Şimdi Ara

MEDİA MARKT FİYAT GARANTİSİ HAKKINDA ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR AZ ÖNCE MEDİA MARKTTAN 290 TL'YE BİR CEP TELEFONU ALDIM (SAMSUNG L700). AMA İNTERNETE Bİ BAKTIM TEKNOSAYA KIYASLA 50 TL PAHALI. FİYAT GARANTİSİ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. ŞİMDİ NE YAPABİLİRİM. KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM.

• daha önce böyle birşey yaşamış olan yokmu
  • Hiç bir şey yapamazsın en iyi fiyat garantisi bütün elektronik mağazaların girişinde yazar.

Bütün ürünlerde en iyi fiyat değil kampanyalı ürünlerde en iyi fiyattır.

50 TL çok değil HTC Diamond 1000 TL'e satılırken MediaMarkt'ta 1499'a satılıyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Hiç bir şey yapamazsın en iyi fiyat garantisi bütün elektronik mağazaların girişinde yazar.

50 TL çok değil HTC Diamond 1000 TL'e satılırken MediaMarkt'ta 1499'a satılıyordu...

Tüm ürünlerde hocam o en iyi fiyat garantisi.

Düzgün kullanılabilinirse çok işe de yarıyor.

Telefonlar için uygulamak biraz zor olsa da.

Biz çok ekmek yedik. Kaç tane ürünün üzerine para bile aldık.

Şöyle yapman gerekiyor arkadaşım.

Media markt a teknosa da daha ucuz olduğunu gösteren bir belge götürmen gerekiyor. Bu internet sitesi görüntüsü olmuyor maalesef. Ya insert ya da fatura gibi.
    Eğer teknosa o telefon için bir broşür ya da insert yayınladıysa onu götürebilirsin ya da teknosa dan o telefonu alıp faturasını m.m. a götürebilirsin fakat teknosa ya telefonu geri iade edemeyeceğin için bu seçenek olmaz.
    elinde tek broşür seçeneği kaldı. oda olmazsa elinde seçenek yok. kazıklanmışsın

• peki teknosadan gidip alsam 249 tl 'ye fiyat farkını kesin veriyorlar mı?
    nakit mi veriyorlar yoksa hediye çeki gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

quote:

Hiç bir şey yapamazsın en iyi fiyat garantisi bütün elektronik mağazaların girişinde yazar.

MediaMarkt'ın fiyatları çoğu yere göre pahalı 175 lira 500 GB harddisk diyor 160 Teknolojix, 145 lira Bimekste.100 liraya Vatandan aldım.

Laptoplar da pahalı cep telefonları da pahalı.

Broşür getirince farkın 2 katını alma gibi birşey olduğunu biliyorum ama uğraşmak istemedim.Daha 2 gün önce MediaMarkt Müşteri Hizmetlerinde yaşadığım olay; Simbo Vantilatör.

B: Hanımefendi bunu 1 saat önce almıştık içinden kademe düğmesi çıkmadı.
    M.H: Tamam aynısıyla değiştirelim.
    B: Ürünün kalitesinden hoşlanmadım değiştirmek istemiyorum.
    M.H: O zaman size hediye çek yazayım.
    B: Bakın hanımefendi, aldığım ürün defolu çıktı ve çok kalitesiz bir ürün daha kullanmadım paramı iade almak istiyorum !
    M.H: Böyle birşey yapmamız imkansız.(Aynı sözler birkaç kez tekrarlandı)
    B: Pardon sizin okuma-yazmanız vardı değil mi ?
    M.H: Evet var !
    B: Peki şu arkanızdaki tabelada ne yazıyor?
    M.H: İADE/DEĞİŞİM
    B: Şimdi müdürünüzü çağırmadan lütfen paramı iade edin.
    M.H: Tamam beyfendi, bir sorayım içeriye...

İşte en küçük birşey de bile bu kadar uğraştırdılar beni.MediaMark'tan çok şey aldım ama artık sadece alacağım şeyleri incelemeye gideceğim...

• site de yazıyor uygulanması gerekenler bir brosür yada fiş tarzı ispatlayabilceğin birşey götürmen geriyo galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

quote:

MediaMarkt'ın fiyatları çoğu yere göre pahalı 175 lira 500 GB harddisk diyor 160 Teknolojix, 145 lira Bimekste.100 liraya Vatandan aldım.

Laptoplar da pahalı cep telefonları da pahalı.

Broşür getirince farkın 2 katını alma gibi birşey olduğunu biliyorum ama uğraşmak istemedim.Daha 2 gün önce MediaMarkt Müşteri Hizmetlerinde yaşadığım olay; Simbo Vantilatör.

