Şimdi Ara

Medipol üniversitesini düşünen var mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar medipol hakkındakı düşünceleriniz neler ve yazıcak olan varsa hangi bölüm ?[simage][/simage]

• Ben biraz düiünüyorum. Diş hek. Fakültesi
    Ama cemaat in diye okudum ben. Değilse aydınlatır mısın biraz
  • Yok kesinlikle cemaatin degil hükümete yakın bi adam rektörü çogu rektörün oldugu gibi
    Eski bi üni degil ama cok hızlı büyüyor bircok yerde hastanesi falan var diş hekımlıgı unkapanında bende tıp dusunuyorum ilk üç yıl bende orda olucam girersek beraber oluruz insallah

Proflarını falan inceledim baya kalıteli hocalar var biraz ücret olarak pahalı ben yarı burs ile gidicem insallah bakalım
  • Up
  • Xjolly X kullanıcısına yanıt
    Ben de yarı burs düşünüyorum. Fakat baZıyerlerde burs karşılıklı imiş, Mezun olduktan sonra kendi hastanelerinde çalıştırtıyolar mış diye de okudum. Eğitim kalitesi gerçekten iyi mi ki? Teşekkürler şimdiden :)
  • 5-6 tıp arasında kararsızım aralarında medipolünde adı geçiyor
  • Monha M kullanıcısına yanıt
    Egitim kalitesi cok cok iyi bezmıalemden geride olmasına ragmen cok daha iyi dil bakomından da cok gelisiyorsun iki tane arkadasım var birinci sınıfı bitiren tıp onlardan bilgi aldım

Medipolde de mezun olduktan sonra ilk teklıfı onlar yapıyor gel bizde calıs diye adamların amacı kendilerine doktor dil hekimi yetişrimek zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: baturalpkun

5-6 tıp arasında kararsızım aralarında medipolünde adı geçiyor

Yarı burslu mu sende ? Netler nası ?
    yok benim tam burslu olucak olursa
    ygs2: 5k
    matematik:42.5
    geo:27.5
    fizik:25
    kimya:30 kçç doğru sayarsak
    biyoloji:26.25
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız İstanbullu

Hukuk düşünebilirim belki netlik yok.
  • Arkadaşlar lys de iyi olmama rağmen sebepsiz bi şekilde batırdım sıram 19k gibi gelirse medipol e gidiyim mi seneye hacet diş için mezun mu kalıyım ygs 10k idi :)
  • Sen cekersin 2 k ya bence gidersin tam burslu tebrik ederim kardeşim bnimde hedef buyddu da calısmadım hiç yattım paso

Hangi lise mezunusun ?
  • Monha M kullanıcısına yanıt
    Bence mezunu dusunme ben mezunum gecen yılın aynısı oldu daha kötü oluyor arkadasların gezerken sen ders calısıyorsun koyuyor bence dusunmeden gir bu yıl cekılcek çile degil mezun olmak
  • Ben 20k gelirse tam burslu hukuk düşünüyorum ama önce okulla görüşmem gerek. Bursun kesilmeyeceği garantisini alamazsam asla yazmam. Allah korusun kalırım ortada
    bursa nilüfer fen lisesi
    teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kararsız İstanbullu -- 27 Haziran 2015; 1:43:18 >
  • theobserver kullanıcısına yanıt
    Ahacjlhdn yok ya sanmıyorum o cok dusuk bi ihtimal iki yıl üst üste kalınca mıydı neydi kalmadsın yani ortada :))
  • Gel hocam gel istanbul gzeldir marmara olursa marmarayı tabsıye ederim ama ondan sonra medipol bence

Rica ederim
  • Bi sonuçlar gelsin bakalım sdü diş fln olmazsa gidip üni ile ben de görüşürüm. Acaba rn başa yazsak veya başka bi şekşlde bursu %50 den artırabilir miyim ki?
  • Medipolde geçen sene yüzde 25 burslulara ilk tercihlerine yazdıklarında artı yüzde 25 burs veriyordu bu yıl da var mı o uygulama bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baturalpkun

Bu netler ile ilk 1500 desin obp 94-95 ise bilgin olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.