Şimdi Ara

Media Markt Optimum/Yenisahra 27 Kasım Perşembe 06'da açılıyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
0
Favori
35.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç ama hiç tatmin edici kampanyalar değil.
    Belki bir nebze Panasonix px 80 iyi bir fiyat denilebilir o kadar.
    Onun dışında satılan Philips serileri bir dönem önce ki seri olup Full Hd modeli Philips'in 7 serisi çıkarttığı ilk modellerden birisiydi.
    Oda nereden baksanız 1.5 sene önce satılan bir üründü.
    Philips'in 42pfl 3312 modeli ise ekonomi serisi bir ürünü olup fiyat sebebiyle lokomotif modeli olarak piyasaya 2008 ilk baharı satışa sürüldü.
    Tv beklenileni veremedi ve çok az fiyat farkıyla 5322 modeli o dönemlerde daha çok satıldığından Philips arada ki fiyat farkını yükseltsede onların zararına oldu.
    Ürün gene beklenilen satış adetlerini üstlenemedi.
    Ne yalan söyleyeyim kesinlikle ama kesinlikle Bimeks'te daha geçen güne kadar yapılan Toshibanın pg500 modeli 42'' Full hd modeli kampanyası daha iyi.
    Hem peşin fiyatına daha çok taksit hem de daha iyi ve daha yeni bir ürün.
    Veya gene Bimeks'in en son yapmış olduğu tüm Tv'ler de ki %18 kdv indirimi sayesinde gene 1999 ytl'e satılan 7642 kodlu Philips'ten daha iyi bir ürünü ya aynı fiyata ya da Sony L serisi 40 '' modelini daha da ucuza alınabilinirdi.
    Veya son olarak haftasonu Mavi bilgisayarın yaptığı 1700 küsürlük fiyata peşin fiyatına 12 ay taksitle kampanya kartlarına verilen 40L4000 Sony çok daha iyi bir ürün olup çok daha avantajlı bir kampanya idi.
    Bence Tv almayı düşünenler Bimeks kampanyalarını veya Mavinin bu haftasonu yapacağı kampanyayı takip etsinler.

Bu fiyatlarda kesinlikle iddia olduğu söylenemez.
    Bu kampanyadan zarar görecekler ama maalesef ki gene fiyatları iyi bulup,gene sabahın köründe o sırada dikilecek insanlar olacak.

Kim ne derse desin kaçınılmaz birşey bu ama şu da bir gerçektir ki geçen sene gerçekleşen satış adetlerinin 3/1 kısmını yakalayabilmeleri bile zor gibi görünüyor.

Ha unutmadan Optimum'a duyduğuma göre Teknosa'da son bir karar alarak mağaza açma kararına varmış.
    O gün gidip Teknosa'a bir bakın derim.
    Bence daha iddalı,daha yeni ve daha iyi ürünleri daha iyi fiyata satın alma ihtimaliniz olabilir.

• MEDİAZART FİYASKOSU
    sabah dükkanın önünde kalabalık olursa bizim halkın cehaletine vericem çünkü bu fiyatlar ucuz değil sadece uygun diğer firmalarda kampanyalarında bu ürünlerin benzerlerini daha ucuza verdikleri bile oluyor benzerleri diyorum çünkü burda satılan ürünlerin bazıları piyasada yok eski ürünler ya da özel üretim taksit olayı zaten sadece worlde 3 taksit olması da kötü peşin alacaksın zaten ordan her ürüne %10 eklenir fiyata öyle bakılır ....(daha çok şey yazılır ama neyse gavurların kötü de olsa reklamını yapmayalım)

• TAMAM TAMAM G İ T M İ Y O R U M .
    AMA GENE DE YERLİ MALI OLAN ARNICA HYDRA PLUS UCUZ SATAN OLURSA BANA PM ATIN...
  • bu kriz de indirim mi olur diyenlere bi çift sözüm var,

vatan bilg. geçen haftalarda açılan ankara şubesinde

1tb wd hdd usb, 185 ytl

8gb sandısk usb bellek 15 ytl

canon dx8400, multı fonk. yazıcı lcd ekranlı,4 kartuşlu muaazzam bir alet 85 ytl,

gibi fiyatlara aldık,

47" lg lcd de 1799 du yanılmıyorsam,

o zamanda dolar 1.6, avro 2.01 idi, mağaza kuru....

