Şimdi Ara

Med Style'ciler Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lütfen özel tartışmalarımızı pm den yapalım
  • Ben sana birşey demedim zaten chesta diğer adam senin anlatmak istediğin taktiği bilmiyor bence ya da o zaman bilmiyordu her neyse gereksiz tartışmalar uzamasın bence..
  • Ya adam sadece med stylerleri bir araya toplamaya çalışmış. Siz yapmak istemiyorsanız neden bu kadar polemik yaratıyorsunuz Beğenmediyseniz başka konuya gidin... Adam size illa bırakın kılıcı pompalıyı med style yapın demiyorki Beğenmediyseniz burda işiniz ne neden tartışma çıkarıyorsunuz her cümlenin sonuna "Emeğe Saygı" kelimesini koyan kişiler var burda. E madem emeğe saygı diyorsunuz neden bu kadar tartışma çıkarıyorsunuz ya .... Ben hiç anlayamazdım adamların yüzlerce postları olur nasıl bu kadar çok şey yazılar yazıyolar diye. Şimdi anlıyorum meğer yarısından çoğu tartışma çıkararakmış... Gördüğüm birçok konuda +700 post u olanlar tartışma çıkarmış ve nerdeyse 2 sayfa habire birisini eleştirmiş yada kendisini eleştirene cevap yazmış Berkant sadece med style yi türklere göstermeyi istemek ve yapan varsa toplamak amacıyla açmıştı bu konuyu. Afedersiniz ama konunun içine ettiniz. Eğer sevmediysen Sol Üstte "Geri" butonu var ona tıkla. Ne diye tartışma çıkarıyosun arkadaşım? Eğer beğenmiyosan girme bu kadar basit....

• blmiyor mu komk bn orada arkadasa farklı bi taktik belirttim chesta beni yanls anladı olay buı
  • quote:

Orjinalden alıntı: __bluefire__

Ya adam sadece med stylerleri bir araya toplamaya çalışmış. Siz yapmak istemiyorsanız neden bu kadar polemik yaratıyorsunuz Beğenmediyseniz başka konuya gidin... Adam size illa bırakın kılıcı pompalıyı med style yapın demiyorki Beğenmediyseniz burda işiniz ne neden tartışma çıkarıyorsunuz her cümlenin sonuna "Emeğe Saygı" kelimesini koyan kişiler var burda. E madem emeğe saygı diyorsunuz neden bu kadar tartışma çıkarıyorsunuz ya .... Ben hiç anlayamazdım adamların yüzlerce postları olur nasıl bu kadar çok şey yazılar yazıyolar diye. Şimdi anlıyorum meğer yarısından çoğu tartışma çıkararakmış... Gördüğüm birçok konuda +700 post u olanlar tartışma çıkarmış ve nerdeyse 2 sayfa habire birisini eleştirmiş yada kendisini eleştirene cevap yazmış Berkant sadece med style yi türklere göstermeyi istemek ve yapan varsa toplamak amacıyla açmıştı bu konuyu. Afedersiniz ama konunun içine ettiniz. Eğer sevmediysen Sol Üstte "Geri" butonu var ona tıkla. Ne diye tartışma çıkarıyosun arkadaşım? Eğer beğenmiyosan girme bu kadar basit....

Adam konuyu açtıysa eleştirilere hazır olucak.
    Med styleciler buraya diyor.Orasını anladık ama post atmamamız için hiç bir neden yok.Ben orada yazdım önceki postları okuduysan saygı duyduğumu yazdığımı görmüşsündür.Görmemek istediysen orasını anlamam,ilgilendirmezde...
    Postlarımızda saygısızca birşey gördüysen ''şikayet et'' yazısına tıkla,nedenini belirt,gerisine adminler karar versin.
    Beğenmiyorsan girme olayıda çok saçma.O zaman açmasın girmeyelim.Açdıysa eleştirileri kaldırıcak kapasitede olmak zorunda

• quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

quote:

Ya adam sadece med stylerleri bir araya toplamaya çalışmış. Siz yapmak istemiyorsanız neden bu kadar polemik yaratıyorsunuz Beğenmediyseniz başka konuya gidin... Adam size illa bırakın kılıcı pompalıyı med style yapın demiyorki Beğenmediyseniz burda işiniz ne neden tartışma çıkarıyorsunuz her cümlenin sonuna "Emeğe Saygı" kelimesini koyan kişiler var burda. E madem emeğe saygı diyorsunuz neden bu kadar tartışma çıkarıyorsunuz ya .... Ben hiç anlayamazdım adamların yüzlerce postları olur nasıl bu kadar çok şey yazılar yazıyolar diye. Şimdi anlıyorum meğer yarısından çoğu tartışma çıkararakmış... Gördüğüm birçok konuda +700 post u olanlar tartışma çıkarmış ve nerdeyse 2 sayfa habire birisini eleştirmiş yada kendisini eleştirene cevap yazmış Berkant sadece med style yi türklere göstermeyi istemek ve yapan varsa toplamak amacıyla açmıştı bu konuyu. Afedersiniz ama konunun içine ettiniz. Eğer sevmediysen Sol Üstte "Geri" butonu var ona tıkla. Ne diye tartışma çıkarıyosun arkadaşım? Eğer beğenmiyosan girme bu kadar basit....

