Şimdi Ara

MEDIEVIL Remake - 25 Ekim 2019 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
6.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun "Remake" remastered değil! Başlığı düzeltin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 27 Ekim 2019; 16:25:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziromen

Herkes indirim bekliyor heralde hiç yorum yok
    Demoyu oynadım da hiç sarmıyor, ya biz büyüdük veya herşey zamanında güzel.

Şu oyunu ps1 de orjinal kutulu kitapçıklı alıp bitirmiştik 2 arkadaş. Şu an hiç çekmedi beni demo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında arkadaş bu oyunlardan birini oynuyordu PS1'de epey sevmişti. Ama oyunda ya bug vardı ya da geçemedeki veya CD'de sorun mı vardı bilmiyorum öyle yarım kalmıştı. O zamanlar sevmiştik ama yarıda kalmıştı bu macera. Şimdi diyorum standart sürümü alıp oynasam mı n'apsam. Emin de değilim, değer mi diye. Oyunun exc ve Türkçe altyazılı olması ilgimi çekiyor. Ama oynanışını sever miyim bilmiyorum.
  • Almaya değmez gibi çok iyi indirim olmadıkça. 6-8 saatte bitiyormuş. Ve tabii 90’larda sorun olmasa da, bu yıllarda göze batan sorunlar var.

• Oyunun şu an ilk iki boss'unu geçtim yavaş yavaş ilerlemeye başladım oyunda söyleyebilecegim tek şey ne yapın edin ama bu oyunu kesinlikle oynayın muazzam olmuş remake hali. Demodaki ara ara ortaya çıkan fps düşüklügünü ve kontrollerin hantal olması gibi eksiklikleride gidermişler gördüğüm kadarıyla. Çok akıcı ve bir o kadarda zor sayılabilecek bir gameplaye sahip oyun. Normal oyun süresi 6 saat gibi duruyor ama en az bir 10 saat falan götürür çünkü çok fazla özellik ve çeşitlilik var oyunda. Sıkılmadan oynayabileceğiniz eglenceli ps exclusive türkçe altyazılı platform oyunu daha ne olsun yahu. Zaten metacritic kullanıcı notu 84 şuan için oldukça iyi denilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 29 Ekim 2019; 0:50:36 >
  • @mrtgcmn @Football Always

Hocam sizler demoyu nasıl oynadınız? Ben PS Store'da göremedim demo filan. Yoksa demo kaldırıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

@mrtgcmn @Football Always

Hocam sizler demoyu nasıl oynadınız? Ben PS Store'da göremedim demo filan. Yoksa demo kaldırıldı mı?
    Baktım ben de demoyu göremedim şu an, ama demo oynanışı buraya koyalım;

Stur Miklagaardyoutube
    MediEvil | 2019 | Demo | Türkçe Altyazılı | Yorumlu
    https://www.youtube.com/watch?v=t9bWQkgWAn0&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun çıkmadan önce demosunu oynamıştım. Eger store'da gözükmüyorsa geçici süreli bir demo olabilir. Oyun çıkınca kaldırılmıstır muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Almaya değmez gibi çok iyi indirim olmadıkça. 6-8 saatte bitiyormuş. Ve tabii 90’larda sorun olmasa da, bu yıllarda göze batan sorunlar var.
    6saatte bitmesi icin oyunu defalarca oynayip ezberlemiş lazim hocam. ben platinliyecem oyunu 20 saate yakin oynadim sonu gelmedi henüz.

süreli demoydu hocam oyun çıkınca kalkti heralde

• mrtgcmn kullanıcısına yanıt
    Hocam kontroller ps1 deki veya vitada ki gibi mi 2. Analogla kamera degisiyor mu

• Hllszn kullanıcısına yanıt
    Hocam kontrolleri klasik ve modern olarak 2 farklı şekilde ayırmışlar. PS1 zamanındaki gibi de oynanabilir. Ters kamera açısı gibi özelliklerde var

• o kadar grafik geliştirilmiş,oynanış geliştirilmiş fakat ps1 de bu oyunu oynadığım zamanki tadı alamıyorum.Herhalde çocuk olduğumuz için hayal dünyamız daha genişti,oyunun içine giriyorduk o yüzden.Yoksa tabi ki eski versiyonundan daha iyi

Spyro,crash'de de böyle olmuştu.Hatta crash i sırf çocukken çok seviyordum diye kutulu aldım , 1 saat oynayıp bıraktım sildim ps den.Öyle duruyor kutusu evde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 29 Ekim 2019; 21:54:51 >
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Spyro'yu bilmiyorum da hangi Crash'tan bahsediyorsunuz Crash Bandicoot mu Crash Team Racing Nitro Fueled mı? CTRFN konusunda maalesef size katılıyorum. Tabi ben yine epey oynadım ve oynuyorum da ama nedense çok çabuk sıktı ve sıkıyor da. Onca yeniliğe, onca geliştirmeye, karaktere rağmen sıkıyor. Şu an CTRFN konusu kuş uçmaz kervan geçmez bir bölüme dönüşmüş.

