Şimdi Ara

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
137.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yeni başladım. Geç keşfettiğim bir oyun.

1.03 patch ve türkçe yaması ile oynuyorum. Fakat oyunda bir gariplik var. Mesela sizin bu bahsettiğiniz moğollar yok. Hadi onu geçtim. şehirleri bir süre geliştirdikten sonra asker çıkaramıyorum. Sadece rahip, suikastçı falan çıkıyor. Ben türkçe yama oyunu bozdu diye düşünüyorum. Veya şehirlerde önüne gelen tüm binaları falan yapıyorum ondanmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Oyuna yeni başladım. Geç keşfettiğim bir oyun.

1.03 patch ve türkçe yaması ile oynuyorum. Fakat oyunda bir gariplik var. Mesela sizin bu bahsettiğiniz moğollar yok. Hadi onu geçtim. şehirleri bir süre geliştirdikten sonra asker çıkaramıyorum. Sadece rahip, suikastçı falan çıkıyor. Ben türkçe yama oyunu bozdu diye düşünüyorum. Veya şehirlerde önüne gelen tüm binaları falan yapıyorum ondanmı acaba?

üstüste çok fazla asker çıkarırsanız şehirde asker kalmaz. yani her turda yeni asker gelmez.

moğollar hemen gelmiyor. gelmeleri için belirli bir tur geçmiş olman lazım.

önüne gelen binayı değil de şehrin konumuna göre geliştirmek lazım. iç tarafta kalan korunaklı bölgeleri şehir yapıp daha çok gelir elde etmek, denize kıyısı olan korunaklı bölgeleri şehir yapıp limanı geliştirmek, uç bölgelerdeki kaleleri defansif anlamda geliştirirken arkasında kalan kaleleri askeri yönden güçlendirerek daha fazla asker çıkarma hakkına sahip olmak iyi stratejilerdir.

bu arada aldığın her şehri kontrol etmeye çalışma. mesela türklerle avrupada en fazla viyanaya kadar toprak kazan. gerisini alsan da yağmala katlet ve yık. ben bu şekilde 2 milyon küsür altın elde etmiştim. bütün şehirlere bina yapmak, imam yetiştirmek çok zor iş. gelirleri giderlerini karşılamıyor çoğu zaman oyun anlamsız uzuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Hocam bu rome total warın dewamımı yoksa ona çok benziyo

rome total war milattan önce geçiyor bu oyun ortaçağda geçiyor
  • Moğolları vur kaç taktiğiyle yıktım.

Direk 4 geçide sipahi okçuları yığdım sıkışıp kaldılar oracıkta. Onlar saldırmıyodu niyeyse 12 tane tam yıldızlı orduları vardı.Atlı okçularla üstlerine doru gidiyorum sonra bi anda geri çekiliyorum onların generalleri direk peşime düşüyolar tenhada kıstırıp öldürüyorum birkaç tane daha atlı aldıktan sonra beyaz bayrak çekip uzaklaşıyorum böyle böyle geçitlerde telef ettim onları normal moddda.

Tam moğollardan kurtuldum bizansla uraşabilirim derken timurlar çıktı geldi. Bunlar iyice ruh hastasıymış filin üstünde top ne arıyor moğollardaki taktiği yapıyım dedim yok işlemiyo filler taş gibi ayakta Erivanı almak üzereler 5 tane ordu erivanın çevresinde erivanda full yeniçeri ve 4 tane de okçu var alırlarsa mahvolurum ne yapıcamı şaşırdım bütün ülkeler düşman olmuş )hele o mısır yokmu arkamdan vurup duruyo )kimseden yardımda isteyemiyorum.

• Zamanında moğollara karşı bir bağdat savunması yapmıştım, full saracen militia vardı kalede bir de traininge tabi tuttum rütbeleri coştu moğollar da atlı olduklarından feci zarar görmüşlerdi 3 kere kuşatmış alamamışlardı sonunda yukardan ordu getirip işlerini bitirmiştim.
  • Arkadaşlar medieval hakkında bilmediğiniz, sormak istediğiniz, ya da kafanızın karıştığı bi yer varsa bana sorabilirsiniz.Yardım etmekten mutluluk duyarım...
  • enes210_210@hotmail.com bu da msn adresim burdan da sorabilirsiniz...
  • off hemen kurmam gerek
  • lan ne janissartisi turk archers yeter atalarımız at ustunde yasamıs nie yeniceri yaw alayına atlı
  • Tam Moğolları alt ettik iyi rahatız dedik bu kez de Timurlar geldi iyi mi... Ne yapcam şimdi ben strese girdim valla
  • merhaba arkadaşlar bende oyunun cd sini aldım, oyunu pc me kurmak istediğim'de 5 dk sonra kurulum durup bi hata çıkıyor o hataya yeniden dene desemde veya yoksay hiç bir etki yapmıyor oldugu yerde kalıyor ilerlemiyor.. resim ekledim lütfen bir bakın neymiş bu sorun yardım..

http://img356.yukle.tc/image.php?id=8219medieval_hata.JPG
  • cCcQapi kulu heavy cavcCc bu da inci den tavsiye mogol atlarini bile devirir.
  • Arkadaşlar 2 sorum var?
    1-Yabancı ülke prensesleri ile benim adamlarımın evlenmesi için ne yapmalıyım. Yanına gönderiyorum. Ama evlilik önerisi v.s. çıkmıyor.
    2- Yabancı ülke sınırına yakın ticaret yapan merchantlarım bir süre sonra diğer merchantlar tarafından iflas ettirilip yok ediliyor. Bunu engellemek için ne yapabilirim?
  • prenseslerle evlendirmek için diplomasi menüsünde marry princes faction heir gibi bişe var kalbul edilirse evlenirler

merchant içinse yanına 1 spy 1 assasing koy gerisi malum
  • Ben ss alamadım bi turlu yardım edebilcek var mı? Print Screen tusuna bastıgımda masaustu'nun resmini alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 18 Nisan 2011; 15:30:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Ben ss alamadım bi turlu yardım edebilcek var mı? Print Screen tusuna bastıgımda masaustu'nun resmini alıyor.

fraps yada xfire ilede ss alabilirsin.
  • İstanbulun alınması için kolay yol
    Lider ve varis aynı anda öldüğü için Bizans yıkılıyor
    Beş turda bizansı yıkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkardes -- 7 Temmuz 2011; 12:45:57 >
  • moğol modda oynuyorum,dünyada 2 süper güç oluştu timurlar ve moğollar yani ben.kafa kafaya mücadele oluyor
  • Ya beyler bu prenseslerin charm'ı nasıl arttırılacak ya? Benim bütün devletler ile trade rights anlaşmam var zaten, acaba her turn 100 florin versem artar mı ki?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.