Şimdi Ara

Medya player-lcd usb görüntü kalitesi farkı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben philips+medya player almayı düşünüyorum philipsin görüntü kalitesi sebebiyle yoksa samsung c serisinde dts dahil hemen herşeyin desteği var.sorularım şunlar:medya playerla oynatmak ve tvnin dosyayı kendi çözmesi arasında bir görüntü kalitesi farkı olur mu,buna ilişkin bir değerlendirme yapabilirmiyiz ve medya playerlar arasında da görüntü kalitesi farkı var mı?tvnin usb çözümüyle media player arasında kaldım

• Her cihaz kendi işini daha iyi yapar
    Görüntü kalitesi izlediğin videonun kalitesiyle ve çöz ile alakalıdır.
    TV özellikleri media player kadar olamaz
    Aynı video dosyasını hem TV USB si ile media oynatıcı arasında kalite farkı olmaz
    Teknik olarak olabilir belki ama bunu insan gözü algılamaz
  • her playerin görüntü çözme kalitesi farklıdır.gerek işlemci gerekse kod çözücüler olsun fark eder. samsung c serisi demişsin. denemelerimde b serisinde neredeyse kusursuz denilecek performansı varken c serisi beni şaşırttı. philips 42" lik net tv li ürün ise güzel denilecek netlikteydi. normal bir playerde izlediğimiz divx ile wdtv live ile izlediğimiz arasında dağlar kadar fark vardır. bu fark kalitesiz görüntülerde daha rahat anlaşılıyor. bir htpc nin görüntüsü ile wdtv arasındaki görüntü karşılaştıracak olursak wdtv daha net. htpc de oynatıcı olarak seçtiğimiz playerler görüntü kalitesine kötü yönde etkileri oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.