Yaw arkadaşlar medal of honor pacific assault oyununu bir süredir sorunsuz oynuyodum fakat dün oyunu açtığımda açılışta yüklemeyi yapıyor menüye gelmeden önce çizgi sonuna kadar geliyor ve ana menüye gelmeden hemen masaüstüne geri atıyor ve "mohpa.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerek" diye mesaj çıkıyor oyunu başlatamıyorum, silip yeniden kurdum ama sonuç aynı değişmedi sizce neden olabilir ???????
====Windows dan olabilir belki ikinci bi windows kur başka sürücüye bbbeeelki orada çalışır.. ====Prince of Percia Warrior Within oynayabilmekl icin bende forma tatmıştım bilgisayara....... ===Lanet kopya oyun aarkadaşın dandik sistemde çalışıyodu ( hemde DX 9 desteği olmayan bi karttaa ) ama bemnimkinde çalışmamıştı.... ===Format güseldir At gitsin
kardeşim maalesef aynı sorun bende de var loading yapio ve hemen oyun kapanio masaustune donuyo
quote:
Orjinalden alıntı: baboliulan
kardeşim maalesef aynı sorun bende de var loading yapio ve hemen oyun kapanio masaustune donuyo
kardeş senin ekran kartı ne ?? yaw ne istiyo anlamadımki ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme