Şimdi Ara

Mediamarkt rezilliği! Sıfır ürün diye ikinci el ürün gönderiyor. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
52.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
308 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün teşhir ürünü zaten hocam para iadeni al yoluna bak buda kulağına küpe olur indirim var diye her siteye zıplamazsın , 1700 olduysa şansına küs artık direk paranı kurtar bence sen

Unutma ki ucuz etin bla bla bla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarkt'ın kapısının önünden geçmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon da yapıyır bunu, kolay iade olayının bir dezavantajı, her iade edilen ürün çöpemi gidiyor sanıyorsunuz, bir arızası yok ise güzelce paketlenip satılıyor, amazondan monitör almıştım, kutu açılmış hissi veriyordu paketleme iyi olmasına rağmen kırışıklık kendini ele veriyordu, neyse dedik sorun yok ise kullanırım, şu kronik ışık sızma sorunu vardı sol alt köşesinde ve iğrenç duruyordu çok rahatsız edici idi iade ettim

• konu sahibine geçmiş olsun aynı monitörü geçen yıl hb de bir satıcıdan aldım allahtan böyle bir durum yoktu zaten indirim yada kampanya da yoktu fiyat aşırı ucuzsa anlayın ki o ürün teşşhir yada iade edilmiş üründür sözüm meclisten dışarı ama bizde ucuz ürüne balıklama atlıyoruz hele fiyat hatalı olunca uçuyoruz sonra da hüsran
  • nothingtodeclare kullanıcısına yanıt
    Boş beleş konuşma arkadaş yapılanın ucuz olması ile alakası yok. Böyle bir mantık yok ya.

• Dün amazon almanya ile görüştüm. 7 ay önce aldığınim bir üründe sıkıntı çıktı. Derdimi çok dinlemediler bile. Direk ne yapmamızı istersiniz diye sordular. Para iadesi istedim.

Mediamarkt ta ufak bir firma değil. Sonuçta bizim ülkemize gelmiş yatırım yapmış para kazanıyor. Böyle durumlarda özür dileyip ya değişim ya da para iadesi yapmalı.Ben birde şunu anlamıyorum. Bir ürün kutusundan kusurlu çıktığı zaman neden servise gidiyor. Üretici firma zaten bu ürünü geri alır. Fabrikasyon hatası denilen bir şey var. Tabi arkadaşın başına gelen direk satıcı kaynaklı bir problem

• :D şakamısın sen kardeşim. Sıfır diye ikinci el ürün geliyor ağlıyorsun diyosun neyin kafasındasın?
  • nothingtodeclare kullanıcısına yanıt
    Ne alaka hocam indirimli ürün mü almayalım 2. el yollarlar diye bu nasıl bir mantık mediamarkt'dan bahsediyoruz onların göndermemesi lazım gidip spotçudan merdiven altı yerden almadım bu ürünü.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam hatalı felan değil kendileri koymuş stok 3 tane var demişler bir tane kendime bir tanede arkadaşıma verdik sipariş onunki allahtan düzgün geldi bana bu geldi. Yani onla alakası yok sonuçta kurumsal firma mediamarkt her yerde reklamı çıkan yer bir ton mağazası olan yer diye güvendik fiyat hatasıda değil bu ayrıca kendileri koymuş bu fiyata. Ve sipariş esnasında hiç bir yerinde ürünün teşhir spot yazmıyordu diyorum ya arkadaşımada verdik ona sıfır geldi.
  • media markt müslüman olmuş da haberimiz olmamış
  • Geçmiş olsun. Aynı durum Gold bilgisayarda başıma gelmişti. Ama ürün navigasyondu ve çalıştığı için uğraşmadım. Böyle uğraşılmamış çok olay vardır. Sizi tebrik ediyorum.

• seçilebilirkişi kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam daha içini bilmiyorum belki çiziği var sorunu var ölü pikseli cardı curdu her ihtimali değerlendirdim. Sonuçta kullanılmış ürün besbelli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCBudur -- 17 Ekim 2018; 10:9:59 >
  • Yanlislikla teshir ürünumu yollandi acaba, malum cok az da olsa hatalar olabilir.

Hepsiburadadan malzeme almistim. Kutu geldi. Dedim bu niye bu kadar hafif. Actim kutusunu ici bos :)

Yazdim musteri hizmetlerine, 15 gun sonra yenisini yolladilar fazlasiyla.

Ufak tefek calisan hatalarini gormezden geliyorum. Lakin koca firma sorununuzu cozecektir. Hata her yerde oluyor.

• lithran kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur göreceğiz. Aradılar zaten şimdi bilgi istediler anlattım buraya da paylaştığımı girip bakmalarını söyledim baktılar mı bilmem artık. Ürün depoya geldiğinde inceleyip tekrar döneceğiz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCBudur -- 17 Ekim 2018; 10:21:42 >
  • Iyi iyi bence yenisini yollarlar, karismistir teshir ürünu ile. Kayitlari vs onlarda oldugu icin hatanin farkina varirlar.

• neden boyle kakalamaya çalışıyorlar?
    çok basit
    "çünkü birşey olmuyor"

en fazla normalde göndermesi gereken sıfır ürün ile sizinkini değiştirip, zaten anlaşmalı olduğu kargosuna 2 tane gider eklemek.
    sizin yemediğinizi de yiyen biri bulana gönderir.

herhangi bir ceza falan almayacağı için siz de böyle forumlarda sosyal medyada elinizden geldiğince duyulması sağlamayla uğraşırsınız.
    bu sadece sizin için geçerli değil. hepimiz aynı durumdayız. ne yazık ki.
  • lithran kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur hocam.
  • nocnoc kullanıcısına yanıt
    Aynen amacımda bu hocam insanlar ne yaşadığımı görsün kendileride sipariş verirken benim gibi kontrol etsinler dikkatli olsunlar bak koskoca firma bile bunu yapabiliyor.
  • Doğuya gittim Müslümanları gördüm ama İslam yoktu ! Batıya gittim İslam'ı gördüm ama Müslüman yoktu ! -Ali Şeriati

Bu söz Müslüman ülkeleri hele hele şu anki bozulma sürecindeki Türkiye'yi çok güzel anlatıyor. Kim kime ne kitlersem kardır derdinde. Dürüst ahlaklı satıcılar ve alıcılar dönemi bitmiş. Sadece ticarette değil hayatın her anlamında.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.