Şimdi Ara

Medialink Black Panther

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun kullanıcısı yok mu forumda. Şimdiilik hiç sorun yaşamadım ama yaşama ihtimali karşısında paylaşımlarda bulunmak isterim.

• Ciaz hakkında bilgi verebilirmisin sd ve hd görüntüleri nasıl atlanta hd box ile aynı fabrikada üretiliyormus ben atlanta hd box almak istiyorum ama uydu satan firma bu ciazı onerdi ozellik bakımından atlanta ile aynı özellik bakımından ondan ustun dedi kafam cok karıstı sizin görüsünüz nedir bu ciazda biraz bilgilendirirsen ona gore ya atlanda alcam ya medialink...
  • ben kullanmadım ama özelliklerine baktığımızda işlemcileri farklı bi kere. belirtilen teknik özelliklere bakılınca atlanta nec işlemci, medialink sigma smp 8655 işlemci. işlemci olarak medialink daha iyi görünüyor. bende olsam medialink alırım. tabi yazılım desteğini bilmiyorum, destek varmı.
  • Ben medialink kullanıyorum. Memnunum. Ancak sd yayınlarda zayıf. ancak hd yayınları super. Serverda zaman zaman donma oluyor ancak bir hayli stabil bir cihaz. tavsiye ederim. kullanımı kolay az sorunlu ısınmayan bir cihaz ve fiyatı çok uygun. Ancak esas sorum atlanta hd yazılım ile black panther yazılımı birbirine uyuyor diye duymuştum. Ancak deneyen varmı?
  • sd yayınlarda zayıf derken bütün kanallardamı öyle. sd yayını hangi çözünürlükte (576i vb.) seyrediyorsunuz. atlantanın sd yayın performnasıda genel olarak vasat idi. bunun işlemcisi farklı olduğundan sd yayın görüntü kalitesinin daha iyi olacağını düşünüyordum.
  • Alıntıda cihazla ilgili artı ve eksi yönleri çok güzel açıklanmış

quote:

Orijinalden alıntı: kamaxx

Beyler,

Şu bilgi kulağınıza küpe olsun!!!
    ----------------------------------------------------
    Eger farklı marka ve model uydu cihazlarının yazılımları birbirine uyuyor ise bilinki işlemcileri aynıdır.Aksi durumda software(database-driver) uymuyor ise işlemciler farklıdır.
    Yazılımın doğası böyledir.
    ----------------------------------------------------

Bu durumda Korax-Atalanta-Medialink BP aynı işlemciyi kullanıyor diyebiliriz.Farklı olsa idi yazılımları uyuşmazdı zaten.

Dün itibarı ile elime Medialink BP HD cihaz gecti ilk izlenimlerim aşağıdadır.
    Ayrıca daha donusum yazılımı ile uğraşamadım.Uzun soluklu olarak cihaz kalırsa denemeye değer.

Kullanılan TV:Panasonic P46Z1E
    Ekipman :Uydular Astra 23.5e ve 19.2e,Hotbird,Turksat,Nilesat 7w,Eutelsat w3
    :Switch Spaun ve Emp Centauri

+Paylaşım çok hızlı.Çok hızlı kanal açıyor.Takılmıyor.Emu şişmiyor.(CCcam)
    +Nec emma işlemcili Opensat xt-9500 hd cihazda kullandım.O cihazda
    gizli linux vardı.Aynı durum bu cihaz icinde gecerli olması gerekir.
    +Kumandası guzel.Her yerden algılıyor.
    +Cihaz kasası kucuk olmasına ragmen cihaz ısınsada takılmıyor.
    +Menu duzeni,kullanım kolayligi var.
    +Goruntusu ozellikle HD kanallarda iyi.
    +USB flash bellek yada harici diske kayıt imkanı(kayıtlar ts-mpeg)
    +1pcmcia modul+1kart yuvası (bazı modelleri 2 modul slotlu ama olsun)
    (dsmart modul ile uyumlu calisiyor.Diablo bulursam onuda denicem)
    +Cihaz boot zamanı mükemmel.

