Şimdi Ara

MediaTek işlemcili HTC Desire 310 resmen duyuruldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vakti zamanında bazı cihazlarına "teknik nedenlerden" ötürü güncelleme vermeyen nato mermer nato kafa HaTCe abla utanmadan 2014'te 512 MB bellekli telefon çıkarıyor. 1 GB belleğin ve led flaşın maliyetini bile kafaya takan bir firmaya herşey müstehak !
  • çok hoş tasarımı var harbiden
  • allah belanızı versin yıl olmuş 2014 halan 512 ramli telefon çıkarıyolar hem de yetmediği belliyken, bide 800 fiyat koyarlar buna şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Şubat 2014; 21:01:46 >
  • foz54 kullanıcısına yanıt
    discovery de 970mb ram görünüyor.
    S3 de 830 görünüyo.
    512 ram olarak satılan xperia ray'de 370mb kadar ram görünüyo (ozamanlar çıkan diğer 512ram'li sony telefonlardan da sanırım durum aynı)
    370mb ram'li diye satılan galaxy mini (galaxy mini = galaxy S'in minisi, yani S1'in minisi) 260-270mb kadar ram gösteriyodu.

bi arkadaşım diyodu xperia neo v'de idi sanırım, 370mb kadar toplam görünüyorken, yeni android sürümü güncellemesinden sonra 400küsur ram görünmeye başlamış.
    firmalar ram'in belli kısmını sisteme kullandırıyo ve bize hiç göstermiyo mu bilmiyorum ama discovery de kesinti yok mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

480 800 piksele 512mb ram yeterli ramı okadar kafaya takmayın düzgün bi yazılımla bosta 230mb geçemeyecektir cihazı çok zorlasan agır oyun yuklesen ki açamayacagı oyun yok 6582 mali 400 500mhz kullanıyor 480 pikselde yiyecegi ram max 150mb filan 41mb facebook bildirimleri açık kaldı diyelim 420 450 lere dayanır 512 480 i kullanılabilir olsa yeterli dikkat edeerseniz hep çözünürlüğe göre ayarlarlar rami uyulamalarda detay attıkca ram kullanımıda artıyor

kısmen katılıyorum, ama yine de 512 kesinlikle yeterli değil. 480x854 çözünürlüklü xperia ray'de telefon ikide bir ana ekranı ve açık uygulamaların verilerini ram'den siliyor. 512 ram de android bence çok büyük ölçüde pişmanlıktır. dünya para verdiğim bi alet ikide bir onu yükleyecek bunu yükleyecem diye beni bekletecekse o alet çöptür, verdiğim para çöpe giden paradır.

zaten ram'in maliyeti ne ki? bu üreticiler resmen kötü niyetli. bile bile az özellik çıkarıyolar.

şöyle söyliyim, zamanında millet yeni yeni akıllı telefon alırken birçok kişi küçük telefon istiyodu. o zamanlar çıkmış olan xperia ray küçük ve iyi bi telefon idi ve küçük telefon isteyenlerden dolayı aynı dönemdeki diğer sony'lere göre daha fazla satılma ihtimali vardı. sony baştan olayı çözmüş olacak ki xperia ray'e çok düşük bi rom koydu 300mb kullanılabilir rom, küfür gibi. alacakların hepsi şunu söylüyodu: "abi süper alet normalde hiç düşünmeden diğer sony'lere göre bu tercih edilir ama rom olayı çok düşündürüyo"

adamlar dengeleme yapıyolar, kesinlikle yeterli özellik koymuyolar ki millet hiçbir zaman tatmin olmasın elindeki aletle.

maliyeti neredeyse hiçbirşey olduğu halde 1gb ram koyulmaması savunulamaz. bu apaçık firmanın işgüzarlığı ve insanları tatmin etmeyecek telefonları her yıl tekrar tekrar satma politikasıdır.

MediaTek işlemcili HTC Desire 310 resmen duyuruldu

binbir övgü ile tanıtılıan 2000TL lık telefon bile daha kutudan çıktığı anda kasıyo ve yenisine ihtiyaç duyuruyo, her geçen gün iğreniyorum bu akıllı telefon piyasasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Şubat 2014; 21:16:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

/>

Gözüksün diye beş verdim telefon çöp 512mb olmamış

• Arkadaşlar şu an Desire 310 ile yazıyorum Ram 1gb konuyu düzeltin bu fiyata 1gb Ram hemde Htc kaçırılmaz bu arada Htc One X Antututa 20.100 alırken bu telefon 20.200 alıyor kendim en güncel antutu ile test ettim.Ram tüketimi az gerçekten şaşırdım.Gmd de fazla program yokken boş Ram 400 bunda her türlü program var boş Ram 600 den aşağı inmedi kısacası hızlı ve stabil arayüzü touchwiz gibi değil çok seri öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi eksiği var uygulama ve oyunları sd karta taşıyamıyorum.

• Htc Desire 310 da görüntülü görüşme var mı rehberde çıkmıyor

• merhabalar

bu konuya bakmadan asagidaki sorum icin teknik yardima da baslik acmis bulundum,buraya da tekrar yazayim.

htc 310 telefon kullaniyorum. internet paketim olmasina ragmen telefonumda yaklasik 3 haftadir internete giremiyorum. browser acilmiyor. surekli kullandigim gmail uygulamasi acilmiyor.

internet ve uygulamalar calismamasina ragmen whatsup da yazisabiliyorum. yolladigim dosya ve sesli mesajlar gidiyor lakin bana yollanan sesli mesaj dosya vs leri alamiyorum.

telefonu yeniden baslatmama ragmen duzelmiyor. sim karti yenisiyle degistirdim yine degisiklik olmadi. bunun sebebi nedir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendini

merhabalar

bu konuya bakmadan asagidaki sorum icin teknik yardima da baslik acmis bulundum,buraya da tekrar yazayim.

htc 310 telefon kullaniyorum. internet paketim olmasina ragmen telefonumda yaklasik 3 haftadir internete giremiyorum. browser acilmiyor. surekli kullandigim gmail uygulamasi acilmiyor.

internet ve uygulamalar calismamasina ragmen whatsup da yazisabiliyorum. yolladigim dosya ve sesli mesajlar gidiyor lakin bana yollanan sesli mesaj dosya vs leri alamiyorum.

telefonu yeniden baslatmama ragmen duzelmiyor. sim karti yenisiyle degistirdim yine degisiklik olmadi. bunun sebebi nedir acaba.

bu sorun hakkinda biligisi olan var mi acaba?
  • çerçevenin telefonu var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.