaz kasar diğer makinayıda bu eve getiremiyorum oradan biliyorum xD.Ama kasıyorsa oynamamak en iyisi)

------------------------------------------------
    Banada çok saçma geldi ama millet böyle zevk alıyor karışamayız orasına =)
  • Teknik saçma ama bir o kadar da eğlenceli.Hem biri sallamış demek uygun olmaz çünkü bir çok trick var ve eminim bunu med style çalışmayanlar yapamaz.İstersen videomu izleyebilirsin.

Youtubeye giremeyenler için ayrıca MegaVideoya Upload ettim.Ona da Buradan ulaşabilirsin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

Açıkca fikirlerimi sunmak istedim

Ben bu kadar saçma bir teknik görmedim.Üstelik sanırım bu teknik değil,biri sallamış desem aşırı kaçmaz umarım?

Ama işin birde şu tarafı var.Pc kasıyorsa gunzdan vazgeçemiyorsan sadece bu şekilde oynayabilirsin burasıda bir gerçek.

(Nerden biliyorsun diyenler olabilir,Benim makinada her yaz kasar diğer makinayıda bu eve getiremiyorum oradan biliyorum xD.Ama kasıyorsa oynamamak en iyisi)

------------------------------------------------
    Banada çok saçma geldi ama millet böyle zevk alıyor karışamayız orasına =)

Kasıyorsa quest yapmaları daha iyidir böyle yapınca başkalarınında oyunu bozuluyor ben o yüzden eleştiriyorum..

• Başından beri oyun bozmaya takıntılı durumdasın :)

Şimdi olayı en başından ele alalım.

Birincisi;Başlıkta "Med Styleciler Buraya" yazıyor.Med STyle Karşıtları buraya değil.

İkincisi;Diğer adamlardan kaçmak onların oyununu bozmak oluyorsa,diğer adamları öldürmek de onların oyununa karışıp bozmak olmuyor mu?

Üçüncüsü;Questi hiç sevmem ki level takıntım yok,

Dördüncüsü;Med Style sevmeyebilirsin fakat bu sevenleri eleştirmeni gerektirmez.

K-Style neyse MedStyle odur.

Beşincisi;Bir ara Pro neden med style yapsın hem ben med styleci pro görmedim ki demiştin.Görmediysen göstereyim ve örnek vereyim:

IMAgunyou bu adamı belki bilirsin.ChineseMafia clanının kurucusu.Ayrıca belki bilmiyorsun diye söylüyorum;ChineseMafia clanı Med Style clanıdır.

Sonra TheMonk666 bu adamı mutlaka bilmen gerek.Medder karakterinin adı TheMonk555.Adam her yönden pro.K-Style mi? Pro,Dagger-Style mi? Pro ayrıca Medder Listesinde de 2. Sırada Bulunuyor.

Ayrıca K-Stylenin sitesi olmadığı gibi Med Stylenin sitesi var.Siteye Buradan ulaşabilirsin.

Şimdi belki anlatabilmişimdir Med Stylenin ne kadar büyük ve giderek yaygınlaşmakta olduğunu...

• Bence mince'in üstüne gitme cnkü o seni abilerine sikayet eder ve sende bir cok forum kullanıcısı gibi ban yersin :/
  • Başlıkda ne yazdığı kimsenin umrumda değil.
    Zaten bölüm diğer bölümler kadar rehabet görmediği için her konuya bakıyor insan.
    Adam görüşlerini belirtmiş,tıpkı sizin gibi.Üstüne bu kadar gidilicek bir durum yok.
    -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
    Aynı şekilde med cilerin üstünede bu kadar gitmeyin komik olaylar olabiliyor.
    Ayrıca videonu izlemedim ve izlemiyicem.Saçma bir teknik bu yorumu sonuna kadar destekliyorum,ama renkler ve zevkler tartışılamaz seviyorsan saygı duyucaz,bıktırmaya uğraşıcak değiliz
  • Saydığın adamların hiçbiri iyi değil quest serverda takılan adama iyi demem ben zaten gel clan war europe benim iyi dediğim adamları gör..

Ayrıca adamdan yalnızca kaçmıyorsun yere med´de bırakıyorsun adam başka bir adamla kapışırken sen med bırakınca savaşın anlamı kalmıyor biri geliyor alıyor ve karşı tarafın oynayası kaçıyor tam oyunun ortasında böyle saçma birşey olunca..

Edit: @sahin demekki haklıyım ki uzaklaştırma veriyorlar ve forum düzenini korumak istiyorum ben sizin gibi Gunz Online bölümünü konu dışı tarzı bir yere çevrilmesini istemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mince49 -- 5 Eylül 2008; 0:05:09 >
  • sanırım gladyator de med bırakamazsın deathmachli bi oyunda da med style yapamasın cnkü silahlar uzun menzilli malum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.