Şimdi Ara

mediamarkt şampiyonlar paketi yıllık 549 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün ankara kentparkt mediamarktan şampiyonlar paketi satın aldım giriş kanalları +2 keyif paketi +hd +5 büyüklerin maçları hepsi yıllık 549 tl aylık 48 tl ye geliyo bence lig tv izlemek isteyenler için çok iyi fiyat değerlendirin bence

• ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: profesör06

...
    Konular mevcut zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Konular mevcut zaten

Alıntıları Göster
    .
  • izmir içinde geçerli mi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuRz

izmir içinde geçerli mi bu ?

eevt geçerli balçovadan alabilirsin mesala ben ordan aldım pazar günü aylık 45 tl ye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: black100

quote:

Orijinalden alıntı: uuRz

izmir içinde geçerli mi bu ?

eevt geçerli balçovadan alabilirsin mesala ben ordan aldım pazar günü aylık 45 tl ye geliyor

Alıntıları Göster
    yukarda yanlış yazmışım benim pakette aylık 45 tl
  • .
  • quote:

Orijinalden alıntı: profesör06

.
    Arkadaşlar hangi media marktlarda var bu nerden öğrenebiliriz Samsun media marktda varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Arkadaşlar hangi media marktlarda var bu nerden öğrenebiliriz Samsun media marktda varmıdır

sanırım hepsinde vardır .sana yakın olanı ara telden uzaksa sor yada
  • quote:

quote:

Sordum şimdi ürün stoklarda tükenmiştir dedi ne ara girdide ne ara bitti
  • quote:

quote:

bütün mediamarklarda yok malesef. iki gün önce arkadaşım için bize yakın yerdekine sorduk haberi bile yok böyle kampanyadan dün kendi gidip ankara merkezdeki bi mağazadan bulmuş bugünde bağlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 21 Ağustos 2013; 17:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

quote:

quote:

bütün mediamarklarda yok malesef. iki gün önce arkadaşım için bize yakın yerdekine sorduk haberi bile yok böyle kampanyadan dün kendi gidip ankara merkezdeki bi mağazadan bulmuş bugünde bağlandı

Alıntıları Göster
    .

• quote:

quote:

quote:

Acaba ankaradan bi tanıdığa felan aldırsak Samsunda bağlayabilirlermi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba ankaradan bi tanıdığa felan aldırsak Samsunda bağlayabilirlermi

Alıntıları Göster
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçeli06

arkadaşlar bugün ankara kentparkt mediamarktan şampiyonlar paketi satın aldım giriş kanalları +2 keyif paketi +hd +5 büyüklerin maçları hepsi yıllık 549 tl aylık 48 tl ye geliyo bence lig tv izlemek isteyenler için çok iyi fiyat değerlendirin bence

kampanya devam ediyo mu
  • Saturnu aradim dun marmara forumda stokta var denildi.Fiyati sordum 549 dedi. Simdi marmara forumdayim 839 diyorlar 290 hediye ceki veriyorlarmis baska alisverislerde kullanmak uuzere.telefonda boyle soylwnmedi dedim yok oyle birsey dediler. Bu sicakta kalkip geldim pisman oldum. Lanet olsun ya hakkimi helal etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

Saturnu aradim dun marmara forumda stokta var denildi.Fiyati sordum 549 dedi. Simdi marmara forumdayim 839 diyorlar 290 hediye ceki veriyorlarmis baska alisverislerde kullanmak uuzere.telefonda boyle soylwnmedi dedim yok oyle birsey dediler. Bu sicakta kalkip geldim pisman oldum. Lanet olsun ya hakkimi helal etmiyorum.
    Ben pazar aldım Kentpark tan...Afişlerde 839 tl yazıyor ama ona bakmayın
    Görevli arkadaşa sorun 549 diyor direk...E birader niye afişede öyle demiyosunuz sana sormasam almazdım dedim, haklısın abi diyor...Peh
  • 549 + 30 baska odeme yok degil mi? Canak hd kutu kurulum herseyi hazirliyorlar heralde? Birde tahhut sonu kutu canak vs iadesi nasil olacak detay verebilecek varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

549 + 30 baska odeme yok degil mi? Canak hd kutu kurulum herseyi hazirliyorlar heralde? Birde tahhut sonu kutu canak vs iadesi nasil olacak detay verebilecek varmi

Başka ödeme yok..Taahhüt bitince ister bu paketten alır devam edersin ister iptal edersin üyeliği..Kutu veriliyor sadece geriye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.