3-4 gün once bilgisayarı kapatıp açtığımda bu hatayı aldım ve bilgisayardan çıt çıt çıt diye sürekli ses geliyodu. Yaklasık 10 denemede açılıyo bilgisayar.
Sistem özellikleri;
İntel i5 2450M 2.50GHz işlemci Nvidia 525m 1gb Ekran kartı 4 GB Ram İşletim sistemim Win7 Pro 64 Bit
up up up
up up up
Hdd niz son nefesini veriyor. sabit diskinizdeki tüm veriyi yedekleyerek sabit diskinizi yenisi ile değiştirmeniz sizin için faydalı olacaktır.
Hdd değiştirmeden önce bağlantı kablolarının sağlamlığını kontrol edin bence sağlamsa hdd değiştirin
Cevaplarınız için teşekkürker. Aynı zamanlarda harici diskim de bozuldu(dosya sistemi raw olduğu için açamıyorum) acaba bununla bi ortak noktası olabilir mi?
hdd kapağını açıp diskin soketine tam oturduğundan emin olun.disk sanki yerinden çıkmış gibi duruyor.harici diskinize chkdsk komutu ile rawdan ntfs ye dönerek verilerinizi alabilirsiniz. örn.chkdsk /f g: g yerine harici hddnin harfini yazın....
Kapağı açarsam garanti kapsamı dışına çıkar mı bilgisayar? O benim de aklıma gelmişti çünkü bilgisayarı yan yatırınca daha az denemede açılıyo komik ama gerçek :)
quote:
Orijinalden alıntı: NedenLannn
Kapağı açarsam garanti kapsamı dışına çıkar mı bilgisayar? O benim de aklıma gelmişti çünkü bilgisayarı yan yatırınca daha az denemede açılıyo komik ama gerçek :)
vidaların üzerinde garanti etiketi yoksa açman sorun olmaz.dikkatli bir şekilde zedelemeden aç...
quote:
Orijinalden alıntı: ada44mavi
quote:
Orijinalden alıntı: NedenLannn
vidaların üzerinde garanti etiketi yoksa açman sorun olmaz.dikkatli bir şekilde zedelemeden aç...
Risk almadan garantiye vermeyi düşünüyorum. Cevabın için teşekkür ederim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme