Şimdi Ara

Mediamarkt Televizyonlarda İndirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
8
Favori
11.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50PUS8807 11.150TL ye mal oldu. Umarım iptal yemeyiz.

• tarrasque01 T kullanıcısına yanıt
  • Fiyat eski seviyeye döndü, vertical banding kumarı oynayıp duruma göre geri iade edeceğim sanırım. Tv yi ambilight soslu ps5 de oyun için alıyorum, karanlıkta ve düz renklerde umarım üzmez, alanlara hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara mağazasından kargolanmış benim

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Sakarya dan kargolanmış benimkide, online mağazada ürün yok yazıyor gelen e-mailde

• Benimde mağazadan gönderildi vertical banding kontrolünü servis ile yapabilir miyiz ? Nasıl yol izlemeliyiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 aydır takibimdeydi, bir gece erken uyudum alamadım. Eğer almaktan vazgeçen olursa peşin fiyatına alabilirim. (50pus8807-Ankara)

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

tv Kurulumunu akşam saatlerinde mümkünse son servis saatinde yaptırın, karanlıkta, test videoları ile daha iyi belli olacaktır.

• wntln kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam Philips servisi çok ilgisiz geçen sefer de kurup hicbirswy söylemeden gittiler bu sefer baskı altına alayım bari :)

• bnmki de kargoya verildi simdi fakat bir adres yazmıyor gönderen: Media Markt Türkiye olarak belirtilmiş. Teknik servis davranışları bölgesel acentelere göre değişiyordur diye düşünüyorum, kurdurunca deneyimleyeceğiz artık. Önerdiğiniz vesa duvara askı aparatı var mı?

• Samsunda olan varsa 12000'den peşine verebilirim.

• Eve ikinci bir TV lazımdı. Kupon indirimi ve kart puanıyla 11.150 liraya gelince hemen aldım dün gece. Bu fiyata 120 Hz TV zor bulunur artık bu ortamda. Philips hiç güvenmediğim bir marka. Korkarak aldım açıkçası. Umarım Vertical Banding falan çıkmaz. Uğraş dur yoksa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt

aynı durumdayız hocam üzüldüm ben de, televizyonumuz da bozulmuştu çok iyi olacaktı

• 11 yıllık Samsung ile gayet mutluyduk ancak bu fiyata görünce kaçırmak istemedim. Bı taraftan da niye aldım diye sorup duruyorum kendime :)

• Ürün mağazadan gönderildi mağaza aracı ile mi teslimat yapılacak acaba gönderildi diyor ama kargo bilgisi vs yok

• Philips kadar berbat servisi olan bir firma görmedim. Ürünleri de hep sorunlu. Amazondan aldığım ürünü 10 gün içinde iade etmiştim. Doğru düzgün kanalları bile bulamıyor televizyon.

10 yıllık eski samsung tvimiz 1000 kat daha iyi. Allah philips alanlara sabırlar versin derim işiniz çok zor.

• m-99 M kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz bu seri mi , 10 çeşit philips Tv var, premium serileri nispeten alınabilir

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

aynen bende de öyle çağrı merkezini aradım kargoya verildi 01.02.2023 teslimat tarihi dedi. Muhtemelen yarın gelir

• İşimiz yok iptalle uğraş dur şimdi,zaten 12bine 120hz görünce bi kıllanmıştım

• 120 dediler aldık 60 hz olduğunu nerden öğrendiniz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.