sırada toplam 200 civarı inan vardı, mağaza 10 da açıldı, 10 a doğru gittik, herşeyden aldık, ne itiş kakış,ne bir şey,

bu indirimler çok komik birde sabahın 6 sında bu havada gidecek olanlara acıyorum sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 26 Kasım 2008; 1:16:28 >
  • kriz ortamına göre (döviz bazında) fena fiyatlar sayılmaz ama bırakın kapının önünde sabahlamayı o gün kalabalığa girmeye bile deymez
  • gırgır olsun, gece 12 den sıraya girelim, sebbeha kadar muhabbet, eylence, müzik, bira ..vs diyen olursa bana pm atsın, ben gırgır da olsa sıraya girer beklerim, en kötü ihtimalle yurttaki odama 32 ekran TAM FLAT(ulan resimdeki bombe ötesi "yarığı" "gediği" göstere göstere nasıl tam flat yazmışlar) alırım.
  • Optimum da mediamarkt sabah 6 da satışa başlayacak. Müşterler AVM nin arka cephesindeki acil çıkış kapısından içeri alınacak. (E5 tarafı değil diğer cephe). saat 10 dan sonra ise mağaza kapılarını acacak. müşteriler food court katından da girebilecekler. alınan ürün teslimatıda mağazanın 2. bodrum katındaki girişinden olacak. mağaza içinde kendi asansörü var oradan aşağıya inilebilir. mağaza yönetimi büyük bir kalabalık bekliyor. girişe bariyerler yerleştrilmiş ve seyyar tuvaletler getirtilmiş.

Ayrıca Teknosanın da outlet var. 1. bodrum katta. E5 cephesindeki kapıdan girince solda.
    diğer mağazalar

Dry Center
    Parisli Cemil
    ING
    Step
    Hacıbey
    Komşu Fırın
    Eczane
    Tefal
    Avea
    Vodafone
    Turkcell
    Samsung
    Sony
    Teknosa
    Koçtaş
    Bernardo
    Tabanway
    KRC
    Migros
    Tanti Toni
    Maisonette
    Unitim
    İpekyol
    Jeaneration
    Kiğılı
    Derimod
    Koton
    Atasay
    LCW
    Mango
    Steve Madden
    Adil Işık
    Vakko
    Demstock
    Park Bravo
    So Chic
    Beymen
    Starbucks
    Damas
    Kent Optik
    Konyalı Saat
    Carnavale
    Replay
    Home Store
    Damat
    Fabrika
    Batik
    Hotiç
    Diesel
    Koçak Gold
    Tekin Acar
    Defacto
    Watson's
    Snob
    Lumberjack
    Kemal Tanca
    Arslanlı
    Gusto
    Baldinini
    Damra
    Penti

Ayakkabı Dunyası
    Hayal Kahvesi
    Altınbaş
    Girl Stop
    Navigare
    Ramsey
    US Polo
    Faik Sonmez
    GNC
    Inter Optik
    Sette
    M.Akıncı
    D&R
    Saat & Saat
    Herry
    Lufian
    Desa
    Coquet
    Deichmann
    Sabri Özel
    Journey
    İnci
    Shaya Grubu
    YKM
    Kanz
    Panço
    Bücürük
    B&G
    Zeplin
    Arena
    Intersport
    Converse
    Puma
    Nike
    Finspor
    Colins
    Mudo
    Mavi Jeans
    Tiffany
    Greyder
    Big Blue
    No fear
    Dagi
    Wenice Kids
    Rodi
    Loco Poco
    Peros
    Boyner
    Optishop
    Lee Cooper
    LTB
    Sport Point
    Dockers / Levis
    Kappa
    Camel Active
    Roberts Cafe
    Sbarro
    Popeyes
    Mish
    Chinese Express
    Hosta
    KFC
    Tantunizade
    Kumpirim
    Doner
    Burger King
    Özsüt
    Media Markt
    Köfteci Ramiz
    Kayseri Mutfağı
    Lahmacn
    Fish
    Marmari s Büfe
    Mısır
    Macharna
    Waffle/sosis
    Play Land
    Bay Döner İskender
    Pizza Hut
    Arby's
    McDonalds
    Emmim
    Mado

bütün markaların outletleri bulunmaktadır. elektronik dışında diğer mağazalarda da alışveriş yapabilirsiniz.
    buz pistinde paten de kayabilirisniz. iyi eğlenceler.

Böyle bir AVM yi İstanbula Kazandıran RENAISSANCE CONSTRUCTION a teşekkürler.

HAZIRMISIN İSTANBUL 27 KASIMDA AÇILIYORUZ.........