-Tuner hassasiyeti orta karar
    -Ozellikle SD yayınlarda sharpness sorunu var.Renkler biraz sature
    -Kayıtlarda bir kılcallanma var.Yatay cizgiler meydana geliyor.Ozellikle
    birkac hd kaydı yaptım.Genelde aynı sorun var.
    -Cihazın surround sound etkisi ve ses desibel duzeyi dusuk :(
    -Transponderler çok fazla ve eski.Yeni yazılımlara dahil edilmesi gerekir ama
    sanırım es geciliyor.Transponder silmek biraz yordu beni.
    Aslında dogrudan hepsini silip kafanıza gore duzenlemek mumkun.

Dipnot:
    Bende diseqc switch problemi cikmadı ama Atalanta cihazlarda boyle sorunlar oldugu
    belirtilmiş.

• yasal digiturk abonesiyim kampanyada abone oldum ama receiver performansını çok beğenmedim kendi kartımı bu uydu alıcısıyla direk kullanabilirmiyim, yoksa ekstra birde modülmü almam gerekiyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOPRO HERO BLACK 11
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

yasal digiturk abonesiyim kampanyada abone oldum ama receiver performansını çok beğenmedim kendi kartımı bu uydu alıcısıyla direk kullanabilirmiyim, yoksa ekstra birde modülmü almam gerekiyor ?

slm dıgıturk kartınız ırdeto sıstemını kullanır sadece kendı eslestıgı cıhazda calısır saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uilkiz

Ben medialink kullanıyorum. Memnunum. Ancak sd yayınlarda zayıf. ancak hd yayınları super. Serverda zaman zaman donma oluyor ancak bir hayli stabil bir cihaz. tavsiye ederim. kullanımı kolay az sorunlu ısınmayan bir cihaz ve fiyatı çok uygun. Ancak esas sorum atlanta hd yazılım ile black panther yazılımı birbirine uyuyor diye duymuştum. Ancak deneyen varmı?

slm gecen hafta cıkan 2.13 yazılımı ıle atlantadan farkı yok hatta medialinkte 1 usb gırısı fazla var
    vede fıyat olarak daha uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 8 Temmuz 2011; 16:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toronto1

quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

yasal digiturk abonesiyim kampanyada abone oldum ama receiver performansını çok beğenmedim kendi kartımı bu uydu alıcısıyla direk kullanabilirmiyim, yoksa ekstra birde modülmü almam gerekiyor ?

slm dıgıturk kartınız ırdeto sıstemını kullanır sadece kendı eslestıgı cıhazda calısır saygılar

teşekkürler
  • slm yanlıs bılenlere medıalınk ıcın klon yazanlar :D:D
    arastırmadan yorum yapmıyalım
    MEDIALINK KOREDE URETILIR ;AVRUPADA 8 ULKEDE SATILIR,ATLANTA HDBOX İLE AYNI FABRIKADA URETILIR
    ATLANTA VE NEXT GB FIRMALAR BU CIHAZLARI FUARLARDA BEGENIR ANLASIR 10000 USTU SIPARIS VEREN HERKES KENDI MARKASINI BASTIRIP TURKIYE PAZARINA SOKAR OK

ŞİMDİ SATISIN GUZEL OLDUGUNU GOREN GIRISIMCI MEDIALINK DISBRITORLUGUNU ALIP TURKIYE PAZARINA GIRDI
    ATLANTA 800HD MI KLON ?? DREAMBOX 800HDMI ?? IKISIDE
    VE SUAN PIYASAYA SURDUGU XTREND 5000 VE 9000 SERISINDE OLDUGU GB
    ATLANTA BASKA FIRMALAR TARAFINDAN URETILEN CIHAZLARA KENDI MARKASINI YAZDIRDI...
    5000 VE 9000 SERISI CLARKTECH FIRMASI URETIMIDIR 800HD DREAMBOX KLONUDUR
    ARKADAS ATLANTA KLONDUR OK
  • EDIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 14 Temmuz 2011; 20:26:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.