Şimdi Ara

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
137.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben taktiksiz oynarım direk dalarım zaten en iyi savunma saldırıdır derler hee illa ki taktik olacak dersen atalarımızın turan taktiği boşuna durmuyo
  • merhaba arkadaşlar,
    Medieval 2 ye türklerle başladım ve 100. tur civarında olmama rağmen geirim hala çok az (mesela paramı 100 fiorins e indirdikten sonra sonraki el param 1500 fiorinsi geçmiyor) avrupada bir çok ülkeyle ticaret anlaşması yaptım ve şehirlerimde ekonomiye katkı sağlayan yapılara ağırlık verdim (liman yok vb) arkadaşlarım bir turda 50000 e kadar para geldiğini söylüyor ve beni tüm tavsiyelerine uymama rağmen fakir fukara geçiniyorum en son istanbula düzenlenen haçlı seferiylede çoğu trade partnerimi de kaybettim. paramıda çok dikkatli harcıyorum ama nafile. Yardımcı olursanız, güzel bi tavsiyede bulunursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzçbn

merhaba arkadaşlar,
    Medieval 2 ye türklerle başladım ve 100. tur civarında olmama rağmen geirim hala çok az (mesela paramı 100 fiorins e indirdikten sonra sonraki el param 1500 fiorinsi geçmiyor) avrupada bir çok ülkeyle ticaret anlaşması yaptım ve şehirlerimde ekonomiye katkı sağlayan yapılara ağırlık verdim (liman yok vb) arkadaşlarım bir turda 50000 e kadar para geldiğini söylüyor ve beni tüm tavsiyelerine uymama rağmen fakir fukara geçiniyorum en son istanbula düzenlenen haçlı seferiylede çoğu trade partnerimi de kaybettim. paramıda çok dikkatli harcıyorum ama nafile. Yardımcı olursanız, güzel bi tavsiyede bulunursanız sevinirim

Gereksiz askerleri terhis et zor durumda kalırsan yeniden basarsın bi askeri ünitenin 3 yıllık masrafı yapım parası ile aynı

• peki bu family mamberlerin özel askerlerini alınca normal askerlerle arasında gider olarak çok fark varmı
  • Her ne kadar bu taktikler varsa herkesin taktiği kendine göredir bence
  • quote:

peki bu family mamberlerin özel askerlerini alınca normal askerlerle arasında gider olarak çok fark varmı

Hocam oyunu oynayalı epey olduğu için ne dediğinizi tam anlayamadım malesef :/
  • yani generalin üstüne çift tıklayınca onun penceresi açılıyo ve oradan asker alıyosunuz ya onu diyorum.
  • quote:

peki bu family mamberlerin özel askerlerini alınca normal askerlerle arasında gider olarak çok fark varmı

Şimdi hangi birimin ne kadar gideri vardı hatırlamak zor. Ama onlara sağ tıklarsan giderleri yazar, oradan bakıp karşılaştırma yapabilirsin.
  • arkadaşlar bazı ordularda 2 slot fazla asker oluyo bunu bizde yapabiliyomuyuz oluyosa nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjknefret

Ya beyler bu prenseslerin charm'ı nasıl arttırılacak ya? Benim bütün devletler ile trade rights anlaşmam var zaten, acaba her turn 100 florin versem artar mı ki?

diplomasi yaptırarak arttırırsın
    eğer bi generalden de evlilik teklifine ret yerse düşer
    dikkat etmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

prenseslerle evlendirmek için diplomasi menüsünde marry princes faction heir gibi bişe var kalbul edilirse evlenirler

merchant içinse yanına 1 spy 1 assasing koy gerisi malum

süpersin dostum
    ama bunu kendi merchant'ını geliştirerek de yapabilirsin
    yeteneği ne kadar artarsa adamı işinden o kadar kolay edersin
    ülkenin sakin ama gelir getiren bi yerinde geliştir biraz adamını sonra sal üzerlerine
    her alanda taarruz

• quote:

yani generalin üstüne çift tıklayınca onun penceresi açılıyo ve oradan asker alıyosunuz ya onu diyorum.

Paralı askerlerden bahsediyorsun. Paralı askerleri almak kısa vadede iyidir. Kaliteli birimler vardır aralarında. Ama uzun vadede kaleden üretilemediği için ölenlerin yerine takviye yapamadığın için sayıları azalınca boşa slot kaplarlar. Geri çekilmelerde veya ani saldırılarda çok işe yarar ama.
  •  Medieval Total War:2 Strateji Rehberi!

ibreet
  • Beyler oyunda başkent nasıl seçiyoruz? Konya yerine İstanbul'un başkent olmasını istiyorum. Ayrıca yukarıda bir arkadaş amerika kıtasına gittiğini söylemiş. Aslı astarı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 16 Şubat 2012; 23:40:16 >
  • benim taktik belli,orduyu 2 kola ayır,kenarlardan sıkıştır.adamlar tosta dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Beyler oyunda başkent nasıl seçiyoruz? Konya yerine İstanbul'un başkent olmasını istiyorum. Ayrıca yukarıda bir arkadaş amerika kıtasına gittiğini söylemiş. Aslı astarı nedir?

Oyunda belli bir turnden sonra geliştirmeler sayesinde amerika kıtası keşfi mümkün.Aşağıdaki videodan nasıl yapıldığına dair detaylı olarak izleyebilirsin.

• Sağol. Nokia 6300 ile nete giriyorum. Eve gidince izleyeceğim. :)
  • Müthişsin admin ellerine sağlık valla on numara taktikler
  • güzell
  • Konuyu hortlatalım.
    sanırım medieval 2 de deniz savaşı yok ?
    napolyon total war da varmı deniz savaşı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.