Şimdi Ara

media player alacagım ama bazı sorunlarım var yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben media player alacam ama televizyonum lcd veya plazma degil yani tüplü bir televizyonum var vestel 87 ekran
    şimdi benim sorum bendeki filimlerin cogu mkv formatında 720p ve 1080p ama televizyon bunları desteklemiyo acaba bu filmleri izleyebilirmiyim

benim televizyon bu:http://www.iskenderiye.com/bilgisayar/ayrinti.asp?sirano=10278

ve almak istedigim media playerde bu:http://www.hepsiburada.com/Liste/noontec-v9-1tb-hdd-kablosuz-full-hd-1080p-dts-bittorent-destekli-media-player-hdmi-kablo-hediyeli-/ProductDetails.aspx?productId=bd85271&categoryId=112123

ve media playerle ilgili önerileriniz olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir_18 -- 5 Ocak 2011; 13:28:57 >

• ya arkadaslar bilen biri yokmu
  • mediaplayerlar genelde mkv türü yüksek çözünürlüklü filmleri oynatmak için satın alındığından hdmi porta sahip digital bağlantılar ile iyi sonuç verirler yani burda tv nin bağlantı tipi çok önemli zira tv de hdmi olmadığından scart veya compozit bağlantı ile elde edeceğim sonuç biraz hayal kırıklığı olabilir.
    ama yeni bir tv alma ihtimalin yoksa tabiiki bu bağlantılarlada kullanıp ilerde tv ni değiştirdiğinde mediaplayerını kullanmaya devam edebilirsin.

marka olarak sana tavsiyem içine disk takılmayanlar olabilir bu ara piyasada çok güzel ürünler var disk içinde olduğunda içine veri kopyalamak için cihazla beraber arkadaşına veya iş yerine götürmek zorunda kalabilirsin yada için açık sürekli diski taşımak gerekecek bu nedenle disk takılmayan media playerlar ile harici 2,5" 500 veya 1tb disk alırsın çok güzel iş biter.
    görünümünden dolayı ezcool, boyutundan dolayı wdlive, benim sevdiğim ürünler...

• REMDER

güzel tespit
  • Merhaba,
    alınması düşünülen ürüne dahili harddisk takılabildiği gibi istenirse usb bağlantısıyla harici harddisk takılabilir.
    Yani, cihaz için harddisk alırken kullanım amacınıza göre dilediğiniz harddiski tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

mediaplayerlar genelde mkv türü yüksek çözünürlüklü filmleri oynatmak için satın alındığından hdmi porta sahip digital bağlantılar ile iyi sonuç verirler yani burda tv nin bağlantı tipi çok önemli zira tv de hdmi olmadığından scart veya compozit bağlantı ile elde edeceğim sonuç biraz hayal kırıklığı olabilir.
    ama yeni bir tv alma ihtimalin yoksa tabiiki bu bağlantılarlada kullanıp ilerde tv ni değiştirdiğinde mediaplayerını kullanmaya devam edebilirsin.

marka olarak sana tavsiyem içine disk takılmayanlar olabilir bu ara piyasada çok güzel ürünler var disk içinde olduğunda içine veri kopyalamak için cihazla beraber arkadaşına veya iş yerine götürmek zorunda kalabilirsin yada için açık sürekli diski taşımak gerekecek bu nedenle disk takılmayan media playerlar ile harici 2,5" 500 veya 1tb disk alırsın çok güzel iş biter.

kesinlikle çok güzel tespit. güzel görünümlü nadir cihazlardan bi tanesi ezcool. çok fazla ürün araştırmamıştım almadan önce ama iyi ki de araştırmamışım diyebilirim. çok fazla forumda bahsedilmemesi yüzünden araştırsam farklı bir ürüne kayabilirdim. ama dediğim gibi hiç pişman değilim. tek sorunu torrent te yaşadım ancak forumdan da takip ettiğim kadarıyla muadillerinin hepsinde bu sorun var. o yüzden upgrade çıkana kadar katlanmak lazım diye düşünüyorum. bence doğru seçim arkadaşım pişman olmazsın

• REMDER

ben popcorn hour a-200 cü oldum artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

REMDER

nerden ve kaça aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

REMDER

hadi hayrını gör hulusi, ezcool, wdlive derken popcorn'cu oldun kaliteli üründür popcornda her üründe yazılımla alakalı sıkıntılar olabilir ama zamanla düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

mediaplayerlar genelde mkv türü yüksek çözünürlüklü filmleri oynatmak için satın alındığından hdmi porta sahip digital bağlantılar ile iyi sonuç verirler yani burda tv nin bağlantı tipi çok önemli zira tv de hdmi olmadığından scart veya compozit bağlantı ile elde edeceğim sonuç biraz hayal kırıklığı olabilir.

Merhaba,
    Hız yönüyle dahili disk takılabilenler daha iyi değil midir acaba? Ben kararsız kaldım da .

• http://forum.donanimhaber.com/m_47505008/tm.htm

ben bu cihazı aldım tavsiye edrim internetden indiridigim MKV dosyalardan açmadıgı yok,

LG BD 550,

bugün 88 tane daha arkadaştan film aldım (720P - 1080P) geldim hepsini deniyorum sadece Saw 7 açmadı onuda yeniden convert edip denetecegim, buraya yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.