Şimdi Ara

Media Player Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LCD TV'ye bağlamak üzere bir media player arıyorum ama konuya cok yabancıyım. 2,5" External HD takarak çalıştırmak istiyorum. Avi MKV JPG dosyalarını açmasını ve altyazı desteği olmasını istiyorum. TV'ye HDMI ile bağlayacağım. Bu bilgilere göre önerebileceğiniz bir model marka var mı?

Teşekkürler

• Şanslısınız fazla bir şey istemiyorsunuz. Sadece bunlar için WD Live işinizi fazlasıyla görür.
  • Tşekkürler. İnternette biraz gezindim Dark Mini Mania 1080p Kablosuz(WLAN) gözüme çarptı. Bu iki model arasında fark olarak ne vardır?
  • dark'da + olarak wireless vardır yani kablosuz olarak pc'nize bağlanabilir pc'deki filmlerinizi izleyebilirsiniz bende WD ile dark mini mania arasında kalmıştım yarın kısmetse dark mini mania siparişini geçicem :)
  • Bu DTS ve AC3 olayı nedir? DTS sadece DVD'lerde var sanıyordum ben? AC3 Divxlerde var ama şu ana kadar hiç DTS'li Divx görmedim. Dark AC3 destekliyor sanırım.
  • DARK ikisinide destekliyor belirtilen dark'da dediğim gibi WD'den + olarak wifi gibi özellikleri var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.