arkadaşlar 2 yıl önce aldığım medion marka pc garantinin son günü bozuldu.o günde bayramdı.bimeksi aradım biz karışmayız ithalatçı firmayı arayın dedi neyse uzatmayım onlarda yok arkadaş napalım kısmet dedi bende pc götürmez olasıca olduğum bi tamirciye götürdüm.bana çipseti değişmesi gerektiğini söledi 220 tl olur dedi bak dedim ne dersin eskisi gibi olurmu dedim yoksa yeni makina alayım dedim.yok olur dedi.yaptı 2 ay sonra aynı hatayı verdi.götürdüm taktığım cihaz gevşemiş dedi velhasıl gene uzatmayım yoksa basacam küfürü artık 10uncu götürmemde yapıldığı gün bozuluyo.her gittiğimdede yeni bir teknik denedik deyip üfürüyo.şi,mdi ankarada bi firma buldum netten.130 liraya garantili yaparıs diyolar.şimdi kargo fiyatı var 220 adama kaptırdık en az 170 de buraya gider.şimdi bu adam çipseti değiştimi onuda bilmiyom..üffffffff sizden sadece öneri istiyorum şimdiden saolun........
pc yi hurdaya ayır daha fazla para kaptırma.Çünkü sürekli aynı arızayı verecek.anakartı değiştirmedikten sonra ne yapsan boş
Bu urunun marka modeli yok mu? medion buyuk ihtimal oem dedigimiz urunlerden. belki tamir olabilir. tamir edilipte 3 yil sorunsuz calisan makinelerde biliyorum bu isin ehli olan servisler vardir elbet. Benim bildigim chipset konusunda 1 numara cizgi elektronik. malesef ki onlarda kendi urunleri disinda hic birseye bakmiyorlar. Ha kolay birseydir yaptir gec 130 a degsin. ama ayni hatayi tekrarlayacak(guney koprusu gibi) yenisini alman daha iyidir.
özcelikler çok teşekkür ederim arkadaşlar yorum yaptığınız için medion akoya 96684 modeli.ayrıca mauspad yeride çalışmıyo benimde iştahım kaçtı valla galiba yenisini alacam....
+++++++++++
evet başka önerisi olan varmı güney köprinünü bozulup bozulmadığını ben anlayabilirmiyim yada adam hakkat çipseti değişti mi bilinirmi acaba???