Şimdi Ara

MediaTek işlemcili HTC Desire 310 resmen duyuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Rami bukadar azaltmamalilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • die htc die

• Çin pazarını hedeflese bile fiyasko.
    Kaldıki Avrupa piyasası.
  • htc 'dir ne yapsa yeridir.htc nin yeri ayrı her zaman.

• İlk defa bi firmanın ürün satılmasın diye bu kadar yırtındığını görüyorum,,,

sık dişini az kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gözüksün diye beş verdim telefon çöp 512mb olmamış
  • Anlaşildi Htc bu sene yine zarar açiklayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Android cihazlarda sistemde gözüken ram
    1gb = 750~800mb,
    768mb = ~600mb
    512mb= ~350mb
    Yani 768den aşağısı kurtarmaz.
    + bir telefonda kamera olmasa bile flaş olmalı el feneri için bknz 1100
    Bunlara dikkat edilse uygun fiyata çok satan bir telefon olabilirdi

Yanlışınız var hocam,

Discoveryde gördüğüm kadarıyla 1 GB 950 MB küsür ram var
    Htc Desire HD 768 MB RAM diye satıyolar 601 MB dı galiba yanlış hatırlamıyosam,768 konusunda haklısınız,ama 512 konusunda arada uçurum farkı yapmışsınız,512 MB ramli replika s4 mini var 464 MB ram var,512 MB ramli hiç bir cihazın 350 ye kadar düştüğünü hiç görmedim yada duymadım,ilk sizden duyuyorum bunu,ayriyeten cihaza gelirsek artık çinliler en kötü cihazına bile 512 MB ram ve MT6572 ve MT6592 arasında bir işlemci koyuyolar HTC ye hiç yakışmamış koy oraya;

MT6592
    2 GB RAM
    3500 Mah batarya
    Doğru düzgün bi kamera
    bide 5 inç HD ekran koy tamam,daha ne zorluyosun abicim sadece biz istemiyoruzki bu özellikleri bütün dünya istiyor,samsungun en kısa sürede batmasının dilerken sanırım HTC ondan önce batacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Android cihazlarda sistemde gözüken ram
    1gb = 750~800mb,
    768mb = ~600mb
    512mb= ~350mb
    Yani 768den aşağısı kurtarmaz.
    + bir telefonda kamera olmasa bile flaş olmalı el feneri için bknz 1100
    Bunlara dikkat edilse uygun fiyata çok satan bir telefon olabilirdi

Yanlışınız var hocam,

Discoveryde gördüğüm kadarıyla 1 GB 950 MB küsür ram var
    Htc Desire HD 768 MB RAM diye satıyolar 601 MB dı galiba yanlış hatırlamıyosam,768 konusunda haklısınız,ama 512 konusunda arada uçurum farkı yapmışsınız,512 MB ramli replika s4 mini var 464 MB ram var,512 MB ramli hiç bir cihazın 350 ye kadar düştüğünü hiç görmedim yada duymadım,ilk sizden duyuyorum bunu,ayriyeten cihaza gelirsek artık çinliler en kötü cihazına bile 512 MB ram ve MT6572 ve MT6592 arasında bir işlemci koyuyolar HTC ye hiç yakışmamış koy oraya;

MT6592
    2 GB RAM
    3500 Mah batarya
    Doğru düzgün bi kamera
    bide 5 inç HD ekran koy tamam,daha ne zorluyosun abicim sadece biz istemiyoruzki bu özellikleri bütün dünya istiyor,samsungun en kısa sürede batmasının dilerken sanırım HTC ondan önce batacak.

Bilgilendirdiğin için saol, Ben de kullandığım telefonlara göre söylemiştim demekki her telefonda farklı imiş. Zaten internette de net bilgi yok hiçbir telefonun gözüken rami hakkında. Streak5, wildfire s, ideos x5, wonder gibi 512mb ramli telefonlarda 300lü sayılar vardı hiç 400 görmemiştim. Hatta Nexus 3 te 1gb ram 694mb gözüküyor 1080p Video çekebilmek için ram harcıyor costum rom ile 770mb oluyor.

Demek ki Ram konusunda en dürüst olanı discovery hatta elit modelde adamlar "4gb ram var 1gb gpu için 3gb kullanılabilir" diyordu

• okurken gözüm android 2.3.7 ile gelecek olan telefon cümlesini aradı

• bende htc one v var 512 ram ama 365m görünüyor

• foz54 kullanıcısına yanıt
    Elit gelsin bakalım ense traşını görelim bakalım bi Elite yada ascend mate 2 alacağım bakalım artık,ikisinden birini alana kadar geçici olarak 350 TL ye s4 mini replikası aldım yetiyor bana MT6572-512 mb ram-540x960 qhd ekran yetiyor açıkcası,350-400 TL wonder,ace gibi cihazlara vermektense kimsenin replika kötüdür demesine kulak asmadan aldım şuda cihazın cpu - z fotoğrafı

MediaTek işlemcili HTC Desire 310 resmen duyuruldu

Şuda NenaMark 2 Sonucu

MediaTek işlemcili HTC Desire 310 resmen duyuruldu

• Hani bi yerde osurursun arkadas arasinda utanirsin ama gulmek zorundasin ki koku dagilsin iste htc o anda suan...

• Bu şirketi troller yönetiyor galiba. O işlemciye o ram ne yahu satmamak için mi yapıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmamış
  • Ahmtcnars A kullanıcısına yanıt
    500 liranın altında telefon alacaksan markalı giriş sınıfı yerine bunları tercih ederim harbiden iyiymiş

eskiden replika telefonların sadece görünüş benziyordu içinde java vardı alan herkes pişmandı şimdi çok iyi yapıyorlar tabi mediatek sayesinde 100$ seviyesinde dualcore-512mb, 200$ a quadcore-1gb telefonlar var bknz
  • foz54 kullanıcısına yanıt
    Evet eskiden hep öyleydi fakat piyasada öyle replikalar varki gerçeğini aratmıyolar mesela TRde satılan bi note 3 replikası var onuda test ettim mesela,MT6582 - 1GB RAM -500 Mhz çalışan Mali400 var,antutude 17-18K veriyor o cihaz ,fiyatıda 480 TL felan yani gerçeğini aratmıyor çünki kalemi çıkarınca dahi orjinaldeki menü çıkıyo,dediğiniz gibi 400-500 TLye ace,wonder,desire 200 gibi cihazlar almaktansa böyle cihazlar almak daha iyi,ki orjinal s4 minide TFT ekran varken replicada IPS panel var varın siz düşünün,çinlilerin artık nasıl bir boyuta getirdiklerini bu işi
  • çöp yapmasa olmaz

• 512mb ramle alt segment için bile gereksiz, alt segmente gidip s40 tabanlı nokialardan alırsın o bile bundan daha iyi ve stabil iş görür.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.