Şimdi Ara

Media Player 11'de Radyo Dinleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayıptır sölemesi wmp11 kurdugumdan beri ilk defa radyo dinleme gereksimi duyduğum için yeni fark ettim wmp11 de radyo dinleyemiyormuşuz Yoksa benmi bulamadım

Winamp'ıda sevmem, herşeyde wmp11 kullanırım ilk defa radyo dinliyim dedim URL aldım açılmadı
    Bide URL aç olayı nie çalışmıyor

SAyGILAR

• 1- Windows Media Player programını başlatın ve soldaki menüler arasından "Radyo Ayarlayıcısı" tuşuna tıklayın. Örneğin "Türe Göre Göz at" listesinden "Top 40" kategorisini seçin. Pencerenin sağındaki alanda bu kategoriye uyan radyo yayınları listelenir. Listede dinlemek istediğiniz radyo yayını üzerine bir kez tıklayın. Yayın ile ilgili açıklamalar ekrana gelir.

2- Yayını dinlemek için bu alanda görülen Dinle ya da "Dinlemek için Web sitesine bağlan" tuşuna tıklayın.

Not: İlk kez radyo yayınının duyulması birkaç saniye

3- İleride sevdiğiniz radyo kanallarına daha hızlı erişim için "Şimdi Çalınıyor" menüsüne geçin ve ekranın sağındaki alanda yer alan yeşil renkli tanım üzerine farenin sağ tuşuyla tıklayın, "Çalma listesine ekle" tuşuna tıklayın.

4- Açılan pencerede Yeni tuşuna tıklayın ve radyoya örneğin "Top List Radyo" adını verin. Tamam'a tıklayarak pencereyi kapatın.

5- Bu şekilde listeye eklenen radyolara erişim için "Ortam Kitaplığı" menüsüne tıklayın.

6- Pencerenin solundaki "Şarkı Listelerim" alanında yeni eklenen online radyo kanallarını bulabilirsiniz. 4. adımda belirlediğiniz ad üzerine çift tıkladığınızda yayına hızlı bir biçimde erişilir.

• Ama bu Media Player 11

• Yokmu yardımcı olucak ?
  • Kardeş buldum galiba.Bizzat denedim.Çalışıyor.Şöyle yap.Önce üstteki siyah çubuk üzerinde sağ tıkla ve "klasik menüleri göster" de.Daha sonra şu yolu izle.
    Dosya-----URL aç de..Çıkan kısma hangi radyonun frekansı elinde ise onu yaz ve tamam de.Bu kadar.

ÖRNEK BAZI RADYO LİNKLERİ:
    Show Radyo: mms://84.16.235.90/ShowRadyo
    Power Türk: mms://xiphias.vargonen.net/PowerTurk
    Power FM: mms://xiphias.vargonen.net/PowerFm
    Radyo Viva: mms://84.16.235.95/rv
    TRT Fm: mms://212.175.166.3/radyofm
    TRT Türkiye'nin Sesi: mms://212.175.166.3/rdtsr (Lig maçlarını veren radyo)
    TRT Radyo 1: mms://212.175.166.3/radyo1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 30 Temmuz 2008; 18:07:55 >
  • Bs player öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 30 Temmuz 2008; 18:12:07 >
  • ************************/listen.pls

olanlarda çalışmıyor sanırım ?

----------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca Media Player 11 de radyo dinleyememekle beraber Live Messenger 9 beta ile birlikte "ne dinliyorum" özelliğide çalışmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Kardeş buldum galiba.Bizzat denedim.Çalışıyor.Şöyle yap.Önce üstteki siyah çubuk üzerinde sağ tıkla ve "klasik menüleri göster" de.Daha sonra şu yolu izle.
    Dosya-----URL aç de..Çıkan kısma hangi radyonun frekansı elinde ise onu yaz ve tamam de.Bu kadar.

Evet bu şekilde dinleniyor.Dinlemek istediğiniz radyonun url adresini bulup dinleyebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: grrdn

quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Kardeş buldum galiba.Bizzat denedim.Çalışıyor.Şöyle yap.Önce üstteki siyah çubuk üzerinde sağ tıkla ve "klasik menüleri göster" de.Daha sonra şu yolu izle.

Evet bu şekilde dinleniyor.Dinlemek istediğiniz radyonun url adresini bulup dinleyebilirsiniz.

Evet calısıyor onlar ama sonu "listen.pls" olan lınklerı dınleyemıyorum :S acaba onların basına "mms" yazsam nasıl olur "http" yerıne ?

• quote:

Evet calısıyor onlar ama sonu "listen.pls" olan lınklerı dınleyemıyorum :S acaba onların basına "mms" yazsam nasıl olur "http" yerıne ?

listen.pls olanlar winamp için olması lazım sanırım onlar windows media playerda dinlenemiyor.
  • mms:// şeklinde başlayanları yazınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.