Şimdi Ara

Media Markt, Arçelik Telve Kahve Yapma Makinesi, Tek cezveli 119 TL, Çift cezveli 249 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
10.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke forumda araştırsaydınız biz kampanyalı tekli 105 çiftlisini 199 tl olarak satıyoruz:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: arceliksiparis

Keşke forumda araştırsaydınız biz kampanyalı tekli 105 çiftlisini 199 tl olarak satıyoruz:))

3 gün önce yazdığınız mesaj ;

quote:

125tl suan ucretsız kargo ıle dılersenız maıl order 135tl 5 ay erteleme 11 taksıtle alabılırsınız ücretsiz kargolu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftasonu kampanya oluyor ve ana konumuza yazdım 199 tl çiftlisi için dünden beri 199 tl çiftlisi ve alanlar var:)
  • quote:

Keşke forumda araştırsaydınız biz kampanyalı tekli 105 çiftlisini 199 tl olarak satıyoruz:))

dostum senin belli bir fiyat sıkalan yokmu yaa dün gecede bana tekliyi 110 tl dedin.şimdide 105 diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 5 Mayıs 2013; 20:00:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

haftasonu kampanya oluyor ve ana konumuza yazdım 199 tl çiftlisi için dünden beri 199 tl çiftlisi ve alanlar var:)

Kargo dahil fiyatı mı? Eğer öyleyse iyi fiyat

• kargo hariç 4 tane kaldı ztn 11 taneydi
  • sıze kargo dahıl fıyatını verdım aras kargo ıcın
  • quote:

kargo hariç 4 tane kaldı ztn 11 taneydi

pm attım
  • ışık hızıyla yanıtladım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

dostum senin belli bir fiyat sıkalan yokmu yaa dün gecede bana tekliyi 110 tl dedin.şimdide 105 diyorsun.

Ciftlisinde olan kampanya bitmis.

Ben de anneler gunu icin arastiriyorum. Internetten alabilecegimiz bir yer var mi? Maksimum 200 TL vermek istiyorum.

• Bir arkadaş kahve makinesi fırsatları gibisinden bir konu açsa ve orada güncel fırsatları paylaşsak fena olmaz aslında.

• Tekli telve şimdi istanbul en uygun nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Ciftlisinde olan kampanya bitmis.

Ben de anneler gunu icin arastiriyorum. Internetten alabilecegimiz bir yer var mi? Maksimum 200 TL vermek istiyorum.

Aynen ben de kargo dahil 200 tl bulabilirsem almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackal_34

Tekli telve şimdi istanbul en uygun nerde ?

Teklisi hepsiburada'da 127 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

quote:

Orijinalden alıntı: jackal_34

Tekli telve şimdi istanbul en uygun nerde ?

Teklisi hepsiburada'da 127 tl

Onu gördüm teşekkürler +kargo 135 geliyor
  • Vakit daralıyor yok mu bir anneler günü kampanyası.

• quote:

Orijinalden alıntı: viperc

http://www.n11.com/arcelik-telve-k3190-p-cift-hazneli-turk-kahvesi-makinesi-P12969198
    Bu ürünü çek ile 160TL ye isteyene satın alabilirim.Ayrıntılar PM den görüşülür. Forumdan bir arkadaş ile anlaştım, bu gün alıcam.

Pm attım

• İkilisini en uygun nereden alabiliriz Anneler günü için..
  • Arkadaşlar bende arcelik-k-3200 ile aynı ürün olan sadece marka farkı olan bekonun aldım.Ancak şöyle bir sorunum var kahveyi koyarken damlama sorunu yaşıyorum,bunu nasıl çözebilirim,sizdede aynı problem oluyor mu özellikle üç kişilik yaptığımda oluyor ama genel olarakta damlama oluyo nadir bazen olmuyo.Anneme aldım anneler günü hediyesi için ama damlama olayı canımı sıktı :( Annemde damlatıyor,olmuyo diyor...Üzüldüm bende o kadar araştırıp almıştım.Yardımcı olursanız çok sevinirim....
  • Arçelik Tekli Telve Kahve Makinesi kullanıcıları yorum yapabilir mi acaba ? Çiftlisi biraz pahalı da en azından teklisi için araştırma yapalım .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.