Adam konuyu açtıysa eleştirilere hazır olucak.
    Med styleciler buraya diyor.Orasını anladık ama post atmamamız için hiç bir neden yok.Ben orada yazdım önceki postları okuduysan saygı duyduğumu yazdığımı görmüşsündür.Görmemek istediysen orasını anlamam,ilgilendirmezde...
    Postlarımızda saygısızca birşey gördüysen ''şikayet et'' yazısına tıkla,nedenini belirt,gerisine adminler karar versin.
    Beğenmiyorsan girme olayıda çok saçma.O zaman açmasın girmeyelim.Açdıysa eleştirileri kaldırıcak kapasitede olmak zorunda

Hislerime tercuman olduğun için saol, zaten daha önce bi mesajımda da bu konuya değinmiştim.. daha açık anlatmışsın güzel olmuş...

+ Biz burda eleştiri yapıyoruz, beğenmiyorsan ne yapcağını söylemişsin

• Herkesten özür dülüyorum uzun bir süre aranızda olmadığım için.

Doğru eleştiri alabilirim ama neden bu konuda ve niçin bu kadar sert?

Sanki size birşey yapmışım da intikam alıyor gibisiniz.Amacınız beni rezil etmekse zahmet etmeyin;gücüm kendimi rezil edebilmeye yeter.

Eleştirilecek konular vardır.Fakat bu konuda ben yalnızca Medderleri çağırmışım nesi yanlış bunun?Eleştirilecek tarafı ne?Ben size "Med style saçma mı değil mi?" başlıklı konu açmamışım ki!Ne bu hiddet bu celâl?

Şimdi başından sonuna düşünüp tartışın,eleştirin konuyu.Çünkü en iyi yaptığınız iş bu...

"Delinin biri kuyuya taş atmış,kırk akıllı çıkaramamış."Taşı atıp tartışmayı çıkaran deli ben miyim yoksa siz mi düşünün bakalım...
  • 1-Önemli değil.
    2-Hangi konuya ne kadar gerekiyorsa o kadar yapıyoruz.
    3-Biz kimseyi rezil etmeye çalışmıyoruz.Üstelik rezil olsan bile ne olucakki?Yeni bir üyelik alırsın biter.
    4-Her konunun başlığına uyulacak diye birşey yok.Bize saçma gelmişki saçma demişi,görüşlerimizi bildirmişiz...
    5-Biz açtığımız konulara eleştiri kabul ediyoruz.Sende bunu yapsan iyi olur...

6-Düzgünce ifade edeyim.Biz deli olduğumuzu kabul edersek,40 akıllı arasında en akıllı biz oluyoruz.Çünkü o akıllıların beceremediği birşeyi yapıyoruz.Burada ''deli'' diye ifade ettiği,aslında akıllı olan kişi.(Anlayana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 22 Eylül 2008; 19:29:09 >
  • Med Styler'ler buraya, ama Med style tanıtımı yaparsan, bizde med style'i yeni gören birisi olarak bu ne saçma bişey deme hakkına sahip oluruz dimi?

sadece med styler ler bakcaksa, med style'i öretmene gerek yok sanırım.. bilmeyenlerin bakıcağını bildiğin için tanıtmışsın... ama adamlar öğrenince ve kötü eleştirince konu sadece med style'ciler için

ama güzel şeyler söylesek o zaman sadece med style'ciler baksın olmaz dimi?

+ tartışma dediğin, konu hakkında olumsuz eleştiri almansa, bence ben deli olabilirim.. ben konuştuklarımın arkasındayım arkadaşım, konuyla alakasız mesaj atıyonuz diyosun... "Med Style" diyosa, med style için yorum yazmamız doğal, sanki "agent error" konusuna "abiler gunz nerden iniyo" diyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 22 Eylül 2008; 18:40:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

Med Styler'ler buraya, ama Med style tanıtımı yaparsan, bizde med style'i yeni gören birisi olarak bu ne saçma bişey deme hakkına sahip oluruz dimi?

sadece med styler ler bakcaksa, med style'i öretmene gerek yok sanırım.. bilmeyenlerin bakıcağını bildiğin için tanıtmışsın... ama adamlar öğrenince ve kötü eleştirince konu sadece med style'ciler için

ama güzel şeyler söylesek o zaman sadece med style'ciler baksın olmaz dimi

+ tartışma dediğin, konu hakkında olumsuz eleştiri almansa, bence ben deli olabilirim.. ben konuştuklarımın arkasındayım arkadaşım, konuyla alakasız mesaj atıyonuz diyosun... "Med Style" diyosa, med style için yorum yazmamız doğal, sanki "agent error" konusuna "abiler gunz nerden iniyo" diyoruz?

Söyledikleriniz mantıklı ama eleştiride biryere kadar eleştiridir bunu hepimiz biliyoruz değilmi?

• quote:

quote:

Med Styler'ler buraya, ama Med style tanıtımı yaparsan, bizde med style'i yeni gören birisi olarak bu ne saçma bişey deme hakkına sahip oluruz dimi?

Söyledikleriniz mantıklı ama eleştiride biryere kadar eleştiridir bunu hepimiz biliyoruz değilmi?

Sana veya med style yapanlara direkt olarak kırıcı veya üzücü birşey söylediğimi düşünmüyorum açıkça söylemek gerekirse.. Onun dışındakiler de eleştriydi.. yani Eleştri sınırını aşan birini görürsen şikayet etmeni tavsiye ederim..

• quote:

quote:

quote:

Sana veya med style yapanlara direkt olarak kırıcı veya üzücü birşey söylediğimi düşünmüyorum açıkça söylemek gerekirse.. Onun dışındakiler de eleştriydi.. yani Eleştri sınırını aşan birini görürsen şikayet etmeni tavsiye ederim..

Katılıyorum...
    Ayıp birşey yapdıysak şikayet edebilirsin

• bende sadece arkadaşlarımla eğlence için yapıyorum ve çook kolay bişe ordaki hareketlerin çoğpunu yapabiliyorum ve med style deki adım PoRTaL
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.