Şimdi Ara

Mediamarkt ve Dyson v15 Detect Absolute Rezilliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailemin kullandığı Dyson el süpürgesi ilk başta teklemeye başladı, daha sonrasında ise motoru komple arızalandı. Servis raporunda değişim/iade sonucu çıktı.

14.999 TL ye aldığımız ürün 28.999 TL olmuş. Bu süreçte ailem mediamarkt ile görüştü. Aradaki farkı ödemeyeceklerini, dyson'un şirkete ürün sağlamadığını belirtti.

Sonrasında dyson yetkileri ile görüşmeler yapıldı, para iadesini alın, size link atacağı

14.999 TL ye aldığımız ürün 28.999 TL olmuş. Bu süreçte ailem mediamarkt ile görüştü. Aradaki farkı ödemeyeceklerini, dyson'un şirkete ürün sağlamadığını belirtti.

Sonrasında dyson yetkileri ile görüşmeler yapıldı, para iadesini alın, size link atacağız denildi. Bende bizi koruyacak bir dayanak gösterin bu saçmalıktan ibaret dediğimde hiçbir güvence sunmadılar. Resmi belge istedim, reddettiler. Saçmalığa bak.

Bu süreçten sonra THH'ye başvurdum. Ve diğer yolları denemeye başladım.

Şikayetvar'a yazdım. Oradan Mediamarkt genel müdürlüğü geri döndü. 6 aydan fazla geçtiği için iade yapamıyoruz???? dendi. Bizi enayi yerine koydular özetle.

Şimdi her şey THH'ye kaldı. THH kararını da uygulayacaklarını sanmıyorum.

Mediamarkt tam gasp makinesi. Hakkımızı elimizden çalıyor. Dyson ise daha beter. Firmalara ürün yetiştiremiyoruz diyerek kendini kenara atıyor.

Burayı okuyacaklarını da sanmıyorum da okurlarsa diye, mediamarktı ve dyson'u artık herkese kötülüyorum. Philips alın bin kat daha iyi. Mediamarkt alternatifi teknosa bile çok daha müşteri ile ilgili.

Bunlar türk kafasıyla yönetilen yabancı şirketler olduğunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Mayıs 2024; 2:33:9 >

• Geçmiş olsun hocam. Konuda tekrar eden cümleleri düzenlerseniz iyi olur.

• Kendi kendine oluşmuş. Bir de üstüne düzenleyeyim derken istemeden anonimleştirdim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.