Şimdi Ara

Bilkent yüzde 50 yüzünden sınıfta tartışma çıktı lo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisedeyim. Biri hocaya hocam durumu iyi olan biri için Bilkent yarı burslu iktisat gidilir mi dedi yani değer mi egitimine anlamında hoca da değmez büyük şirketler burslu olup olmadığına bakıyor tamamen dedi paran olsa da yüzde 50 Bilkent yerine 1 yıl daha hazirlanirsin dedi ya hocam ne diyon aw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 23 Nisan 2023; 19:26:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pek bilgim yok ama iş görüşmesi yapacağın şirketin burslu olup olmadığına baktığını ilk defa duydum. Saçma gibi geldi.

• Bize de saçma geldi de hoca da bizim kadar biliyor birçok şirketi işte dedi yarı burslu birini büyük yerler almaz mckinsey vs yorum alalım tkr hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 19 Aralık 2022; 19:1:14 >
  • Aynen kanka benim kuzen Bilkent iktisat gitti 3,8 ortalama ile mezun oldu her yaz stajlar çalışmalar ama iş bulamadı malum %50 bursla girmişti yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 19 Aralık 2022; 19:21:10 >
  • ne güzel sınıfmış bizde sadece kars tıptan söz ediliyordu

• Şöyle saçmalıklar hala dolaşımda mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Bizim öğretmenin vizyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 19 Aralık 2022; 19:37:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    Dolaşımda demek hocam maalesef bir de bence Bilkent yarı burslunun sanirim harcanan parayı amorti etmeyeceğini düşünüyor o yüzden öyle demistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 19 Aralık 2022; 19:41:1 >
  • Diplomada %50 falan yazmıyor ki

• yav o dediğin şirketler her sene 3-5 kişiyi alıyor zaten onlara bakarak bölüm tercih edilmez.

bu arada o yorumu yapan hoca nerede ne hocası?

• orientis O kullanıcısına yanıt
    Oyle zaten de adam araştırır bulur diyo awk cildiracam la

• Adını vermeyim normal orta iyi arası sıradan bir anadolu lisesi hocam

• he ben de üni sandım. Öğretmenlerin hiçbir lafına güvenme. Yıllar önce bana da matematik hocam mekatronik mühendisliği yaz geleceğin mesleği demişti, bölüm patladı. Zaten abuk subuk bir müfredatı var.

Konuya gelirsek burslu burssuz olmanın çok önemi yok, önemli olan üniversiteyi nasıl bitirdiğin. Burslular daha çalışkan olduğu için genelde daha başarılılar. Bilkent pahalı bir üniversite değil. 5 sene okuyacağını varsayarsak 300 bin tl ediyor. Bu parayla ne sıfır araba alırsın ne de başka bir halt. Ama çok iyi bir ingilizce, iyi bir akademik altyapı, güzel bir diploma ve geniş bir networkün olur. Sonuna kadar parasını hak eder.

• Dogru diyosunuz bence de hocam ama adam amorti edemez diyo kaale almiyoz daha

• Benimki (Ankarali) Bilkent CS 50% burslu kazanmasina ragmen gitmedi, Bilgi CENG bursluya gitti. Simdi Istanbul'da sadece yurda verdigi ucret, Bilkent'in okul ucretinin bir bucuk kati.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 20 Aralık 2022; 9:51:57 >
  • Bilkent ticarethane değil eğitimhane. Verdiğin para değer. Sabancı ve Bilkent para alıp karşılığında iyi hayat sunar.
    Diğer vakıflara değmez.

• Hocalar bu konularda çok cahil benim biyoloji hocam bilgi üniversitesi odtu'den iyi diyordu ahahaha

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt
    yurt diye yanlışlıkla otelde mi kalıyo hocam

• Z kusagi rahatina duskun. Kiyamam ben ona  

• 0 burslu elemanlar stanforda gidiyor yahu guzel sacmalamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.