Şimdi Ara

Media Player Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar. Forum başlıklarını incelediğimde tercih yapmamı engelleyen yorumlar okudum. Bir başlıkta ben açayım dedim, umarım kirlilik doğurmaz..
    1080p ve dts sesi olan filmleri donmadan izlemek istiyorum herkes gibi. bit rate'ler yüksek olduğunda bir problem yaşamadan herhangi bir yavaşlamaya maruz kalmadan seyir zevki yüksek filmleri izlemeyi istiyorum. ancak araştırdığım markalardan biri western digital'in modellerinden ve bu modellerin bazılarında sıkıntı yaşanmış olmasından dolayı tereddütte kaldım. Aşağıda ki konuyu açan üyemizin yapmış olduğu değerlendirmeler ışığında Gen2 almanın doğru olduğu kanaatine vardım. Fakat yine de sizlerin fikirlerini öğrenmeyi uygun görüyorum. Akışı yüksek, donmadan, sıkıntı yaşamadan, 4-4lüğe yakın bir cihaza sahip olmak istiyorum. Ayrıca sinema sistemim olmadığından dolayı, HDMI kablo ile LCD TV'ye bağladığımda DTS ses kodekli filmlerde sıkıntı yaşayacakmıyım? Tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim...

Bahsi geçen konu:http://forum.donanimhaber.com/m_37829318/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuttyselo -- 2 Eylül 2010; 8:31:40 >

• wd hd gen2 ihtiyaçlarını karşılayacak , f/p olarak en uygun ürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz Media Player
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.