Şimdi Ara

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
137.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş anlamıyorum ben mi çok iyiyim acaba.oyunu very hard ve savaşlarda da en zor ayarada oynuyorm oyunu oyunla ilk kez tanişalı daha 2 ay oldu oyunu bu en zor ayarlarda 4 kez bitirdim moğolları defettim sınırları iskenderiye idi ve iconium onları bitirdim ve timuridsleri taa bağdatta daha tek bir kent alamadan yakaladım damascus ün oralarda meydan savaşlarında bitirdim.danimarkaydım.benim anlamadığım şu ne diye bu moğolllar için bu kadar yazıya gerek duyulmuş üstelik medium seviyede yendiğini söylüyor arkadaş.size bırakın moğolları onlardan daha zorlu olan timurları hemde en zor seviyede nasıl yeneceğinizi söyleyeyim bnim bu ikisine başlamadan önce batıda ve ortadaki tüm işim bitmişti yani tüm harita bana aitti hiçbir devlet kalmadı moğollar ve papal state den başka o yüzden tüm generalleri ve özellikle atlıları damascus sınırına yığın timurlar moğoldan daha zor 8 general peşpeşe ilerliyorlar ve tekli savaşmak zor siz de 8 -10 full yada fule yakın ordu ile oraya yığılın ve atlılar la işi bitirin yani mailed knight larla.savaş taktiğine gelince eğer tüm güçleriniz atlı ise 2 yada 3 cepheye ayırın biri soldan biri sağdan arkalarına sarkmaya cabalasın diğeri biraa beklesin 2 kuvvet arkaya sarktığında ortada bekleyen saldırı ya gecsin orta kuvvet yaklaşınca bilgisaar ona ilerleyecek o esnada arkaya sarkanları hücum ettirin sonrası tamamdır.yani diyeceğim şuki bu moğol ve timurların atlı okçuları ve özellikle timurun filleri çok tehlikeli ve bunları atlılarla ve generallerinizle defedebilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: raskolnikov5583

arkadaş anlamıyorum ben mi çok iyiyim acaba.oyunu very hard ve savaşlarda da en zor ayarada oynuyorm oyunu oyunla ilk kez tanişalı daha 2 ay oldu oyunu bu en zor ayarlarda 4 kez bitirdim moğolları defettim sınırları iskenderiye idi ve iconium onları bitirdim ve timuridsleri taa bağdatta daha tek bir kent alamadan yakaladım damascus ün oralarda meydan savaşlarında bitirdim.danimarkaydım.benim anlamadığım şu ne diye bu moğolllar için bu kadar yazıya gerek duyulmuş üstelik medium seviyede yendiğini söylüyor arkadaş.size bırakın moğolları onlardan daha zorlu olan timurları hemde en zor seviyede nasıl yeneceğinizi söyleyeyim bnim bu ikisine başlamadan önce batıda ve ortadaki tüm işim bitmişti yani tüm harita bana aitti hiçbir devlet kalmadı moğollar ve papal state den başka o yüzden tüm generalleri ve özellikle atlıları damascus sınırına yığın timurlar moğoldan daha zor 8 general peşpeşe ilerliyorlar ve tekli savaşmak zor siz de 8 -10 full yada fule yakın ordu ile oraya yığılın ve atlılar la işi bitirin yani mailed knight larla.savaş taktiğine gelince eğer tüm güçleriniz atlı ise 2 yada 3 cepheye ayırın biri soldan biri sağdan arkalarına sarkmaya cabalasın diğeri biraa beklesin 2 kuvvet arkaya sarktığında ortada bekleyen saldırı ya gecsin orta kuvvet yaklaşınca bilgisaar ona ilerleyecek o esnada arkaya sarkanları hücum ettirin sonrası tamamdır.yani diyeceğim şuki bu moğol ve timurların atlı okçuları ve özellikle timurun filleri çok tehlikeli ve bunları atlılarla ve generallerinizle defedebilirsiniz

Ilk mesajinda konuyu iyi hortlatmissin arkadasim

• quote:

