Şimdi Ara

MEDİPOL DİŞ HEKİMLİĞİ YAZMAK, BİLGİ ALMAK İSTEYENLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
5
Favori
21.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DR.house 1995

+1 bunu bende merak ediorm

hakkın var zaten.ama bu umutlarla gelmen yanlış olur çünkü o işler kolay olmuyor.benim demek istedigim aman 1 yıl para öderim 2. yıl devlete geçerim falan bunu diyerek gelmeni tavsiye etmem
  • dr.thy34 D kullanıcısına yanıt
    evet evet hatrladm. kardeşim yine hüsrana uğradım. 21k geldi obp yüznden aslnda 18kydı. yapacak bişey yok ama hiç böyle beklemiodm. asıl darbeyi ben yedim. en kötü 13k bekliodm ama fazladan yanlşlarm çıktı. 2 gündür üzüntüden harap oldum. ailem özel yaz dior. 28k da yeniyüzyıl %25 burslu tıp var. %50 diş hekmliği var medipolde sıralaması 26k. 19k lık devlet dişleride yazıcam, her ne kadr istemesem de sonlara açıkta kalmamak için ftr yazıcam. hiç böyle beklemiodm. yazık oldu 4 yılıma
  • ilk5bin İ kullanıcısına yanıt
    haklısın.
  • DR.house 1995 kullanıcısına yanıt
    vallahi bende beklemiyordum demek ki ekstradan yanlışlar çıktı yoksa o sıralamanın gelmesi imkansızdı
    acı çekiyorm ama geçicek napalım. özelleri yazıcaz artk 26klık 28klık yerleri. keşke kötüyüde düşünseydm bu kadar üzülmezdm en azından. aldğım derste büyük lokma ye,büyük konuşma. ben çok büyük konştm çokk
  • DR.house 1995 kullanıcısına yanıt
    nasip kısmet diyelim hocam hakkında hayırlısı olsun
    sağolasın.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• 30bin siralamaya ingilizce 25 burslusu gelir mi? kontenjani azaltmislar sanki

• up

• gorkemdmr34 G kullanıcısına yanıt
    Gelmedi dimi

• hazırlık veya muafiyet sınavı için bilgi verebilirim istediklerinizi sorabilirsiniz
  • up
  • Merhabalar, ben bu sene yatay geçişle bölümümü değiştirmeyi düşünüyorum. Bölüm olarak diş hekimliği ağır basıyor kafamda üniversite olarak ise araştırmalarım sonucu medipol gözüme takıldı çok. Anladığım kadarıyla geçen sene hazırlığı bitirdiniz, yani bu sene 1. sınıfı okudunuz . Benim sorularım şunlar:

Eğitiminden memnun musunuz? Ben de gelirsem tam burslu okuyacağım ancak marmara diş de olabilirdi tercihim. Sizce neden medipol tercih etmeliyim veya etmeli miyim?
    İnsanlar pek kalmıyor derslerden geçiyorlar genelde demişsiniz ama ben yine de korkuyorum biraz, lisede biyolojiden nefret ederdim. Ancak meslek olarak yapmak istediğim için gelmek istiyorum. Sizce teoride çok zorlanır mıyım?
    Ayrıca merak ediyorum insanların genelde not ortalamaları kaç,bilginiz var mı? özel olmazsa eğer sizinki kaçtı? İlgimi çeken başka bir bölümde yan dal veya çap düşünebilirim o yüzden soruyorum. Bu durumun olabilitesini merak ediyorum.
    İnternet sitesinde mezun olmadan yüksek lisans doktora imkanı sağladığını söylüyor medipol. Tam burslu yüksek lisansa devam edilebiliyor mu yoksa bunun için ücret mi ödemek gerekiyor?
    İngilizce seviyem iyi, bilkentte okudum bu sene ve hazırlığını atlamıştım. Tahminimce sınav daha zor değildir burada da, yine geçerim inşallah.İngilizce mi türkçe mi okumak konusunda kararsızlık yaşıyorum. Bölümünü ingilizce okuyan arkadaşlarınız varsa biliyorsunuzdur belki, zorlanıyorlar mı? İngilizce seviyemi düşünürsek zorlanacağımı düşünüyor musunuz? İngilizce okursam bölümümü bunun negatif yönleri neler olabilir?
    Medipolün ortamını nasıl buluyorsunuz, okulunuzu seviyor musunuz? Bu arada diş hekimliği hangi kampüste kavacık mı haliç mi? İnternetteki bilgiler kafamı karıştırdı da biraz.
    Üniversite olarak medipolün insana bir şeyler kattığını düşünüyor musunuz meslek edindirmek dışında? Öğrencilerin ufkunu açacak etkinlikleri var mı?

Biraz uzun oldu ama, çok teşekkürler şimdiden.

• goodonejames G kullanıcısına yanıt
    Hocam özel üniversiteye tam burslu nasıl geçeceksiniz?Ben de merak ediyorum acaba bilginiz var mı?

• Kampüsü taşıncak diye duymuştum ben de bu konuda bilgisi olan var mı? Sosyal açıdan nasıl bir de sadece ders çalışıp ineklemek istemem açıkcası kulupler falan nasıl?

• RoideTemps kullanıcısına yanıt
    Hocam internetten araştırdığımda merkezi puanla yatay geçiş sonuçlarında tam burslu kabul edilmiştir, %50 burslu kabul edilmiştir gibi ibareler vardı oradan bir çıkarımda bulundum bir de öncesinde üniversiteyi aramıştım tam burslu kabul edilmem mümkün mü yerleştirme puanıyla yatay geçişte diye mümkün demişlerdi puanınız yetiyorsa.Tabii emin olmak için kesinleşirse kararım yine bir arayıp sorarım. Sorularıma ekleme yapacağım biraz ama okulda kafe veya kantinlerde fiyatlar falan nasıl bazı özel üniversiteler fiyatları şişirebiliyor ya
  • Dostum bezmialem diş 40.000₺ medipol bu sene 60.000₺ bezmialem %25 ile medipol %50 aynı para yani bezmialemde ilk tercihe ek %10 indirimde var. Medipolde boyle ek indirimler var mı ? Sence bu ücretlerdeki farklılık neden ? Ve sen neden bezmialemi secmedin sıralama yüzünden mi ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.