ben oyunu tam bitiriyodum bi yerde takıldım baydı ya bi düşman bolgesi var içeriye girdim dirmez olaydım dışarıdan sürekli adam gelmeye basladı sürekli arkadaslar bildiğiniz gibi değil olduruyorum geliyolar olduruyorum geliyolar saniye bası diyim ben size ama şimdi pasific assoulta basladım tavsiye ederim MÜKEMMEL!!
pasific assaultu oynamanızı tavsiye ederim çok güzel bir oyun savaşıyorsunuz her zamanki gibi manyak bolumleri war çok sürükleyici bir oyun oynamanızı tavsiye ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim merak ettiğim allied assaultu bitiremeyen pacifik assaultu nasıl bitirecek ne dediğimi her ikisinide oynayan iyi bilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ADALMAZ
benim merak ettiğim allied assaultu bitiremeyen pacifik assaultu nasıl bitirecek ne dediğimi her ikisinide oynayan iyi bilir.
ikisinide bitirdim pacific assault daha bi güzel.süngülerle falan çatışıyosun ama oynar bitirirsin zor bişe yok bence.
aa assalut bence iyiydi, nedense mohpa'yı beğenmedim cod'dan sonra oynadığım için olabilir.
ARKADAŞLAR BEN MEDAL OF HONOR SERİSİNİN HEPSİNİ BİTİRDİM PASİFİC İŞİNE DAHA GİREMEDİM AMA MEDAL OF HONOR BEN DAHA ONCEDE BİTİRMİŞTİM BAGIMLILIK YAPIYOR EN SEVDİĞİM İLK OYUNLARDAN ONDAN OLSA GEREK
mohaa gerçekten iyiydi hele ek paketleri aşmıştı uzun zamandır beni heyecanlandıran nadir oyunlardan oldu. kurşunları idareli kullanmak gerektirmesi bayağı bir renk veriyordu. Öyle kurşun yağdıramıyordun sağa sola, sonra sap gibi dipçikle dalmak zorunda kalıyordun ortalığa, bir bölümde 5-6 elemanın arasından dipçikle geçip çadırlarda kurşun aradığımı bilirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme