Bildirim
mediamarkt şampiyonlar paketi yıllık 549 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
... -
Konular mevcut zatenquote:
Orijinalden alıntı: profesör06
... -
.quote:
Orijinalden alıntı: wapcep_scrol
Konular mevcut zaten
Alıntıları Göster -
izmir içinde geçerli mi bu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: uuRz
izmir içinde geçerli mi bu ?
eevt geçerli balçovadan alabilirsin mesala ben ordan aldım pazar günü aylık 45 tl ye geliyor -
yukarda yanlış yazmışım benim pakette aylık 45 tlquote:
Orijinalden alıntı: black100quote:
Orijinalden alıntı: uuRz
izmir içinde geçerli mi bu ?
eevt geçerli balçovadan alabilirsin mesala ben ordan aldım pazar günü aylık 45 tl ye geliyor
Alıntıları Göster -
. -
Arkadaşlar hangi media marktlarda var bu nerden öğrenebiliriz Samsun media marktda varmıdırquote:
Orijinalden alıntı: profesör06
. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jegande
Arkadaşlar hangi media marktlarda var bu nerden öğrenebiliriz Samsun media marktda varmıdır
sanırım hepsinde vardır .sana yakın olanı ara telden uzaksa sor yada -
quote:
Orijinalden alıntı: black100
quote:
Arkadaşlar hangi media marktlarda var bu nerden öğrenebiliriz Samsun media marktda varmıdır
sanırım hepsinde vardır .sana yakın olanı ara telden uzaksa sor yada
Sordum şimdi ürün stoklarda tükenmiştir dedi ne ara girdide ne ara bitti -
quote:
quote:
bütün mediamarklarda yok malesef. iki gün önce arkadaşım için bize yakın yerdekine sorduk haberi bile yok böyle kampanyadan dün kendi gidip ankara merkezdeki bi mağazadan bulmuş bugünde bağlandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 21 Ağustos 2013; 17:21:42 > -
.quote:
Orijinalden alıntı: poison06quote:
quote:
bütün mediamarklarda yok malesef. iki gün önce arkadaşım için bize yakın yerdekine sorduk haberi bile yok böyle kampanyadan dün kendi gidip ankara merkezdeki bi mağazadan bulmuş bugünde bağlandı
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: poison06
quote:
quote:
Acaba ankaradan bi tanıdığa felan aldırsak Samsunda bağlayabilirlermi
-
.quote:
Orijinalden alıntı: Jegandequote:
Orijinalden alıntı: poison06
quote:
quote:
Acaba ankaradan bi tanıdığa felan aldırsak Samsunda bağlayabilirlermi
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: fenerbahçeli06
arkadaşlar bugün ankara kentparkt mediamarktan şampiyonlar paketi satın aldım giriş kanalları +2 keyif paketi +hd +5 büyüklerin maçları hepsi yıllık 549 tl aylık 48 tl ye geliyo bence lig tv izlemek isteyenler için çok iyi fiyat değerlendirin bence
kampanya devam ediyo mu -
Saturnu aradim dun marmara forumda stokta var denildi.Fiyati sordum 549 dedi. Simdi marmara forumdayim 839 diyorlar 290 hediye ceki veriyorlarmis baska alisverislerde kullanmak uuzere.telefonda boyle soylwnmedi dedim yok oyle birsey dediler. Bu sicakta kalkip geldim pisman oldum. Lanet olsun ya hakkimi helal etmiyorum. -
Ben pazar aldım Kentpark tan...Afişlerde 839 tl yazıyor ama ona bakmayınquote:
Orijinalden alıntı: talhagezer
Saturnu aradim dun marmara forumda stokta var denildi.Fiyati sordum 549 dedi. Simdi marmara forumdayim 839 diyorlar 290 hediye ceki veriyorlarmis baska alisverislerde kullanmak uuzere.telefonda boyle soylwnmedi dedim yok oyle birsey dediler. Bu sicakta kalkip geldim pisman oldum. Lanet olsun ya hakkimi helal etmiyorum.
Görevli arkadaşa sorun 549 diyor direk...E birader niye afişede öyle demiyosunuz sana sormasam almazdım dedim, haklısın abi diyor...Peh -
549 + 30 baska odeme yok degil mi? Canak hd kutu kurulum herseyi hazirliyorlar heralde? Birde tahhut sonu kutu canak vs iadesi nasil olacak detay verebilecek varmi -
quote:
Orijinalden alıntı: talhagezer
549 + 30 baska odeme yok degil mi? Canak hd kutu kurulum herseyi hazirliyorlar heralde? Birde tahhut sonu kutu canak vs iadesi nasil olacak detay verebilecek varmi
Başka ödeme yok..Taahhüt bitince ister bu paketten alır devam edersin ister iptal edersin üyeliği..Kutu veriliyor sadece geriye
Benzer içerikler
- digiturk tv uyumsuzluğu hatası çözümü
- digiturk görüntü var ses yok
- dtv nedir
- eutelsat nedir
- digitürk ulusal kanallar yok
- tod açılımı
- türksat frekans
- bein sport kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X