• arkadaşlar 47" philipsin modelini seçemedim nedir acaba ???? 47pfl7642 gibi görünüyor ama
    netten biraz araştırayım modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AddAms -- 26 Kasım 2008; 11:51:01 >
  • ya arkadaş hiçbir alınası birşey yok fiyatlar hiçte iyi değil.Bu adamlar Türkiyede bu sistemi yapmaya çalışıyolar ama bizi bu kadar mı enayi görüyorlar anlamıyorum.Bu olayı Amiraka'ya gidenler bilir Black Friday-kara cuma'ları öle indirimler oluyor ki öyle fiyatlarla satıyorlar ki ben indirim diye ona derim bu ne yaa bende fantezi kuruyodum gideriz tünürüz geceden diye hayallerim suya düştü.
  • ben mağazaların gerçek outlet olacağına inanmıyorum.
    ben şu ana kadar en başarılı fiyatları viaport' ta gördüm. bakalım bu nasıl olacak.
  • panasonic px80 1 aydır carrefour'da 1820ytl'den satılıyor.
    ilk bakışta uygun fiyatlı iki ürün var.
    biri kenwood oto-cd-mp3 çalar fiytaı gerçekten iyi.
    diğeri de samsung çamaşır makinası.
  • Ben bu kadar kötü bir açiliş görmedim inanılmaz kötü fiyatlar media markt bu kadar kötü fiyatlar beklemezdim.... Electroworld gidn varsa normal magazalarındaki fiyatlar daha iyi bu fiyatlardan hemde acılıs felan yok gercekten çok iyi fiyat veriyorlar demekki Mesela Acılıs felan yok LG R410 marka notebook P8400 işlemci 2.26 2 gb ram 800 mhz 250 gb hdd geforce 9300 m gs 256 mb ekran kartı kdv dahil 1499 ytl acılıstakı lenova ile alarında 100 ytl fiyat farkı var Lg daha ucuz hdd 250 160 deil ... ve bonusa özel nakit fiyatına 5 taksit var.... Bu fiyatlarla açilişa bi kişi bile gitmemesi lazım....
  • brosuru ınceledım yanı sabah 6 dan oraya gıdıp beklemek yanlıs anlamayın ve kızmayın sakın dupe duz enyalık fıyatları once bır guzel ınceleyın

ınanın azıcık arastırma yapsanız ornekmı ıstıyorsunuz metro nun sıtesıne gırın ordakı 1400 ytl satılan kdv dahıle satılajn model bunların ıkı modleındende guzel notebook yanıı

yanı bu sefer olmammıs medıa markım benım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 26 Kasım 2008; 13:41:52 >
  • ben mağazaların pek albenisini göremedim özellikle kıyafet açısından hemen yakınındaki palladium daha cazip duruyor. buradaki mağazalar hemen hemen her yerde karşımıza çıkan mağazalar. şimdilik tek avantajı mediamarkt ve koçtaş gibi duruyor, sinema salonu olsaydı benim açımdan çok cazip olacaktı. mediamarkt indirimi konusunda gerekenler söylenmiş 9-10 gibi gidip aşırı kalabalık olmaması kaydıyla gezmeyi planlıyorum
  • Ben şahsen bole bir AVM'yi İstanbulumuza kazandiran RENAISSANCE CONSTRUCTION hiç teşekkür etmiyorum....

500 m gerisinde Metro Market 1 km gerisinde Palladium ve Kozyatağı Carrefour varken zaten rezalet bir trafiği olan E5 Kozyatağı Bostancı hattina böle bir alışveriş merkezi çok gereksizdi...Outlet isteyen gider Viaport'a yada M1 Kartal'a.....Zaten onlarinda fiyatlari ucuz falan değil lafta Outlet bu mağazalar....

quote:

Orjinalden alıntı: 1player

Böyle bir AVM yi İstanbula Kazandıran RENAISSANCE CONSTRUCTION a teşekkürler.

HAZIRMISIN İSTANBUL 27 KASIMDA AÇILIYORUZ.........
  • Arkasında çingene mahallesi vardır yenisahrada. Bir bakıyorsun geceden çingeneler çoktaaaan mediamarktı girip büyük açılışı yapmışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 26 Kasım 2008; 18:04:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Arkasında çingene mahallesi vardır yenisahrada. Bir bakıyorsun geceden çingeneler çoktaaaan mediamarktı girip büyük açılışı yapmışlar...

ahhaha çok bomba yaa :D bugün gördüğüm en bomba espri :D

yaa arkadaşlar valla açılış fiyatları süper indirim, en büyuk açılış falan şişirdiler yarınki açılışı ama sizler gibi ben de öyle işe yarar bi indirim göremedim. 19" lcd var ya AOC marka, o biraz uygun gibi geldi kuzenime almayı düşünüyoruz. Yorum yapmak isteyen var mı? Ya da uygun fiyatlı 19" lcd önerebilecek olan?

• quote:

Orjinalden alıntı: hastahalil

Pentax k100d super istiyorum...Bugüm ümraniye baktım,sadece super olmayanından vardı..Fİyatıda çok pahalıydı,piyasadan 150 ytl kadar pahalı..

Acaba bi umut gitsem mi?gitsem de sabahın köründe gitmeye gerek olur mu...kimse pentax dslr almaya ilk gün gitmez....dimi?

Gercekten muthis bir DSLR ama dogrusu Turkiye'de uygun fiyatla almak kolay degil. ebay'i denemek isteyebilirsiniz.
  • fiyatlar kampanya vs değil kanmayın arkadaslar
    örneğin electro worldde yani bizim firmada
    1 tb maxtor 222 değil 219 ytl hp 4180 eski bir
    model 99 ytl onun üzerine 10 lira katıp 109 ytl ye
    2280 alabilirsiniz notebooklar keza oyle
    birde bröşürdeki tipler Almanların Türk insanıyla
    dalga geçtiğini gösteriyor bundan vazgeçmediler
    sırf buna cok kızıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.