Şimdi Ara

Media Center PC 'yi Panasonic SC-HT885 'e bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an bir HTPC topluyorum, ancak PC 'yi Panasonic SC-HT885 sinema sistemine nasıl bağlamalıyım bilemiyorum. Panasonic üzerine HDMI veya Optik bir ses girişi yok, sadece stereo RCA girişler mevcut bunlarında yanlarında AUX, VCR v.s yazıyor. PC 'deki ses kartından gelecek DTS ses sinyalini bu cihaza nasıl gönderebilirim. Buna uyumlu ses kartı tavsiyeleriniz nelerdir.

• quote:

PC 'deki ses kartından gelecek DTS ses sinyalini bu cihaza nasıl gönderebilirim.

Hiçbir şekilde gönderemezsin. Panasonicteki girişlere sadece stereo olarak bağlayıp dolby prologicle sanal olarak 5.1 elde edebilirsin. DTS ve DD olmaz.
  • Teşekkürler, bende dünden beri araştırıyorum. Dediğiniz yoldan başka bir çözüm malesef bulamadım. Dün akşam PC 'yi TV ve home cinema 'ya bağladım prologic sayesinde tüm hoparlörlerden tatmin edici ses alabildim. HTPC kuracaklara Media Center olarak XBMC kurmalarını tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.
  • ses kalitesi guzel ama baglantı secenekleri bakımından ozurlu bir sistem HT885.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.