< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mediamarkt Televizyonlarda İndirim (2. sayfa)
-
-
kodla ne kadar oluyor, sepette 11500'e düşüyor zaten
-
%5 indirim ile 11399 a düşüyor işine yarayan varsa kullansın MMTVTPJZA2STX
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
65 inç tv bakıyordum daha küçük ekran almam diyordum 50 inç almış bulunmaktayım :) çok iyi fiyat gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kod birkaç kişiye baktırdım çıkmıyor oda çıkıyorsa 10400 e gelir iptal edip tekrar alırdım ama öyle gir kod kimseye çıkmadı...
-
Tükendi, kodla 11,400'e geliyor 500 TL kuponuyla birleşmiyor
edit: Stok var, alınabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_47 -- 30 Ocak 2023; 22:54:46 > -
İndirimli tvler arasında Sony de var. Onu kastettim.
ok aldık bakalım umarım pişman etmez.
-
İlgini çekecek ürünlerde şu tv dikkatimi çekti 9999 tl acaba ne farkı var konudaki 50pustan?
media marktPHILIPS 50PUS8007 50 inç 126 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 3 Taraflı Ambilight 4K Ultra HD LED TVhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ph%C4%B1l%C4%B1ps-50pus8007-50-in%C3%A7-126-ekran-uydu-al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-android-smart-3-tarafl%C4%B1-ambilight-4k-ultra-hd-led-tv-1222754.html -
Hocam biri 120 hz diğeri 60 hz ilk mesajda paylaşılan modelde görüntü işleme teknolojisi fersah fersah üstün parlaklık 150 Çandela daha yüksek ,Hdmi teknolojileri de farklı.Anlayacağınız iki model arasında büyük fark var.Asagida görüntü işleme teknoloji farklarını paylaştım
CalMAN Ready
DCI-P3 90%
Doğal Hareket
Micro Dimming Pro
P5 Perfect Picture Engine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende verdim bi sipariş. World kart ile 250 puan kazanımı da yapıldı.
Çok teşekkürler, o detayın farkına varamadım. Dediğiniz gibi 2000 tl fazla olmasının mantıklı bir sebebi varmış.
-
11250 ye geldi aldık bakalım
5 dksi kaldi kodun
MMTV8ZHJM6STX
İsteyen kullanabilir
MMTV8ZHJM6STX kod geçeriz diyor
-
KOD varsa gönderir misiniz?
-
dayanamadım aldım. ps5'im var ama tv eskiydi (50mu8000), oled'e 25k vermem bu yeter heralde philips tvlerden çok şikayet görüyordum sorun çıkmaz umarım
-
20 dksı kalmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X