Şimdi Ara

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
137.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan sistemime güvenebilsem yükleyeceğim ama gözüm kesmiyor tırsıyorum hocamtam benlik oyun ama elden ne gelir
  • mükemmel bir paylaşım hocam emeğine sağlık.bende bu moğol belasıyla uğraşıyordum hızır gibi yetiştin:)
  • Eline sağlık kardeş büyük emek harcamızsın.Çok işimize yarayacak bu taktikler saol...
  • çok yararlı bir çalışma olmuş saol
  • sizleride sitemize bekleriz.

http://www.totalwar-turkiye.com/
  • saldırın la
  • Hortlattım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Hortlattım...

• bende bi şey buldum ama büyük bi ordu lazım kullanmak için

eee mogol bunlar öle 2orduyla daılmıyo
  • arkadaşlar bana merchantları nasıl kullancağımı ve ülkemdeki madenleri napacammı anlatabilr misiniz daha oyuna yeni başladım da
  • Yalnız bu taktik kuzeyden geldikleri zaman geçerli.Güneyden geldiklerinde Karadeniz olmayacak orda.Bide güney için taktik olursa güzel olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Yalnız bu taktik kuzeyden geldikleri zaman geçerli.Güneyden geldiklerinde Karadeniz olmayacak orda.Bide güney için taktik olursa güzel olur...

güneyden geldiklerinde bekle saldırmadan geri çekil onlar anadolu ya dogru gelilrler sende orda büyük ordular hazırla onları tam ancioch edeessa filan o bölgelerde sıkıştır orda iyi bi galibiyet alırsan zaten orduları dağılır öylecede temizlersin

not:güçlü bi ordun olması lazım
  • Size bir soru soracağım: benim ram 256 aama mediava 512 olması gerekiyor.256 yı kaldırırmı medieval total war?(ben daha önce rome total warı,fifa 07 yi almıştım bu oyunlarda böyleydi benim ram im yetmiyordu ama oldu.sadece oyuna açar açmaz girişte yavaş oluyor yoksa savaşlarda,haritada mükemmel oluyordu(rome totalda)acaba bu oyunda böylemi olur) yardım ederseniz sevinirim!
  • Sık kullanılanlara ekledim bu topici

Hacı msn'i ekledim senin kabul et
  • Ben Medieval Total War'I aldım yükledim sonrda oyunu açtım aynen şu yazı çıktı: this program requires graphics card with pixel shader 1.1 or betterve oyun açılmadı.galiba ekran kartı demek istiyor tam anlayamadım ama bunun bir çözümü yok mu? patc falan yükleyip vb... LÜTFEN YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR!!!
  • Ekran kartının shader versiyonu yetmiyor demek istemiş , Shader versiyonunu yükseltmenin tek yolu ekran kartını değiştirmek , o kartla oyunu oynayamazsın.
  • Bilader,banada Pm atmışssın ama benim yapacağım bir şey yok ekran kartını değiştirmen gerekiyor.Benim Ark Geforce Fx5200'de bile oynuyor.Senin ki TnT2 sanırım...Hiçyoktan Fx5200'ü alsan yine oynarsın.Ama almaya gerke yok,alıcaksan adam gibi al bir tane....Yada hiç alma 3 günde bir yenisi çıkıyor zaten hangi birine yetişecen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 22 Ocak 2007; 16:06:50 >
  • Arkadaşlar Cihad nasıl ilan ediliyor?Bilgisi olan varsa yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::silent_hunter:: -- 27 Ocak 2007; 14:52:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::silent_hunter::

Arkadaşlar Cihad nasıl ilan ediliyor?Bilgisi olan varsa yardım lütfen

imamın varsa özelliklerine girince sol altta bi hilal var ona tıklayınca ilan edion...
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::silent_hunter:: -- 27 Ocak 2007; 17:22:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.