Şimdi Ara

mediavel total war 1 de adalara saldırmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bizansı bitirdim ama kıbrısı alamadıgım için bazen kıyılara saldırıyorlar. tersene var... beyaz yelkenli gemilerden yaptım.. galiba bunlar ticaret gemisi..

terseneninn bir ustunu geliştirdim ama savas gemisi yok..

bir de yeni çeriler varmıs. onu nasıl yapacam

mumkunse resimli olarak hangi arastırmaları geliştirmeliyim anlatabilir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

slm arkadaslar

bizansı bitirdim ama kıbrısı alamadıgım için bazen kıyılara saldırıyorlar. tersene var... beyaz yelkenli gemilerden yaptım.. galiba bunlar ticaret gemisi..

mumkunse resimli olarak hangi arastırmaları geliştirmeliyim anlatabilir misiniz.

Kardeşim bak şimdi;

Eğer adalardan birine saldırmak istiyorsan, bulunduğun bölgeden saldıracağın adaya kadar denizdeki çiziklerin içinde gemin olması gerekli. Düşman olmayan gemi varsa sorun değil ama çiziklerin içinde düşman gemisi varsa yine saldırmanı engeller. Adaya saldırmak için savaş gemisine gerek yok ama gemilere saldırmak için savaş gemisini alsan çok iyi edersin. Savaş gemisi için 4 adet tersane var. Bunların en sonuna kadar gelmen lazım.

Yeniçeri işleminde işin çok zor. Çok güçlü askerler olduğu için yapmakda çok zor ve pahalı. Sadece rum bölgesinde çıkmakta. Bu bölgede neredeyse bütün binaları yapman lazım. Yaptıktan sonra çıkarsa da çok pahalı. Sana tavsiyem sadece oyunun gidişatını görmen için .BADGERBUNNY. yaz ekrana. Bütün kapalı olan asker ve üniteler açılıyor. Bunlara bak. Ünitelere bak. O zaman ne demek istediğimizi çok iyi anlarsın.

• bu oyunu nasıl oynuyorsunuz ya yeni ekran kartlarıyla açılmıyor oyun. nasıl becerdiniz?
  • Oyun 2000 yılında çıktı. Oynayabilenler şükretsin. Bende oynayamıyorum. Ama çok oynadım ve içinde hala oynayamadığım için uhde kaldı. Keşke daha çok oynasaydım.
  • kardes bende bir sıkıntı olmadı.... default cozunurlukta oynuyorum ama ekran kartım 4870 :D

ust seviyeye getirince cozunurlugu camping e giremiyorum... sizdeki sorun da bu olabilir..

bazen oyun hata veriyor ve cıkıyor 2 gundur hata veriyo 4 5 yıl geciyo oyunda... onceden vermiyodu...

kardes gemi işinde tersenenin sonucusunu bastıktan sonra askerleri gemiye mi koyacam.. nasıl yapacam ?
  • Age Of Empires deki gibi değil. Geminin içine adam koymuyorsun. Düşman gemisi olmayan bir denizden Sizin bulunduğunuz topraktan gideceğiniz adaya kadar olan denizde tüm çizgilerin içinde gemi olması lazım. Yani bağlantılı olması lazım. Sonra sizin toprağınızda bulunan askerleri saldıracağınız toprağa gönderebiliyorsunuz. Gemiye adam koymadan
  • quote:

Age Of Empires deki gibi değil. Geminin içine adam koymuyorsun. Düşman gemisi olmayan bir denizden Sizin bulunduğunuz topraktan gideceğiniz adaya kadar olan denizde tüm çizgilerin içinde gemi olması lazım. Yani bağlantılı olması lazım. Sonra sizin toprağınızda bulunan askerleri saldıracağınız toprağa gönderebiliyorsunuz. Gemiye adam koymadan

kardes tersanenin son seviyede geliştirilmiş olması gerekli mi.. yoksa beyaz yelkenli bir gemi var. o olur mu?

ve saldıracam kısımda dusman gemileri var onları yok edip sonra mı saldıracam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes

quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

slm arkadaslar

Kardeşim bak şimdi;

Eğer adalardan birine saldırmak istiyorsan, bulunduğun bölgeden saldıracağın adaya kadar denizdeki çiziklerin içinde gemin olması gerekli. Düşman olmayan gemi varsa sorun değil ama çiziklerin içinde düşman gemisi varsa yine saldırmanı engeller. Adaya saldırmak için savaş gemisine gerek yok ama gemilere saldırmak için savaş gemisini alsan çok iyi edersin. Savaş gemisi için 4 adet tersane var. Bunların en sonuna kadar gelmen lazım.

Yeniçeri işleminde işin çok zor. Çok güçlü askerler olduğu için yapmakda çok zor ve pahalı. Sadece rum bölgesinde çıkmakta. Bu bölgede neredeyse bütün binaları yapman lazım. Yaptıktan sonra çıkarsa da çok pahalı. Sana tavsiyem sadece oyunun gidişatını görmen için .BADGERBUNNY. yaz ekrana. Bütün kapalı olan asker ve üniteler açılıyor. Bunlara bak. Ünitelere bak. O zaman ne demek istediğimizi çok iyi anlarsın.

Doğru söylüyor ben de öyle yaparak adalara saldırıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.