Şimdi Ara

MEDİPOL DİŞ HEKİMLİĞİ YAZMAK, BİLGİ ALMAK İSTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
5
Favori
21.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2021 yılı itibari ile mezun oldum, doktora yapıyorum sorularınız varsa hala aydınlatabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk5bin -- 16 Şubat 2022; 19:35:33 >

• ben %50 burslu düşünüyorum burs kesilme sıkıntısı var mıdır eğer iyi bi ortalama yaparsam burs arttırımı olur mu
  • tusilencio T kullanıcısına yanıt
    Burs sadece devamsızlık veya disiplin suçunda kesilir.başarısızlıktan burs kesimi yok.9 sene geçerli bursun yani 3 kere sınıfta kalma hakkın var.bölümde ilk 3 e girersen bursun artıyor.1. olursan seneye tam burs okumuş oluyorsun.
  • Up
  • Tam aradığım başlık bende %50 burslu düşünüyorum hocam okuldan memnunmusunuz eğitimi falan nasıl birde ilk yıl medipol de okuyup ikinci yıl devlet üniversitesine yatay geçiş hakkım varmı son olarak sınavlarda çok fazla zorlama varmı bazı üniversitelerde kurul sınavı oluyor sizin sınav sisteminiz nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 nin kontejanı 12 artmış benimde geçen senenin tam sınırında bu sene gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenehi

Tam aradığım başlık bende %50 burslu düşünüyorum hocam okuldan memnunmusunuz eğitimi falan nasıl birde ilk yıl medipol de okuyup ikinci yıl devlet üniversitesine yatay geçiş hakkım varmı son olarak sınavlarda çok fazla zorlama varmı bazı üniversitelerde kurul sınavı oluyor sizin sınav sisteminiz nasıl

eğitim DUYDUGUM kadarıyla bayağı iyi hocalar falan da.ben hazırlıgı bitirdim fakat bölüm ile ilgili bilgim fazla.yatay geçiş olaylarını bilmiyorum ama okula yatay geçiş yaparım ilk sene çalışıp diye gelme onun yerine tekrar hazırlan daha kolay.sınavlarda zorlama yok 125 kişiden 2 3 kişi kalıyor en fazla.kurul sistemi var burda da. yıl içinde 5 kurul var ortalama 60 üstü olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

%50 nin kontejanı 12 artmış benimde geçen senenin tam sınırında bu sene gelir mi ?

medipolde okumamla sordugun sorunun alakası yok ama neyse. gelme ihtimali var diyeyim.mantığa göre gelir fakat geçen sene iü hukuk 10k iken 6 k ile kapadı.her şey mümkün tercihini kesin gelir diye düşünüp yapma.
  • ilk5bin İ kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu ikinci yılım bir kez daha bu stresi yaşamam cevap için teşekkürler

• siz heralde bölümü ing. okuyorsnz, türkçe okuyanlarda hazırlık var mı ? ayıp olcak kusura bakma ama üni. dışında yurt ,yeme,içme masrafın yıllık kaç oluyr ? çnkü bnde %50 düşünüorm ama istanbulda deilm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.house 1995

siz heralde bölümü ing. okuyorsnz, türkçe okuyanlarda hazırlık var mı ? ayıp olcak kusura bakma ama üni. dışında yurt ,yeme,içme masrafın yıllık kaç oluyr ? çnkü bnde %50 düşünüorm ama istanbulda deilm.

yok ben türkçe fakat hazırlık ikisinde de zorunlu.ben yurtta değilim istanbuldayım yurtta olan arkadaşlar var sorarım senin için fakat okulun yurdu 600 700 tl arası bir şey.
  • Benim tam bursluya yetiyor puanım ama özel ünilere karşı bir onyargım var nedense. Çevremde de hiç özelde okuyan yok nasıl işler bilmiyorum. Acaba yazmalı mıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nordic Spirit

Benim tam bursluya yetiyor puanım ama özel ünilere karşı bir onyargım var nedense. Çevremde de hiç özelde okuyan yok nasıl işler bilmiyorum. Acaba yazmalı mıyım

ben de zaten tam bursluyum.sen söylemedikçe kimse bursunu bilmiyor zaten.eğer tam bursluyu dışlıcaklar coollar falan sanıyorsan alakası yok.önyargın nedir aç açıklamaya çalışırım ben de.
  • Hocam hazırlık zorunlu demişsiniz yani 5+1 düşünebilirmiyiz

• quote:

Hocam hazırlık zorunlu demişsiniz yani 5+1 düşünebilirmiyiz

aynen öyle. hazırlık atlama sınavı da bayağı zor.
  • Hazırlığı atlama şansı yok mu peki?

Hocam Türkçe okulda ne hazırlığı görülüyor

• quote:

Hocam Türkçe okulda ne hazırlığı görülüyor

bölüm yüzde 30 ingilizce türkçe değil.sadece çapa türkçe istanbulda bildigim kadarıyla.bölümde bikaç ders ingilizce.
  • Hocam yil icinde kitap falan fazla fiyat tutuyo mu ve sizce yatay gecis ne kadar zoe yani cidden cabalayan bi insan gecer mi

teşekkr ederm. sanırım szin okula gelicem. sıralamam 21k okul ise 26k ile almş geçen yıl.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.