Şimdi Ara

MEDIEVIL Remake - 25 Ekim 2019 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
6.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demoyu şimdi oynayıp bitirdim. 45 dakika sürdü. Ilk izlenimlerime göre grafikler,sesler, oyun içi renkler ve atmosfer oldukça iyi yapılmış. Türkçe altyazı desteğinin olmasıda hikayeyi takip edebilmek ve karakterleri tanıyabilmek için faydalı olmuş. Oyunun dili çok eglenceli bu arada.

Standart PS4'de oynadıgım için mi bilmiyorum ama cutscene'lerde kısmen olmak üzere oyun içi düşmanlarla yapılan toplu çatışmalarda FPS düşüklügü sonucu takılmalar olabildiğini gördüm. Ayrıca oyun içi kontroller ve kamera açıları biraz hızlı ve hassas gibi geldi bana. Oyun cıktıgında düzeltilebilirse eger çok daha keyifli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 26 Eylül 2019; 21:5:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 yilinda ps1 de demoyu sabahlara kadar oynayip sonra oyunu satin almistim. Ama biryerinde takilip birakmistim. Dun yine demoyu indirdim bu gun oynuycam. Cok heyecanliyim.
    Yalniz dikkatimi ceken fragmanlarda gordumde sanki bu medi evil in ikinci oyun gibi geldi bana . Yaniliyormuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 29 Eylül 2019; 8:14:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

98 yilinda ps1 de demoyu sabahlara kadar oynayip sonra oyunu satin almistim. Ama biryerinde takilip birakmistim. Dun yine demoyu indirdim bu gun oynuycam. Cok heyecanliyim.
    Yalniz dikkatimi ceken fragmanlarda gordumde sanki bu medi evil in ikinci oyun gibi geldi bana . Yaniliyormuyum.
    Yanılıyorsun. Ilk oyunu bu. Hatta psp'ye de hafif cilalanmış olarak ilk oyunu yapıldı. 2. Oyuna bence yountube uzerinden falan bir göz gezdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PS1 klasiklerinden Crash Bandicoot, Spyro ve MediEvil özenle cilalanmış halde günümüze ulaştı. Artık sağlam devam oyunları bekliyorum bu seriler için. Aynı geliştiricilerden çıkmayacak olsa da belki tatmin edici oyunlar üretilebilir. Göreceğiz.
  • ön sipariş geçtim sec hak istiyen olursa pm atabilir..

• deluxe edition önsipariş geçtim

koskoca 2019 yılında 9 aydır 1 tane iyi oyun çıkmadı

şunu oynanayalım bari
  • Bunu ps1 de oynadim bisey anlamadim dogal olarak ingilizce yoktu turkce dil destegi gelmesi guzel olmus

• Ps1 cdsimi bu

• MediEvil – 1998 vs. 2019 Gameplay Comparison | PlayStation Underground

• ulan ps1 de ne grafiklerle oynamışız oyunları be

çocuk olduğumuz için hiç göze batmıyordu valla.

Şimdi bakıyorum da her şey piksel piksel
  • Demo güzeldi birde türkçe yapmışlar. Mutlaka oynanması gereken oyunlar arasına girdi bu oyunda.
  • İndirime girdiği vakit alıp oynanır mis gibi.
  • Demo cabuk bitti yaw

• Zamanında oynadığım bir oyun ama Meidevil ismini duyunca hatırlayamadım. Herkes Medievil Medievil diyince bir bakayım dedim. Videoları izleyince hatırladım. Oyunu hatırladım şu an Sanırım oyunda bir yerde takılıp bırakmıştım ama nerede olduğunu hatırlamıyorum. Belki remastered'ı alıp bu sefer bitirebilirim.
  • MediEvil on PS4! Exclusive New Gameplay - Scarecrow Fields

• İlk indirimde alıp eski günleri yad edicem inşallah.

• oyun inmeye başladi 38gb

• İlk gün güncellemesi 15 GB

MediEvil File Size Revealed For PS4, Has a 15 GB Day One Update
    https://twistedvoxel.com/medievil-file-size-day-one-update/
  • efsaneye son 2 dakika
  • Herkes indirim bekliyor heralde hiç yorum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.