Şimdi Ara

Mediamarkt Televizyonlarda İndirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
8
Favori
11.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

One serisiydi amazonda satılan 2021 model sanıyorum. Bence paraya yazık Philips alınmaz gerçekten kötülemek için söylemiyorum. Servisini gelmesi için arıyorsunuz telefona çıkan adam not almayı unuttuğu için 10 gün sonra falan gelmişlerdi. O kadar boş beleş umursamaz bir durumdalar.

Kurulum için gelen tip utanmasa salonda uzanıp 1 saat kestireyim diyecek bir yüzsüzlük ve rahatlık içindeydi.

model buydu tam olarak :

amazon
    Philips The One Performans Serisi 50PUS8506/62 50'' (126 cm) 4K UHD LED Android TV (3 taraflı Ambilight ile), Gümüş Rengi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09HF9CLTX?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 1 Şubat 2023; 0:7:6 >
  • AvriL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    60 değil 120 Hz bu TV.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Bizim TV de 11 yıllık, özellik açısından malesef geride kaldı, o yüzden ben de aldım. Bu zamanda ne alsan karda oluyorsun.

• Mediamarkt’in Online sistemi gerçekten sıkıntılı teslimat adresi ve fatura adresini aynı yaptım teslimat adresinde kapı numarası eksik görünüyor aradım müşteri hizmetlerini müdahale edemiyoruz diyor e diyorum doğru yazmışım iletiyorum dedi en son gönderen mağazaya ama ürün teslim edilmezse mağazadan alma imkanımız doğar mı? Hiçbir soruya cevap veremediği için buradan yazdım tecrübesi olan arkadaşlar varsa aydınlatırsa çok mutlu olurum

• Vay cari açık düşmanları, peynir gibi silip süpürmüşsünüz yine ortalığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Aynı şey başıma geldi. Adresi eksiksiz yazmama rağmen kapı numarası gözükmüyormuş. Sabah teslimat için aradılar konum istediler, attım. Az önce de teslim aldım, yarına kurulum için randevu verdiler.

• warrior1907 kullanıcısına yanıt
    Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler sistemlerinden kaynaklı sorun var umarım beni de ararlar odamdaki tv’yi de sattım cok iyi fiyata aldım diye iade olursa cok üzülürüm :)

• Teslim alan arkadaşlar herhangi bir Bluetooth kulaklık ile eşleştirme yapıp sonucu yazabilir mi? Bluetooth 5.0 var görünüyor Tv de, ama kulaklıkta işe yaramadığına dair yorumlar okudum bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wntln -- 1 Şubat 2023; 16:46:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende lg nanocell tv var, bir kere panel değişimine yolladık şimdi de dikey çizgi oluştu.

Geçen sene 5000 bu sene 11.000 lira diyorlar panele.

Umarım hiç birinizde böyle sıkıntı olmaz.

• Benimde TV yi getirmişler aradılar konum istediler işteyim yarın getirebilirsiniz dedim tamam dediler bakalım yarın gelir inşallah
    Bu Tv'yi düğün hediyesi olarak aldık 4 ay sonra kullanılacak
    Kurulumunu hemnmi yaptırmalıyım
    Kurulumda problemli falan çıkarsa iade hakkımiz varmı yoksa servisin vicdaninimi beliyecez

• Philips tv ler için kurulum randevusu hangi numaradan alınıyordu?

• karamizah K kullanıcısına yanıt
    Bölgenize hangi servis bakıyorsa direkt onu arayacaksınız

• 50 inç olan geldi bugün kurulum yaptık.
    43pus philips tv vardı ne ses nede görüntü olarak aynı kaliteyi yakalayamadık.
    Kurulum yapıp yorum yapabilecek kimse var mı

• Servis sanırım bölgeye göre değişiyor. 3 televizyonum da Philips. Son aldığım TV için perşembe aradım, cuma öğleden sonra kurulum yapıldı.

• Sizede Borusan lojistik mi getirdi
    Pendik'te bir mağazadan verilmiş kargoya adresim Kocaeli
    Bir kağıda ad soyad ve imza attırdı sizdede imza aldılar mı
    Sonradan kafama takıldı üstte yazılanlara dikkat etmedim biseyler yazıyordu

• benim tv geldi, teknik servis tvyi duvara astı kağıt imzalattı 2-3 baktı gitti. aşırı ilgilenmedi ama görevini yaptı. ben demo videolar, dizi, film vs baktım renk ve görüntüsü beni tatmin etti. Custom ayarlarda kullandım bir de ekstra bir renk ayarı yapan varsa söylerse sevinirim. 120hz fark ettiriyor kendini. Bu fiyata alabileceğim en iyi tv olduğunu düşünüyorum. PS5 geldiğinde asıl olayını göreceğim. Ek olarak ne ışık sızması ne de ölü piksek cıkmadı cok sükür inş ileride de sorun olmaz.

• AvriL kullanıcısına yanıt
    Benim TV yi kurduk bugün servis. en yakınınizda hangi servis varsa ona kurduruyosunuz. Gelen eleman ayakları taktı diyebilirim sadece. Sehpa üstü zaten. TV fena değil ancak şu an için en sevmediğim konu maalesef tkgs uyumlu değil bizim burada. Antenle ilgili dedi eleman. Normal Türksat.42E den arattik kanalları ve otomatik güncelleme yok. Kanalları favoriye ekledim ama sıralama yok. Siz ne ile yaptınız ışık sızması testini paylaşırsanız sevinirim.

• Görsem düşünürdüm ben de. Neyse sağlık olsun. Bu fiyata da bulunmaz daha sanirim

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Hocam ben önce pixel test sonra da genel film video internetten video digital platformlar falan gezindim. Siyahtan beyaza, griye geçişlerde hatta mavide yeşilde falan gözüküyor ışık sızması olsa. Ben farklı açılardan baktım bir ısık sızması görmedim. VA panel olduğu icin sağdan soldan bakınca biraz değişikleşiyor diğer türlü bir sıkıntısını görmedim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.