Şimdi Ara

Mediamarkt Tv +3 yıl garanti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    700 tl ye +3 yıl garanti uzatma yaptırdım ama opsiyonlu.. yarın iptal etme opsiyonum var..
    Sizce bu gerçekten faydalı bir garanti uzatmamı yoksa boşuna mı yaptırdım? Tecrübeli olanlar var mı ?

Şikayet var a baktım çoksorun yaşayan var ama alayı tv çatlayıp, kırılıp mm ye laf atanlar.. halbuki bu garanti sadece sony nin verdiği garantinin uzatılmış hali diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu garanti denen, sadece mm nin verdiği garanti. Aldığınız marka ile ilgisi yok. Kasko, sigorta gibi bişey. Tüm hükümleri dikkatlice okuyun, öyle satın alın derim garantiyi.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Bu vurma kırılma değil. Sony nin 2 yıl verdiği garantiyi 5 yıla çıkaran garanti.
    O bahsettiğiniz garanti için verdiğim paranın 3 katını istiyolar.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Sony müşteri hizmetlerini arayıp teyit alın derim. Bu şekilde bir garantiniz var mı diye.

• Mediamarkt'ta bu konuyu TV için ben de sormuştum. Hem de aynı model TV için. Bu garantinin TV markası olan firmayla hiçbir ilgisi yok, tamamen Mediakarkt'ın sorumluluğunda olan bir konu. Ama diyelim panel yandı 3 sene sonra, Sony servis garantisi bitti diye TV'nin fiyatının %70'ini sizden istedi, işte bu noktada siz masraf yapmıyorsunuz, Mediamarkt ödüyor bunu. Belki markalarla kendisi arasında bir servis indirim anlaşması filan vardır, size olabilecek maliyetin yarısını ödeyip işi hallediyordur. Bir nevi garanti poliçesi satıyorlar yani.
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Az önce sony servis gelip tv kurulumunu yaptı.
    Bu uzatılmış garantinin sony ile hiçbir alakası yokmuş. 2 yıldan sonra MM kendi servisi ile gelip götürüyor ve tamiri mümkünse yapıyor ( ki imkansıza yakın ) yoksa tv yi perte çıkarıyormuş.
    Tv perte çıktığındada 3-4-5. Yıllardadeğişen oranlarla size ödeme yapıyor. Misal 5. Yılda tv yi aldıgınız bedelin %40 ını size HEDİYE ÇEKİ olarak veriyormuş.( son 2 yılda k tüm şikayet var yorumlarını okudum )

Örneğin tv nin tamiri 500 lira.. sizde 5000 tl lik tv var..MM size 2000 tl veriyr tv yi tamir etmiyor..
    birazdan mm ye gidip bu uzatılmış garantiyi iptal edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Az önce sony servis gelip tv kurulumunu yaptı.
    Bu uzatılmış garantinin sony ile hiçbir alakası yokmuş. 2 yıldan sonra MM kendi servisi ile gelip götürüyor ve tamiri mümkünse yapıyor ( ki imkansıza yakın ) yoksa tv yi perte çıkarıyormuş.
    Tv perte çıktığındada 3-4-5. Yıllardadeğişen oranlarla size ödeme yapıyor. Misal 5. Yılda tv yi aldıgınız bedelin %40 ını size HEDİYE ÇEKİ olarak veriyormuş.( son 2 yılda k tüm şikayet var yorumlarını okudum )

Örneğin tv nin tamiri 500 lira.. sizde 5000 tl lik tv var..MM size 2000 tl veriyr tv yi tamir etmiyor..
    birazdan mm ye gidip bu uzatılmış garantiyi iptal edeceğim.
    Hocam sonucu bizede haber verin lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende lg tv vardı 4 .cu senede bozuldu mm gelip aldı 20 gün sonra tamir ettmis anakard değişmiş şu an sorun yok yinede +3 yıl faydali

• Bozmayın kalsın 5 yıl iyidir, mm yapamazsa size yenisini verir

• bence 700 tl ye +3 yıl kesinlikle değer . Şans işi tv belki 8 yıl sorunsuz devam eder 700 tl çöpe gider. Belkide 4. yılında ana kartı bozulur anakart arzasıda en ucuz arzadır fiyatıda en az 1.500 tl dir. tv nin ledleri yansa en az 2 bin tl masrafı var . Panelde sorun çıktığını düşün coflar yansa tv komple degşecek v.s….
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    www.sikayetvar.com
    Media Markt Garanti ve Televizyon Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/media-markt/garanti/televizyon

Baya bir yorum okudum.
    MM misal 4. yilda size sorun oldugunda tv nin % 50 bedelinni kesip fatura tutari uzerinden odeme yapiyor.

Sorun su ki tv nizin 500 tl hasari olsa dahi tamir etmeyip pert e cikardigi onlarca sikayet okudum..

Bozmadim ben garantiyi..insallah sorun cikmaz yine de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.