Bildirim
Medya oynatıcı tavsiyesi lütfen!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zidoo X9S al , arkana bakma.
Detayları cihaza ait konu başlığında okuyabilirsin... -
sadece yurtdışında satılıyor sanırım vergi veya gümrük sıkıntısı çıkmazmı bu cihazda.bu sitedeki fiyat en uygunu gibihttps://tr.geekbuying.com/item/ZIDOO-X9S-Realtek-RTD1295-Android-6-0-OpenWRT-NAS--TV-BOX-371063.htmlquote:
Orijinalden alıntı: Papirus
Zidoo X9S al , arkana bakma.
Detayları cihaza ait konu başlığında okuyabilirsin... -
Hepimiz ordan aldık ve sıkıntı çıkmadı ama bu sende de çıkmayacağını anlamına gelmez.
Bu risk her zaman var ve bunu göz önüne alarak sipariş vermekten başka çarende yok... -
-
İşaretlemeler doğru , sıkıntı gözükmüyor
Ben alışveriş yapalı çok oldu ve o dönemde ürünü düşük göstermeleri için mail yazmıştım.
Ama artık kullanıcılar herhangi bir şey yazmadan bile firma , ürün bedelini özellikle düşük gösteriyor diye okuyorum alan arkadaşların tecrübelerinde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 20 Mayıs 2018; 23:35:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam, gümrük vs sıkıntısını göze alamadım hocam az para değil, xiaomi mi box aldım hocam trden benim amacım sadece hdd den film ve dizi izleyebilmek.quote:
Orijinalden alıntı: Papirus
İşaretlemeler doğru , sıkıntı gözükmüyor
Ben alışveriş yapalı çok oldu ve o dönemde ürünü düşük göstermeleri için mail yazmıştım.
Ama artık kullanıcılar herhangi bir şey yazmadan bile firma , ürün bedelini özellikle düşük gösteriyor diye okuyorum alan arkadaşların tecrübelerinde...
https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/xiaomi-mi-box-4k-ultra-hd-android-tv-global-versiyon-346529747
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X