Neyse konuya gelirsek ben şunu merak ediyorum. Medievil Remake sadece 1. oyunu remake'i mi yoksa 2. oyun da remake'e dahil mi? Dahilse çok iyi ama dahil değil galiba. Neden sordum. Çünkü Spyro'yu 3'leme yaptılar, Crash Bandicoot serisini üçleme olarak yaptılar. Crash Team Racing'de ise CTR ile birlikte Crash Nitro Kart karakterlerini, pistlerini, savaş arenalarını koydular hatta Crash Tag Team Racing'den karakter ve araçları da koydular, hatta ek pistler de geldi ve Grand Prix'lerle gelmeye de devam ediyor. Yani bu yüzden Medievil'ın durumunu merak ettim.

Edit:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Ekim 2019; 10:24:49 >

Crash bandicoot üçlemesinden bahsediyorum.

Medievil ın sadece 1.oyunu var, bu yüzden fiyatı düşmedikçe almayacağım. 2.oyun da olsaydı banko alırdım.

• yigit1044 kullanıcısına yanıt
    O zaman 190 TL değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Spyro'yu bilmiyorum da hangi Crash'tan bahsediyorsunuz Crash Bandicoot mu Crash Team Racing Nitro Fueled mı? CTRFN konusunda maalesef size katılıyorum. Tabi ben yine epey oynadım ve oynuyorum da ama nedense çok çabuk sıktı ve sıkıyor da. Onca yeniliğe, onca geliştirmeye, karaktere rağmen sıkıyor. Şu an CTRFN konusu kuş uçmaz kervan geçmez bir bölüme dönüşmüş.

Neyse konuya gelirsek ben şunu merak ediyorum. Medievil Remake sadece 1. oyunu remake'i mi yoksa 2. oyun da remake'e dahil mi? Dahilse çok iyi ama dahil değil galiba. Neden sordum. Çünkü Spyro'yu 3'leme yaptılar, Crash Bandicoot serisini üçleme olarak yaptılar. Crash Team Racing'de ise CTR ile birlikte Crash Nitro Kart karakterlerini, pistlerini, savaş arenalarını koydular hatta Crash Tag Team Racing'den karakter ve araçları da koydular, hatta ek pistler de geldi ve Grand Prix'lerle gelmeye de devam ediyor. Yani bu yüzden Medievil'ın durumunu merak ettim.

Edit:imlâ
    Tek oyun maalesef. Keşke 250 olsaydı da fiyatı 3 oyun olsaydı içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtgcmn

Oyunun şu an ilk iki boss'unu geçtim yavaş yavaş ilerlemeye başladım oyunda söyleyebilecegim tek şey ne yapın edin ama bu oyunu kesinlikle oynayın muazzam olmuş remake hali. Demodaki ara ara ortaya çıkan fps düşüklügünü ve kontrollerin hantal olması gibi eksiklikleride gidermişler gördüğüm kadarıyla. Çok akıcı ve bir o kadarda zor sayılabilecek bir gameplaye sahip oyun. Normal oyun süresi 6 saat gibi duruyor ama en az bir 10 saat falan götürür çünkü çok fazla özellik ve çeşitlilik var oyunda. Sıkılmadan oynayabileceğiniz eglenceli ps exclusive türkçe altyazılı platform oyunu daha ne olsun yahu. Zaten metacritic kullanıcı notu 84 şuan için oldukça iyi denilebilir
    Ağzın armut yesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda platinledim harika oyundu 20 saati geçti sanirim platinlem. Oyuna 6 saat diyenler oynayinca anlicaklar en az 10-12 saat olduğunu :) pri hakkı güzel fiyata satiyorum düşünen olursa pm atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

Crash bandicoot üçlemesinden bahsediyorum.

Medievil ın sadece 1.oyunu var, bu yüzden fiyatı düşmedikçe almayacağım. 2.oyun da olsaydı banko alırdım.
    İndirimler gelmiş. Oyunun standart sürümü 84 TL şu an diğeri de 134 müydü neydi. 10 Aralık'ta bitiyormuş indirim. Bu kadar kısa sürede bu kadar sağlam indirim gelmesi iyi oldu bence kaçırmamakta fayda var.

@OnLiNe MaNaGeR
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.