< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MEDİPOL DİŞ HEKİMLİĞİ YAZMAK, BİLGİ ALMAK İSTEYENLER (6. sayfa)
-
-
güzel gidiyor ancak geçebiliyorsan devlete geçmeni tavsiye ederim klinikte çokca hasta bakabilmek için -
Maalesef devlete puanım yetmiyor %50 burslu gelicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef devlete puanım yetmiyor %50 burslu gelicem
yıllar.. -
Var mı soru sormak bilgi almak isteyen
Bitirdiniz mi hocam bölümü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yok son sınıfa geçtim hazırlık okudumquote:
Orijinalden alıntı: Muhammed0123
Bitirdiniz mi hocam bölümü
Merhaba bu bölümde 5 sene de kavacıkta mı yoksa unkapanında mı
Hazırlık zorunlu. Hazırlıkla birlikte 4 sene Kavacık'ta 2 sene Esenler'de idik. Ancak Kavacık'a yeni hastane yapmayı planlıyorlar. 6 sene boyunca Kavacık'ta olma ihtimali var.quote:
Orijinalden alıntı: Bcaasatilik
Merhaba bu bölümde 5 sene de kavacıkta mı yoksa unkapanında mı
Teşekkür ederim sağolun
Up
up -
üzümlü kekim medipol<3
Sorularınız varsa foruma az da olsa giriyorum, cevaplayabilirim
-
1 sene daha tekrar mezun olup daha iyisi için çalışmak mı yoksa %50 burslu medipol dişe mi gitmek daha mantıklı hayalim hep bilgisayar mühendisliği olmuştu ama yinede soruyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: isocuk1 sene daha tekrar mezun olup daha iyisi için çalışmak mı yoksa %50 burslu medipol dişe mi gitmek daha mantıklı hayalim hep bilgisayar mühendisliği olmuştu ama yinede soruyorum.
Eğer mezun senende düzgünce çalışacaksan mezuna kalıp hayalindeki mesleği yap. Ama sen kendini biliyorsan çalışmayacak ya da az çalışacaksan boşuna kalma. Ayrıyeten benim girdiğim dönemin üstüne tonlarca fakülte açıldı. 5 yıla kalmaz mezun sayısı sıkıntı çıkarmaya başlayacak hatta ufaktan başladı bile. Diş hekimliği ölüyor uzmanlık şart ama kontenjanlar da belli yani aslında bölümü bence sadece gerçekten isteyenler seçmeli artık. Bir de tavsiyem devlet oluyorsa devlet olmalı. Ben pişmanım teorik kısımda sorun olmuyor belki daha bile diyebiliriz ancak pratikte devlete oranla az hasta bakıyoruz ve dişte asıl olay hasta bakmak pratik. Yok 800 unitlik prekilinik var bilmem ne boş işler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
güncel
-
...
-
up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X