Şimdi Ara

Medium Tank önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 3.500 maç yaptım garajımda is3 (is 8 açıldı) . Tiger 1 . T14 ve bishop var.
    açtığım fakat almadığım veya aldıktan sonra sattığım tanklar: KV4 M44 T25/2 AT8 CHURCILL 1

medium tank oynamak için önerilerinizi beklerim .
    hızlı çevik ve doldurma süresi iyi olsun hasar önemli değil fransız mediumlarını kesinlikle önermeyin

• Fv4202 agaci ama 8 e kadar pek bi yaman su an t6 cromwell full toplari hizli dolduruyor ama pen ve dmg pek yok . Ekliyeyim su anki cromwell oyunun en hareketli ve hizli bir iki tankindan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 31 Ağustos 2014; 2:41:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pattona gidiyorum tüm amerikanları aldım birtek patton kaldı birde e3.

6. seviyeye kadar hoşuma gitmemişti ama özellikle persing hoşuma gitti. bence ob j140-t62a-121 veya patton
  • rus veya çin
  • leopard1 kas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rus kas eğlenerek kasılıyor insanı çıldırtmıyor.
  • E50 ve E50M

bunları olabildiğince hızlı alın yakında bacaklarını kırarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi ağır tank
    12 yıl önce açıldı
    top-tier üniversite şart mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

E50 ve E50M

bunları olabildiğince hızlı alın yakında bacaklarını kırarlar

Kırsınlarda valla, onlardaki zırh çoğu heavyde yok, özellikle e50m !!! Emsalleri T62a ve obj. 140 e50m in yanında peçete.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wz120-sta-indian
  • t34-a43-a44-obj 416 diye gidersen buradan 3 tane tier 10 med açarsın.
  • E-50 yolu zevklidir.müthiş sektirir hızlıdır.iyi oyuncuların birinci tercihidir herzaman.Leopard ise çok daha iyi bir oyunculuk ister.genelde MOR'lar kullanır.sektirme olayı hiç yok gibi.avantajı hızı ve manevrasıdır.vur kaç tankıdır.şurda bekliyeyimde şu geçerken sıkayım tankı değildir.devamlı hareket ister.durmucaksın yani...T-62a'da Leopard gibidir zırh yoktur çok iyi oyunculuk ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatpasa -- 4 Eylül 2014; 9:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatpasa

E-50 yolu zevklidir.müthiş sektirir hızlıdır.iyi oyuncuların birinci tercihidir herzaman.Leopard ise çok daha iyi bir oyunculuk ister.genelde MOR'lar kullanır.sektirme olayı hiç yok gibi.avantajı hızı ve manevrasıdır.vur kaç tankıdır.şurda bekliyeyimde şu geçerken sıkayım tankı değildir.devamlı hareket ister.durmucaksın yani...T-62a'da Leopard gibidir zırh yoktur çok iyi oyunculuk ister.

t62a iyi bir med. daha önce test serverda oynamıştım
    ve bugün kv 1c ile kb13 açtım şimdi t43ü alıcam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.