Şimdi Ara

Mediamarkt Nintendo Wii 599 YTL + Canta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar budan daha super daha buyuk daha manyak bir haber olamaz Mediamarkt yarin umraniye M1 Alisveris Merkezinde aciliyor dolayisi ile acilisa ozel manyak fiyatlar var mesela i-pod nano 2 gb 149 YTL ben yarin acilista orda olacagim allahin izni ile ama bugun en uzuldugum olay cebimde 600 ytlcik olmamasi yoksa saniye dusunmez wii yi alirdimwww.mediamarkt.com.tr ye girip anasayfadaki katalog resmine basin ve fiyatlara bakin arkadaslar ilerde best buy felan acilinca durum nasil olacak merak ediyorum Mediamarkt super bir giris yapti hayirli olsun simdiden yarin wii alacaklara ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrapland -- 24 Eylül 2007; 13:12:45 >

• Evet ama bu fırsat 3 günlüğüne, parası olan elini çabuk tutsun derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Evet ama bu fırsat 3 günlüğüne, parası olan elini çabuk tutsun derim ben.
    ne var ne yok satıp ümraniye de olmak lazım yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

ne var ne yok satıp ümraniye de olmak lazım yarın

Alıntıları Göster
    Pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Pahalı

Alıntıları Göster
    sony-55 su an bi saunada oturup bunlari yaziyor olmalisin normaldir kardes birsey demiyecegim :) saka bir yana fiyat pahali degil gayet ucuz ekstra wiimote ve cantasi ile 600 olmasi super fw li garantisiz ntsc felan 500 kusur e almaktansa bu alinir hicbir kusuru yok bu fiyatin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrapland

sony-55 su an bi saunada oturup bunlari yaziyor olmalisin normaldir kardes birsey demiyecegim :) saka bir yana fiyat pahali degil gayet ucuz ekstra wiimote ve cantasi ile 600 olmasi super fw li garantisiz ntsc felan 500 kusur e almaktansa bu alinir hicbir kusuru yok bu fiyatin

Alıntıları Göster
    Scrapland kardeş salla gitisin beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Scrapland kardeş salla gitisin beni...

Alıntıları Göster
    kdv hariçtir bence o fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchunter

Alıntıları Göster
    kardes kdv dahil bu magaza avrupanin en buyuk elektronik magazasi ve turkiyede acilisina ozel 2 gunluk super fiyatlarla geliyor wii de bu fiyatlarin icinde
  • quote:

kardes kdv dahil bu magaza avrupanin en buyuk elektronik magazasi ve turkiyede acilisina ozel 2 gunluk super fiyatlarla geliyor wii de bu fiyatlarin icinde

Alıntıları Göster
    bu fiyatları sürdürse ne teknosa kalır ne bimeks
  • quote:

bu fiyatları sürdürse ne teknosa kalır ne bimeks

Alıntıları Göster
    açılır açılmaz yapacak sanırım fırsatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lzooml

açılır açılmaz yapacak sanırım fırsatları.

Alıntıları Göster
    bu asmis ve yarmis fiyatlar 2 gun surecek acilisa ozel > ama onun disinda teknosa gibi mide bulandirici kan emicilerden cok daha ucuza olucaklar bunu garanti ediyorlar diger turlu brosurdeki fiyatlar 365 gun olsa zaten avrupa ulkesinden farkimiz kalmaz wii ingilterede 500 ytl mesela yarin ki acilista 599 ytl ekstra wiimote ve canta ile (ki canta 100 ytl ye satiliyor burda) samsung U600 444 ytl felan bayaa manyak fiyatlar
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

KDV dahil.. Ama bu fiyatlar açılışı şerefine sadece 3 günlüğüne. Acayip izdiham olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

KDV dahil.. Ama bu fiyatlar açılışı şerefine sadece 3 günlüğüne. Acayip izdiham olacak.

Alıntıları Göster
    Wiimote + çanta ile fiyat süper hakikaten.Helal olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Wiimote + çanta ile fiyat süper hakikaten.Helal olsun....

Alıntıları Göster
    Masraflarım olmasa hic kacırmazdım Wii almayı düsünen ve elinde parası olanlarda varsa hic kacırmasın saglam bir kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Masraflarım olmasa hic kacırmazdım Wii almayı düsünen ve elinde parası olanlarda varsa hic kacırmasın saglam bir kampanya

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar diyorum ya kenarda kosede birikmis param olsa atliyacagim kismet iste kurus yok ben wii ye olsem 800 vermem diyordum maksimum 600 veririm 600 e cikti karsimiza super fiyat super zevkli konsol ama no money :) neyse insallah bayramda felan ayni fiyattan satarlar wii yi
  • quote:

ya arkadaslar diyorum ya kenarda kosede birikmis param olsa atliyacagim kismet iste kurus yok ben wii ye olsem 800 vermem diyordum maksimum 600 veririm 600 e cikti karsimiza super fiyat super zevkli konsol ama no money :) neyse insallah bayramda felan ayni fiyattan satarlar wii yi

Alıntıları Göster
    merhaba orda değildim ama bütün online gazete başlıkları durumun vahametini gösteriyor. sanırım akşama tvlerde dehşet kavga görüntüleri izleyeceğiz. yorumsuz buyrun bakın.
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/7355373.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: etayfun

merhaba orda değildim ama bütün online gazete başlıkları durumun vahametini gösteriyor. sanırım akşama tvlerde dehşet kavga görüntüleri izleyeceğiz. yorumsuz buyrun bakın.
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/7355373.asp

Alıntıları Göster
    arkadaşlar zahmet edip gitmeyin rezalet !

• quote:

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

arkadaşlar zahmet edip gitmeyin rezalet !

Alıntıları Göster
    Türkiye'de olmuyor kardeşim böyle işler.

Eğitim şart diyorum siz anlayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lzooml

Türkiye'de olmuyor kardeşim böyle işler.

Eğitim şart diyorum siz anlayın...

Alıntıları Göster
    Ümitlenmeyin arkadaşlar Teknosa gibi kazıkçı olacak ilk 2-3 gün milletin gözünü boyuyorlar. Türkiye nerede Avrupa fiyatında ürün satmak nerede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ümitlenmeyin arkadaşlar Teknosa gibi kazıkçı olacak ilk 2-3 gün milletin gözünü boyuyorlar. Türkiye nerede Avrupa fiyatında ürün satmak nerede.

Alıntıları Göster
    Esas yakında istanbula Electro World geliyor. Onu bekleyin derim. Bursada olay yarattılar... Konyada yer yereinden oynayacak... Eh istanbulu siz düşünün....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.