Şimdi Ara

Medal of Honor: Warfighter [Ana Konu - 26 Ekim!] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
1
Favori
43.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

ya beyler 10. bölümden sonra (arabalı) ekran kararıyor gelmiyor.4.bölümden sonrada olmuştu update crack yapıp düzeltmiştim şimdi ne yapsam bilmiyorum

Kardeş çok yanlış geldin sen bizde oyun açılmıyorsa yeniden dvdye yazarız ya da yeni bi koruma gelmiştir fw çıkmasını bekleriz ki o da çoğu kişinin evde yapmak istemediği parayla yaptırdığı bir olay seni pc bölümüne alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

ya beyler 10. bölümden sonra (arabalı) ekran kararıyor gelmiyor.4.bölümden sonrada olmuştu update crack yapıp düzeltmiştim şimdi ne yapsam bilmiyorum

Kardeş çok yanlış geldin sen bizde oyun açılmıyorsa yeniden dvdye yazarız ya da yeni bi koruma gelmiştir fw çıkmasını bekleriz ki o da çoğu kişinin evde yapmak istemediği parayla yaptırdığı bir olay seni pc bölümüne alalım

tm hocam yeni crack attım çözdüm sağolasın bitmek üzere oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 27 Ekim 2012; 12:45:23 >

• henüz oyunu oynamadım fakat grafikler berbat görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

henüz oyunu oynamadım fakat grafikler berbat görünüyor.

Nesi berbat ?
  • limited edition la beraber ne avantajımız olucak ?
  • çok yalnış yere gelmişim yav pc bölümündeyim sanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 28 Ekim 2012; 10:39:40 >
  • Bu işte bir çelişki var. Çoğu inceleme siteleri oyuna oldukça düşük notlar verirken burada oynayanların çoğu ise oyunu çok beğenmiş. Kafam karıştı valla.

IGN oyuna 4.0 vermiş. Gamespot ise 6.0. Genel ortalaması ise gamerankingse göre 50.85%.

http://www.gamerankings.com/xbox360/661937-medal-of-honor-warfighter/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 27 Ekim 2012; 23:16:37 >
  • arkadaşlar kurdum sorunsuz tıklıyorum açılmıyor hiç bişey çıkmıyor flt sürüm sıkıldım artık bilen varsa bir yardım etsin
  • İyi oyunlar..

Bilgisayarda oynuyorum oyunu oynuyorum fakat kasıyor grafikleri düşürmem lazım, herşeyi ayarlıyorum fakat "Apply" veya "Save" tuşu yok o bölümde. ESC falan basınca oyunda dönüyor. Sorunun çözümünü bilen var mı ?
  • Burası xbox bölümü arkadaşlar.
  • oyun siteleri notu düşük vermesini bende anlayamadım hikaye modu on numara.araba ile kovalamaca bölümü özellikle müthiş zevk aldım.vede belli bir şablonda devam etmiyor takip hep aynı güzergahtan gitmiyor bu çok iyi.bir oynadım tren yolundan geçtik kovalamacada son anda geçmeler falan adrenalin failed oldu restart bu sefer pazar yolundan gittik tavuklar falan cama yapıştı ,bence oyun çoğu fps hikaye moduna basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Burası xbox bölümü arkadaşlar.

Bu günlerde çok pc'ci görüyorum bu bölümde anlaştılar mı ne yaptılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

henüz oyunu oynamadım fakat grafikler berbat görünüyor.

Nesi berbat ?

mw3 oynadın mı?
  • Mw3 ve iyi grafik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademirell

Ara demoların grafikleri süper,yeni çıkıcak konsollarda oyuniçi grafikler boyle olursa her oyun oynanır:))

Aynen katılıyorum ara videolardaki grafikler neydi ole ya bi an gercek sandım kadının sacları falan adamımızın mimkleri her sey harikaydı. Ama oyun icine gelince bi tuhaftı yani. yeni nesilde ole olucak gibi. Ve ben hikayeyi begendim sonu baya dramatik ama azda karısık gibiydi.
  • Oyun iyi de, bölüm geçişlerinde donuyor, bazen kaldığım yerden devam edemiyorum. 57mblik update'i kurdum fakat pek bir fayda sağlamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

Oyun iyi de, bölüm geçişlerinde donuyor, bazen kaldığım yerden devam edemiyorum. 57mblik update'i kurdum fakat pek bir fayda sağlamadı.

57MB? PC?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

Oyun iyi de, bölüm geçişlerinde donuyor, bazen kaldığım yerden devam edemiyorum. 57mblik update'i kurdum fakat pek bir fayda sağlamadı.

57MB? PC?

Hayır, xbox update boyutu. Pc'yi bilmiyorum.
    Skyrim'in de 30mblik güncellemesi vardı xbox için.
  • oyun grafikleri gayet güzel.Heyecanlı bir oyun olmuş.Sadece kısa sürüyor bence alıp oynanmalı
  • Ign patlatmış yine bombayı. 4 nedir yav, düşmanımın oyununa vermem o puanı.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.