Şimdi Ara

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
137.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: feanor1992

şimdi benimde aklıma bir soru takıldı.oyundaki trade rights kapitülasyon anlamına mı geliyor yoksa karşılık ticaret hakkı mı

karşılıklı ticaret hakkı. trade income'ı arttırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \*\ TaGoKo /*/ -- 10 Haziran 2009; 14:45:06 >
  • Tüh ya adam banlanmış pm atcakdım tamda..
  • Arkadaşlar ülkemizde isyan çıkmaması için neler yapmamız gerekir İstanbul'da öyle isyanlar çıkıyor ki bastıramıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZIBIDY

Arkadaşlar ülkemizde isyan çıkmaması için neler yapmamız gerekir İstanbul'da öyle isyanlar çıkıyor ki bastıramıyorum

hangi ülkesin eğer başkent uzaksa başkenti değiş yada vergi oranını biraz düşürebiilirsin yada belirli binalar var onları ınşa edebilirsin hemen istanbulun yanıbaşında düşman toprakları varsa halk ondan husursuz olabilir oraları aldığın zaman düzelir.hiç olmadı tüm askerleri çıkar dışarı vergi en yüksek yap sivil isyan çıksın sonra kuşat ve halkı kılıçtan geçir bakalım bidaha ses çıkaracaklarmı

• Geldikleri Gibi Gittiler...
    Agwe arkadaşımız banlanmış eğer yukarlarda biryerde bizim yazılarımızı okuyorsa biz başardık dostum...

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi!
  • 1200 ün başlarında moğollar geliyor diye yazı çıktı sene 1300 oldu gelen giden yok bekliyorum moğol timur kimse yok canım sıkıldı beklemekten.haritanın sağını tamamen aldım araplardan ruslardan rebelslerden feci asker yığdım komutan yığdım ama gelen giden yok nedendir acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZIBIDY

Geldikleri Gibi Gittiler...
    Agwe arkadaşımız banlanmış eğer yukarlarda biryerde bizim yazılarımızı okuyorsa biz başardık dostum...

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi!

Yuh o para ne hile mi yaptın?
  • yaw beyler benim bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.. oyunda ingiltere ya da iskoçyayı aldığımda savaşmış olan birliklerimi kalede tekrar eğiterek fulleyebiliyoken türklerde bunu yapamıyorum?? acaba bu bi sorun mu yoksa türklerde kaybolan birlikler gidiyomu?
  • yaa iyi oyun güzel oyun savaş falan iyi güzel ben strateji ticaret için aldım iyidir dedim ama en kötüsü çıktı oyunda yapay zeka çok kötü bir yama ile düzeltirlerse çok iyi olucak büttün ülkeleride yak yok ett olmuyor bir kaç ülkeylede dost ticaret yapmak lazım
  • Oyunda bir problem olmaya başladı son zamanlarda önceden yoktu. Soylular konseyi kiev'i al dedi aldım ama başarı vermedi başka bir devlet ele geçirdi dedi. Macaristan'a elçi gönder dedi gönderdim başaramadın dedi. Yaptıklarımı başarı olarak göstermiyor. Nedir sebebi. Ne yapabilirim? Oyunu türkçe yama ile oynuyorum.
  • Konuyu tekrar hortlatıyorum ama sinir krizi geçireceğim görevleri hala yapmış kabul etmiyor bir yardım edin lütfen
  • Hiç başıma gelmedi valla ama türkçe yamayla ilgisi olabilir belki. Gerçi ne ilgisi olur bilmiyorum ama ikimizin oyunları arasındaki tek fark o yama.
  • Bİrde yamasız oynamayı deneyeceğim bakalım savelaeri atıp problem yamadadır umarım.
  • Bu verilen görevlerin bi kısmını yerine getirmezsem ne oluyor ?
  • Sadece para fln kazancın düşer görevlerde verilen hediyeleri alamazsın bence yapma sahsen hiç takmam :)
  • Tamam ozaman sorun yok:) Oyunu bitirememe gibi bir sorun yoksa yapmaya gerek yok:)
  • Para veya asker hediye ettiği için eğer ihtiyacın varsa görevleri yapman işe yarayabilir.
  • bu oyunun uzmanı oldum artık 3 yıldır sürekli oynuyorum.:D moğolların 4 full ordusunu tek ordum ile yendim ve ordumun yarısından fazlası hala sağdı:D timurları mı ezmedim.tüm devletlerle tüm bölgeri mi almadım.moğolları egemenliğime bile aldım:D 1.000.000 florinin üzerinde param oldu.sicilya ile (türk,bizans ,mısır gibi bir birleriyle sürekli savaşan devletleri bile uzun süre egemeliğim altına aldım)amerikaya ispanyol gemileri ile asker çıkardım.bu oyunda tek yapamadığım şey müttefikten yardım rica etmek. onlar benden çok istedi ama ben bir türlü beceremedim.
  • Moğolların şehri nerede ya ordularını gönderdim yıkıldı moğollar dedi ama gelmeye devam ediyorlar.
  • Moğollar 3 parti halinde geliyorlar. İlkini yıksan da 2. ve 3.yü de sonradan yıkmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \*\ TaGoKo /*/ -- 26 Şubat 2010; 18:24:05 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.