B: Hanımefendi bunu 1 saat önce almıştık içinden kademe düğmesi çıkmadı.
    M.H: Tamam aynısıyla değiştirelim.
    B: Ürünün kalitesinden hoşlanmadım değiştirmek istemiyorum.
    M.H: O zaman size hediye çek yazayım.
    B: Bakın hanımefendi, aldığım ürün defolu çıktı ve çok kalitesiz bir ürün daha kullanmadım paramı iade almak istiyorum !
    M.H: Böyle birşey yapmamız imkansız.(Aynı sözler birkaç kez tekrarlandı)
    B: Pardon sizin okuma-yazmanız vardı değil mi ?
    M.H: Evet var !
    B: Peki şu arkanızdaki tabelada ne yazıyor?
    M.H: İADE/DEĞİŞİM
    B: Şimdi müdürünüzü çağırmadan lütfen paramı iade edin.
    M.H: Tamam beyfendi, bir sorayım içeriye...

İşte en küçük birşey de bile bu kadar uğraştırdılar beni.MediaMark'tan çok şey aldım ama artık sadece alacağım şeyleri incelemeye gideceğim...

YNS peki iade ettiler mi paranı. ürünü saat 10 gibi aldım. fiyat farkı filan istemiyorum götürüp paramı alabilirmiyim? (gerçi k.k ile aldım ama)

• İçine hat takmadıysan iade edebilirsin...
  • teşekkürler yns. telefona hat takmadım. öğleden sonra gidip para iadesini isteyeyim inşallah sorun çıkarmazlar.
  • Daha düşük fiyatları başka yerde aramayın, kendinizi boşuna yormayın. Mağazalarımızdan satın aldığınız bir ürünün aynısını daha düşük fiyata bulursanız, size fiyat farkının 2 katını veriyoruz!*

*Media Markt, mağazalarından satın aldığınız ürünü, başka bir mağazada daha ucuza bulduğunuzu, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde geçerli olan diğer mağazanın kataloğu, broşürü, gazete ilanı, insertü veya ürünü Media Markt’tan satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde kesilmiş diğer mağazanın fişi/faturası ile ürünü Media Markt’tan satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde belgelerseniz aradaki fiyat farkının 2 katını hediye kartına yükleyerek size iade eder. Bu kampanya çerçevesinde hediye kartı dolumlarında küsüratlar dikkate alınmaz. Örnek: 56 TL'lik fiyat farkı için 112 TL değil 110 TL'lik hediye kartı dolumu yapılır. Hediye kartı, tüm Türkiye Media Markt mağazalarında geçerlidir ve paraya çevrilemez. Bu kampanya çerçevesinde satın alınan ürünler iade edildiğinde, hediye kartı da bu kampanya çerçevesinde kazanılan tutarla birlikte veya para iadesi şeklinde Media Markt'a iade edilir. Fiyat farkı karşılaştırmalarında Media Markt'tan satın aldığınız ürünün peşin fiyatı ile diğer mağazadaki aynı ürünün peşin fiyatı karşılaştırılır. Bu kampanya, ürünü satın aldığınız Media Markt mağazasının bulunduğu il sınırları içinde, başka bir mağazada daha ucuza ürün bulmanız halinde geçerlidir. Düşük Fiyat Garantisi, aynı ürün için iki kez kullanılamaz. İnternet üzerinden satış yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır

• Daha ucuzunu buldum deme kardeşime hediye almıştım beğenmedi de.İstediği telefon da burda yok de.

İçine hat takıp takmadığını tespit etmek için de servise gönderebilirler.Bu da 10 gün sürer...
  • Ben ümraniye m.m. da bir süre promotörlük yaptım. o dönemde telefon alırken bir belge imzalatıyorlardı ve asla telefonları geri almıyorlardı. büyük ihtimalle yine almayacaklardır.

aradaki farkın 2 katı iade edeceklerse o ürünü nasıl aldıysan o şekilde iade ediyorlar. yani k.k. ile almışsın o zaman k.k. na iade ederler.
  • Mediamart teknosadan bile kazık yermiş
  • Fiyat garantisi şartları madde 8 :
    Söz konusu ürünün fiyat garantisi kapsamına girmesi için , fiyatı düşük bulunan ürünün , kampanya , internet veya spot ürün olmamaası gerekir.
  • arkadaşlar an itibariyle media markta telefonu iade etmiş bulunmaktayım. telefona hat takmadığım için sorun çıkmadı. yardımlarınız için teşekkürler
  • Sadece bilgilendirme amacı ile yazıyorum,Media mark kazık fiyatlandırmada birinci,teknosa ikinci geliyor bence,alış veriş yapanlar onaylayacaktırlar zaten beni
  • daha kesinlikle media markttan birşey almam. en iyi fiyat diye övünüyorlar bide hiç alakası yok halbuki.
    teknosa da ürün iade veya değişimini kaldırmış. üstüne basa basa sordum aldığım ürünü beğenmezsem iade veya değişim olur mu diye önceden oluyordu ama bundan sonra olmayacak dediler. sadece garantiye gönderiyorlarmış. teknosa benim için bitmiştir.(çok da umurlarında olduğunu düşünmüyorum gerçi ama yine de bitmiştir.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.