Orjinalden alıntı: raskolnikov5583

arkadaş anlamıyorum ben mi çok iyiyim acaba.oyunu very hard ve savaşlarda da en zor ayarada oynuyorm oyunu oyunla ilk kez tanişalı daha 2 ay oldu oyunu bu en zor ayarlarda 4 kez bitirdim moğolları defettim sınırları iskenderiye idi ve iconium onları bitirdim ve timuridsleri taa bağdatta daha tek bir kent alamadan yakaladım damascus ün oralarda meydan savaşlarında bitirdim.danimarkaydım.benim anlamadığım şu ne diye bu moğolllar için bu kadar yazıya gerek duyulmuş üstelik medium seviyede yendiğini söylüyor arkadaş.size bırakın moğolları onlardan daha zorlu olan timurları hemde en zor seviyede nasıl yeneceğinizi söyleyeyim bnim bu ikisine başlamadan önce batıda ve ortadaki tüm işim bitmişti yani tüm harita bana aitti hiçbir devlet kalmadı moğollar ve papal state den başka o yüzden tüm generalleri ve özellikle atlıları damascus sınırına yığın timurlar moğoldan daha zor 8 general peşpeşe ilerliyorlar ve tekli savaşmak zor siz de 8 -10 full yada fule yakın ordu ile oraya yığılın ve atlılar la işi bitirin yani mailed knight larla.savaş taktiğine gelince eğer tüm güçleriniz atlı ise 2 yada 3 cepheye ayırın biri soldan biri sağdan arkalarına sarkmaya cabalasın diğeri biraa beklesin 2 kuvvet arkaya sarktığında ortada bekleyen saldırı ya gecsin orta kuvvet yaklaşınca bilgisaar ona ilerleyecek o esnada arkaya sarkanları hücum ettirin sonrası tamamdır.yani diyeceğim şuki bu moğol ve timurların atlı okçuları ve özellikle timurun filleri çok tehlikeli ve bunları atlılarla ve generallerinizle defedebilirsiniz

Zorlandığımı söyleyen kim?Yıl olmuş konu açılıp tartışalı bir şeyden haberin yok konuyu hortlatıp 2 satır cümleyle muhalefet yapıyorsun birde.Ben daha bu rehberden sonra moğolları onlarca kez very hardda yendim...Yeni bitme mtwci değiliz shogundan beri bu oyunu oynuyorum ve her mtw oyunu hakkında bu tür rehberlerim bulunmakta.Senin anlattığın normal ve basit bir meydan savaşı taktiği.Ben hem strateji haritasında hemde savaş alanında yapılacakları anlattım çok iyi hortlatmışsın yazıyı okuduğunuda sanmıyorum.Age of empires 1 de çaklı kalmış arkadaş sanırım, ya fake yada atışı kuvvetli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 1 Ekim 2007; 2:17:43 >

• fake mi ? atış kuvvetli mi? arkadaş yalan mı söyleyeceğim burda.moğollar üzerine bu kadar yazı görünce şaşırdım tepkimi dile getirdim.o kadar..
  • ya kardes cok guzel mogollara yaptıkların ellerıne saglıkta ya sen bu oynu nasıl uzatın boyle 196 tur yapmısın kac turun kaldı? ya benımde basta oleydı ama yer aldıkca kısaldı hata suan oynu bıtırdım yınede devam et oyna dedım devam edıyorum ve tamamen bıtmesı ıcınde 4 turum mu ne kaldı ama bu tura ragmen cok az yer almısn anlamadıgm sey ıse mogolar bana bagdat tarafından gırdıler akınlarının buyuk kısmını onledım bı kac komutanla arap yarım adasında ole gezınıp duruyolar.avrupada bır cok devletı sıldım kuzeyde rusların 2 kalesıde kusatma altında en gec 2 tur sonra sılcem ıngılızlerı adalarına sıkıstırdım adalarında londrayı aldm halada ustlerıne ordu gonderıyorum papanın devletı sılındı :):)mılan son kalesıne cekıldı ustune ordu gonderıyorum ama tur az kaldı yetısmeyecek buyuk ıhtımal portekızlılerden para almaktan canım sıkıldı adamların gemılerıne saldırıyorum savas ılan edıyorum en gec 2 tur ıcınde 47000 para gonderıyolar ekonomıyı duzeltmek ıstıyosanız cok guclu ordu yapın sonra anlasmaları bozun saldırın onlar ates kes ıcın sıze enaz 40000-50000 altın gonderırler kabul edın gerı saldırın :) sehır vergılerını yuksek tutun halk ısyan etmedıkce...bu arda bu oynun turkce yamasını nerden bula bılırım

buda benım son halım

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honda_accort -- 12 Aralık 2007; 18:09:24 >

• şimdi medvialı yükleyecem ha sırf moolar yüzümden bıraktıydım bırakmıolardı i*neler
  • beyler TÜRK olamıyorum yeniyimde birde benim prensler kısır haydar dümende yok :S ordunun başındakini vali yapabilirmiyim? oluyosa nasıl
  • arkadaşlar ben de şimdi bu oyunun demosu var ama en kısa zamanda alacam oyunu ama kafama takılan şey askerler sadece komutan ölünce mi yoksa başka şekilde mi?bunu önlemek için ne yapmak lazım????]
  • askerlerin kaçmasını önlemek için napmam lazım???kimse cvp yazmicak mı????

