Şimdi Ara

medresede dh felsefe'dekilere eğitim verseydim yüzde 90'ına falaka cezası verirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Net. kitap okumadan gelmeyin bu foruma.

• Ama değilsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Ama değilsin
    hayırdır kardeş? dis atmışsın öyle 2 kelimeyle atmayacaksın. adam gibi yazacaksın.
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Ne disi ya benimde yapmak isteyip yapamadıklarım geldi aklıma öyle yazdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Ne disi ya benimde yapmak isteyip yapamadıklarım geldi aklıma öyle yazdım
    ama bütün oyunu bozdun bana gıcık olmalıyıdın ki öyle yani :D
  • şunu gonyalı yazsa ana avrat sayardım ama avcı yazınca ınsan durup dusunmeden edemıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

şunu gonyalı yazsa ana avrat sayardım ama avcı yazınca ınsan durup dusunmeden edemıyor..
    canım sıkılıyo saracak yer arıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    mızragın sıvrı okun sınsı bıcağın keskın zıhnın dırı olsun..:)
    bu arada orucla aran nasıl..

susuzluk zor oluyor degıl mı..

• sething kullanıcısına yanıt
    benim imanım eksik :D
  • sela okunuyor şimdi, hoca güzel okuyor. selaları çok severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

benim imanım eksik :D
    ramazanın 15.cı gunu oruç tutup ıftarı vodkaya 50mg taze sıkılmıs portakal suyunu karıstırıp guzelce calkalayıp ıcıyorsun..

dıonısos u anıyorsun.tutmadıgın 15 gunu telafı ettıgın gıbı gerı kalanı da tutmana gerek yok..

olunce artemıs gıbı hatunlar kelbı gıbı gılmanlar.vur patlasın cal oynasın...

• sething kullanıcısına yanıt
    çok içme selo yine. hadi selametle
    selametle efenım.saygılar..

• Otoyoldaki tüm sapaklara girebildiğim kadar girip yolun devamı hakkında kesin olmayan fikirler yürüteceğime, daha önceden saptığım bazı sapaklardaki gözlemlerime dayanarak yine kesinliği sizinkisiyle eşdeğer olan tahminler yapmayı ve bunlara anlam yükleme çabasına girmeye yeğlerim. Sonuçta yolun sonunu kimse umursamıyor, herkes bir tahmin peşinde ve o tahmine olan inancını arttırmak peşinde.
    E haliyle bu da ilk önce o tahmini başkalarına belli altyapılarıyla üstün göstermekten geçiyor.
    O otoyolun içinde sürekli araç sürmek zorunda olmak çok korkunç değil mi.
  • Hepinizi sırf otoyoldaş olduğumuz için kalbimin bir bölümüyle seviyorum ve saygı duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

Otoyoldaki tüm sapaklara girebildiğim kadar girip yolun devamı hakkında kesin olmayan fikirler yürüteceğime, daha önceden saptığım bazı sapaklardaki gözlemlerime dayanarak yine kesinliği sizinkisiyle eşdeğer olan tahminler yapmayı ve bunlara anlam yükleme çabasına girmeye yeğlerim. Sonuçta yolun sonunu kimse umursamıyor, herkes bir tahmin peşinde ve o tahmine olan inancını arttırmak peşinde.
    E haliyle bu da ilk önce o tahmini başkalarına belli altyapılarıyla üstün göstermekten geçiyor.
    O otoyolun içinde sürekli araç sürmek zorunda olmak çok korkunç değil mi.
    Bu arada bazıları çok sapmadan ürettiği tahminlere sıkıca sarılıyorlar, kendine kanıtlamak için başkalarına kanıtlamaya, kendine kanıtlamak için başkalarına kanıtmalamaya ihtiyaç duyanlardan daha az ihtiyaç duyuyorlar.

• Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    ne diyirsin bro aç dediklerini.
  • Son mesajımda dediğim gibi, bazıları için inandığı şeyi kendine ispatlamak başkalarına ispatlamaktan geçer. Bunun içinde düşüncelerine sürekli sağlam temeller eklemekle uğraşırlar, ama belli bir zaman sonra o düşünceler ister istemez yıkılır ve yeni düşünceler yeni temeller derken uğraştırıcı bomboş bir yola girersin.

Ama unutmaki o temellerde hayali, senin beyninde. Yani sen 2 temel atıp onu zihninde çok sağlam algılayacak bir beyine de sahip olabilirsin, veya o temelleri dizmekten ve bununla ığraşmaktan zevk te aldığın için hiçbirisini yeterince beğenmeyip yeni düşüncelere yeni temeller atmakla uğraşır gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redmi K20 Pro -- 7 Mayıs 2020; 15:55:19 >
  • Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    evet, 5-C'den arkadaşımız Ali'yi bu güzel kompozisyonu için alkışlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

evet, 5-C'den arkadaşımız Ali'yi bu güzel kompozisyonu için alkışlıyoruz.
    Seni döverim biliyorsun dimi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.