Şimdi Ara

Media Mark tan gece kuşu indiriminden aldim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece aldım günlük işler için umarım pişman olmam.
    Media Mark tan gece kuşu indiriminden aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat fena değil tabi, kronik sıkıntısı filan yoksa tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 20 Ekim 2017; 11:44:59 >
  • Rami 8 olaydı çok iyiydi bu fiyata.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Rami 8 olaydı çok iyiydi bu fiyata.

Evet ama günlük işler ve internet için yeterli olur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Fiyat fena değil tabi, kronik sıkıntısı filan yoksa tadından yenmez.

Evet inşallah yoktur

• tamyigit T kullanıcısına yanıt
    Oldukça yeterli olur. Birde 310 lar sorunsuz diye biliyorum lenovonun en sorunsuz aletleri ideapad 310 ve thinkpad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 20 Ekim 2017; 17:37:29 >
  • Ben bugun sabah teknosadan 8gb ramlisini aldim ve garip bir cizirti sesi geliyor yarin geri goturucem firsat bulabilirsem, degisim onarim ne yapabilirlerse artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bergomat

Ben bugun sabah teknosadan 8gb ramlisini aldim ve garip bir cizirti sesi geliyor yarin geri goturucem firsat bulabilirsem, degisim onarim ne yapabilirlerse artik

Bence iade edin inşallah sorum yaşamam.

Rica etsem kullanmaya basladiysaniz laptopun klavye kisminin sag alt kismini dinleyebilir misin herhangi bir ses geliyor mu islemcinin oldugu yerden, sordum bir bilene bilgisayarin islemcisi ordaymis. Lenovo servisine goturucem bilgisayari iade etmek istemiyorum cunku dedigim gibi 8gbli halini 1780loraya aldim iade edersem buna yakin birsey alamam bile :D

• quote:

Rica etsem kullanmaya basladiysaniz laptopun klavye kisminin sag alt kismini dinleyebilir misin herhangi bir ses geliyor mu islemcinin oldugu yerden, sordum bir bilene bilgisayarin islemcisi ordaymis. Lenovo servisine goturucem bilgisayari iade etmek istemiyorum cunku dedigim gibi 8gbli halini 1780loraya aldim iade edersem buna yakin birsey alamam bile :D

Yarın gelecek kargo alınca bilgi veririm.

• Dediginiz ses bende de geliyor. Buzdolabı motor sesi gibi.Ama normal mi değil mi anlayamadım. Bir de bana yavaş geldi pc.

Ya ben de normal mi degil mi anlamadim o yuzden biraz rahatsiz oldum. Hizli mi yavas mi onu bile denemedim kapali duruyor laptop kutusunda carsamba gunu servise goturup kontrol ettiricem bir sikinti var mi diye. Guncellestirmeleri yaptiktan sonra daha hizli calistigina dair dedikodilar var ama denemek lazim.

• quote:

Ya ben de normal mi degil mi anlamadim o yuzden biraz rahatsiz oldum. Hizli mi yavas mi onu bile denemedim kapali duruyor laptop kutusunda carsamba gunu servise goturup kontrol ettiricem bir sikinti var mi diye. Guncellestirmeleri yaptiktan sonra daha hizli calistigina dair dedikodilar var ama denemek lazim.

Ben Media marktan almıştım. Kıllandım bugün iadeye göndereceğim.Sifir laptoptan cızırtı gelirmi ya fan sesi olsa sebebi belli fan sesi dersin geçersin. cızırtı nedir arkadaş. Dediğiniz gibi sağ alt taraftan sessiz ortamda hissedilir derecece cızırtı geliyor. Tat vermedi bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.