Şimdi Ara

MEDIEVIL Remake - 25 Ekim 2019 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
6.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel haber ama spyro gibi bütün oyunları koysa daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps1'de bunu çocukluk arkadaşım oynardı (Evlendi, halen daha görüşür, konuşuruz.) Oyuna hastaydı, oyun beni de sarmıştı ama ben doğru düzgün oynayamamıştım. Yenilenmiş grafiklerle bir daha gelmesi çok iyi oldu. Geldiği gibi çökebilirim bu oyuna. CTR'den sonra öğrendiğim beni mutlu eden 2. haber. Bir de Crash Bash Remake gelse tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Ocak 2019; 11:36:55 >
  • Çıkış tarihi belli değil mi daha?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Çıkış tarihi belli değil mi daha?
    25 Ekim 2019 olarak açıklandı biraz önce
  • MediEvil | Hikaye Fragmanı | PS4

• Şahane olmuş, şahane...
  • Türkçe olur heralde

• Çok iyi olmuş... Çıkış tarihi daha yakın olsaydı keşke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muazzam olmuş arkadaşlar. Çıkış fiyatı ne kadar olur tahmini ?

• Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
    Store fiyatı: Standart Sürüm: 189,00TL / Deluxe Sürüm: 249,00TL

• Medievil Fragmanı izledim, beni o kadar heyecanlandırmadı. Herşey zamanında güzeldi bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kutulu da geliyor

şimdi sıra collector's edition'da

hadi göreyim sizi

MEDIEVIL Remake - 25 Ekim 2019https://blog.us.playstation.com/2019/05/09/medievil-is-unearthed-october-25-2019/

• Çok zayıf görünüyor. Bir kere fps oranları yerlerde dollanıyor çıkışına bakmak lazım. Oynanış ise 3 nesil öncesinden kalmış. Grafikleri güncelleyip gerisi koyvermişler anlaşılan. Remake yaptık diye şunu göstermeleri üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 10 Mayıs 2019; 10:56:35 >
  • Fiyat normal.

• Zamanında PS1 ile demosunu oynayıp tamamını bitiremedigim bir oyun olmustu bu tür platform oyunlarını sevdigim icin keyifli gelmisti bana. Yeniden remastered şeklinde PS4'e çıkması çok iyi oldu hemde dolar kuruna göre 189 liradan satışa çıkması hem şaşırttı hem de sevindirdi. Yalnız yeni cıkan trailer'da FPS düsüklügü gözüme carptı eger çıktıktan sonra düzeltilmezse can sıkar. Spyro ve Crash serileride yeniden PS4'e çıktı ama onlar yağ gibi akıyordu oynarken.
    CTR ve Medievil bu yılın sürpriz oyunlarından kesinlikle oynarken pisman etmez. Geriye Sly Cooper serisi ve Jak&Daxter oyunlarının yenilenmis versiyonlarının çıkması kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 10 Mayıs 2019; 19:4:6 >
  • Collectors gelmez herhalde hocam direk dijital önsipariş geçelim yada gelirmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtgcmn

Zamanında PS1 ile demosunu oynayıp tamamını bitiremedigim bir oyun olmustu bu tür platform oyunlarını sevdigim icin keyifli gelmisti bana. Yeniden remastered şeklinde PS4'e çıkması çok iyi oldu hemde dolar kuruna göre 189 liradan satışa çıkması hem şaşırttı hem de sevindirdi. Yalnız yeni cıkan trailer'da FPS düsüklügü gözüme carptı eger çıktıktan sonra düzeltilmezse can sıkar. Spyro ve Crash serileride yeniden PS4'e çıktı ama onlar yağ gibi akıyordu oynarken.
    CTR ve Medievil bu yılın sürpriz oyunlarından kesinlikle oynarken pisman etmez. Geriye Sly Cooper serisi ve Jak&Daxter oyunlarının yenilenmis versiyonlarının çıkması kaldı
    Sly Cooper Thiovus racconus ve Jak&Daxter ilk oyunu gelse yeter. jax in 2. ve 3. oyunu yerlerdeydi.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Sly Cooper icin net birsey söyleyemem ama bende aksine Jak And Daxter'ın en çok 3.oyununu begenmistim hem hikaye anlamında hem oyundaki yenilikler anlamında hemde oynanabilirlik anlamında en tatmin edici oyunuydu. En zoruda 2. oyundu cok fazla düsman vardı ve fazla karısıktı. 1.oyun daha bir amatör kalıyor yanlarında icerik anlamında yetersiz gibiydi sanki. Daha gecen aylarda PS4'te serinin 3 oyunun ve Jak X oyununun portlanmıs halini oynadım düsüncem degismedi ama gercekten portlu haliyle bile günümüzde cıkan bircok oyundan daha keyifliydi bundan eminim

• Çocukluğumun oyunu ön siparişi basacam kesin

• Kapak harika olmuş ya.
    MEDIEVIL Remake - 25 Ekim 2019

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.