|
MediaTek, Android akıllı telefon işlemci pazarının yarısına hakim
-
-
allahtan üreticiler ve dünyadaki diğer müşteriler bizim burdaki sığırlar gibi değiller... onlara kalsa mediatek çöp, xiaomi çin cihazı, en iyisi ayfon en iyisi snapdragon... dağdaki çoban seviyesinde teknoloji yorumu yaparlar. tebrik ediyorum mediateki.
-
Iphone 7 kullanıyorum ama Mediatek i gerçekten seviyorum.Mediatek işlemcilerini kullanan telefonlar çok daha ucuz Quallcomm'un ürünlerini kullanan cihazlara göre.
Ayrıca yükselmesi iyi olur Mediatek'in,rekabet olur ve fiyatlar bize bir şekilde iyi olarak yansıyabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88F831FC4 -- 12 Mart 2022; 17:31:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki bir mesleği cahil lik kategorisine alarak senin de o kategoriye girmen bi değişiksiniz olm yaa
Cahillik her yerde her mevkide olabilir bir mesleği bir konumu karalamak aptallıktır sonra ağlarsınız tarım da bile dışa bağımlıyız diye Köylü kavramını küçümser iseniz köylü kalmaz böyle sığır gibi dışa bağımlı olursunuz :D Ulan yaa ne güldüm bee
Cumhuriyeti kuran adam diyor köylü halkın efendisidir ona tapan izinden giden güya aydın kemalist güruh küçümsüyor bu nasıl bir saçmalık seviyesi bu nasıl mekanizma
Bizim aydınlar hep böyle hep küçümseyerek yükselme derdindeler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarukkk -- 12 Mart 2022; 17:54:28 >
-
hahhha bitmedi, cahil edebiyatınız, sığır sevginiz, cahili ve cahilliği hatta fakirliği iyi bir şeymiş, korunması gereken bir şeymiş gibi göstermeniz. elbet dağdaki çobanların yüzde 99 unun teknolojiden haberi yoktur, burada yorum yapan senin gibi tipler de belki dağda yaşamasa da bilgi seviyesinde o seviyededir. biz ülkecek geçtik artık bunları. hele dh gibi bi yerde artık cahil övücülüğü falan prim yapmaz. başka yerde kas duyarını
https://www.haberler.com/dolarin-15-tl-yi-gecmesinden-sonra-aysun-kayaci-14602514-haberi/
-
Snapdragon tekel olsa yata yata çalışırdı. En azından şimdi daha çok çalışacaklar rekabet adına. Bkz amd - intel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üst seviye pazarında Mediatek nerede göremiyorum?
-
hahahaha ömer farukcuğum hesapları karıştırdığın gibi haberleri de karıştırdın galiba.. kendi hesabından da yazabilirsin sorun yok haberde üst seviye paazarı demiyo android işlemci pazarı diyo bi daha oku gözlük tak olmadı...
-
Yorumlarda birinin isminin benimle aynı olması seni bu kadar sevindirdiyse ne mutlu. Ender rastlanan bir isim olduğunu sanmıyorum. Esas konuya gelirsek, rezalet tavrına rağmen, ilk mesajında snapdragon en iyisi diye dalga geçmişsin. Buradaki veriye göre evet snapdragon en iyisi. Gözlüğü takması gereken sensin gibi duruyor. Mediatek o kadar iyiyse üst seviye pazarında da olması gerekmez mi?
-
Ayrıca benim MediaTek ile bir sorunum da yok umarım daha da gelişirler rekabet herkese faydalı olur. Qualcomm Samsung neyse MediaTek de o hangisi en iyi işlemciyi yapıyorsa onu alırım.
-
Güncelleme konusunda mediatek sıkıntılı sanırım
Redmi note 8 pro cihazı hala kullanıyorum aynı şekilde aynı tarihte a50 aldım samsung android 11 note 8 pro android 9da kaldı Sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Redmi note 8 pro Android 11 aldı çoktan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
allahtan üreticiler ve dünyadaki diğer müşteriler bizim burdaki sığırlar gibi değiller... onlara kalsa mediatek çöp, xiaomi çin cihazı, en iyisi ayfon en iyisi snapdragon... dağdaki çoban seviyesinde teknoloji yorumu yaparlar. tebrik ediyorum mediateki. |
hahhha bitmedi, cahil edebiyatınız, sığır sevginiz, cahili ve cahilliği hatta fakirliği iyi bir şeymiş, korunması gereken bir şeymiş gibi göstermeniz. elbet dağdaki çobanların yüzde 99 unun teknolojiden haberi yoktur, burada yorum yapan senin gibi tipler de belki dağda yaşamasa da bilgi seviyesinde o seviyededir. biz ülkecek geçtik artık bunları. hele dh gibi bi yerde artık cahil övücülüğü falan prim yapmaz. başka yerde kas duyarını https://www.haberler.com/dolarin-15-tl-yi-gecmesinden-sonra-aysun-kayaci-14602514-haberi/ |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X