quote:

Orjinalden alıntı: matiasbey

arkadaşlar ben de şimdi bu oyunun demosu var ama en kısa zamanda alacam oyunu ama kafama takılan şey askerler sadece komutan ölünce mi yoksa başka şekilde mi?bunu önlemek için ne yapmak lazım????]
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteor4in

beyler TÜRK olamıyorum yeniyimde birde benim prensler kısır haydar dümende yok :S ordunun başındakini vali yapabilirmiyim? oluyosa nasıl

oyunda ilk olarak seçebildiğin devletlerden biriyle short yada long campaing'i bitirirsen bütün ülkeler açılır
  • Moğollar üstüme bi saldırıyo 3 full ordu birden, ben saldırmaya çalışıyorum anca 2 orduyla 8 ordum olmasına rağmen kordine edemiyorum nasıl başarıcaz bu işi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NirVaNa

Moğollar üstüme bi saldırıyo 3 full ordu birden, ben saldırmaya çalışıyorum anca 2 orduyla 8 ordum olmasına rağmen kordine edemiyorum nasıl başarıcaz bu işi?

Moğollar'a karşı okçu süvarilerden oluşan ordularla vur-kaç taktiği yaparsanız, başarılı olursunuz.
  • rtwde mısır , mtwde moğol hep gıcık bi millet olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

rtwde mısır , mtwde moğol hep gıcık bi millet olucak

Abi valla ya 2 oyunada bu 2 devlet yüzünden ara vermiştim zamanında
  • valla birader ben de bağdat üzerinden gelmeye başlar başlamaz saldırdım
    zaten ilk olarak bir orduçıktı diğerleri gelmeden onu bitirdim
    sonra çıktıkça patlattım elemanlara
    çok zor olmadı
    mercenary desteği ve musul ve bağdat tan destekler ile adamları tek şehir bile alamadan bağdat dolaylarında bitirdim.
    öneririm.
  • Beyler bu oyunu türkçe yaması yokmu
  • Beyler cahilliğimi bagıslayın ama MTW:2'de mesela savaş sonrası 30kişilik bir birliğimden 4 kişi kaldı diyelim, bu orduyu dagıtmadan tekrar full asker sayısına ulaştırabiliyor muyum acep ???
    Lütfen yardım edin, o kadar para bayılıpta az kişi kaldı diye birlikleri dagıtmak koyuyo adama valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tauron

Beyler cahilliğimi bagıslayın ama MTW:2'de mesela savaş sonrası 30kişilik bir birliğimden 4 kişi kaldı diyelim, bu orduyu dagıtmadan tekrar full asker sayısına ulaştırabiliyor muyum acep ???
    Lütfen yardım edin, o kadar para bayılıpta az kişi kaldı diye birlikleri dagıtmak koyuyo adama valla

retrain yaparak sayıları fulleyebilirsin ama yine aynı hesaba gelir eklediğin asker başına para ödersin yani.
    konuyla ilgili olarak oyunu aylarca oynadım şu diplomasi olayını bi türlü çözemedim.allianca yaptığım ülkeler savaşa girmemi bekleyip en zor zamanda sırtımdan vuruyolar.savaşı bir kere başlattın mı teklif karşıdan gelmedikçe ceasefire yapmak nerdeyse imkansız.adamın 2 şehri kalmış hepsini yıkmışım orduları başka yere kaydırmak için ceasefire diyorum üstüne şehir veriyorum para veriyorum bana mısın demiyo angut angut laflar ediyo.kısacası 20-25 turnden sonra kim var kim yok herkes düşman oluyor durduk yere saldırıyor trade falan dibe vuruyor.adam gelmiş bana saldırmış papa e-mail atıyo ateşkes yap yoksa afaroz edecem diye kafayı yememek elde değil

• eyvallah hocam, bende mogol istilası yeni basladı, 2 ordu direk bagdat'a en yakın yerden haritaya girdi ama su an "neutural" yani saldırmamayı tercih ediyorlar, benim de 4 full ordu cekebilmem için 3 tura ihtiyacım var, malum yolları yaya ve atlı olarak aşmak baya uzun sürüyo
  • Prenses tam olarak ne işe yarıyor ? Kendi adamımızı nasıl papa yapıcaz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.